Hirofumi Arai wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hirofumi Arai
(Kyung-Sik Park)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Aomori
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herečka

Hirofumi Arai - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.1.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hirofumi Arai 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hirofumi Arai
datum narození 18.1.1979
(herečka, instagram)

Hirofumi Arai - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Katsuragi jiken
(2016) - HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
(2016) - Emiabi no Hajimari to Hajimari
(2016) - Busujima Yuriko no Sekirara Nikki (TV seriál)
(2015) - 64 (TV seriál)
(2015) - Shitamachi Rocket (TV seriál)
(2015) - Sayônara
(2015) - Kiseiju Part 2
(2015) - Ichiban Densha ga Hashitta
(2015) - Hoshigaoka Wonderland
(2015) - Haiyu Kameoka Takuji
(2015) - Dokonjo Gaeru (TV seriál)
(2015) - Bakuman.
(2015) - Akegarasu
(2015) - Akamedaka
(2015) - Aimu Homu (TV seriál)
(2014) - Majo no Takkyūbin
(2014) - Mahoro Ekimae Kyousoukyoku
(2014) - Kiseiju Part 1
(2014) - Kinkyori Renai
(2014) - Judge!
(2014) - Hyakuen no koi
(2014) - Haru wo Seotte
(2014) - Ai no uzu
(2013) - Taberu Dake (TV seriál)
(2013) - Taberudake (TV seriál)
(2013) - Shotenin Michiru no mi no ue banashi (TV seriál)
(2013) - Sayonara keikoku
(2013) - Hakuba no Oujisama Junai Tekireiki (TV seriál)
(2013) - Eien No Zero
(2012) - Yamikin Ushijima-kun
(2012) - Ukrutnost nade vše
(2012) - Uchû kyôdai
(2012) - Sono Yoru no Samurai
(2012) - Shokuzai (TV seriál)
(2012) - Raiā gēmu -Saisei-
(2012) - Kaitakushatachi (TV seriál)
(2012) - Hitori Shizuka (TV seriál)
(2012) - Herutā sukerutā
(2012) - Going My Home (TV seriál)
(2012) - Bakugyaku famîria
(2012) - Akai Kisetsu
(2011) - Smrt samuraje
(2011) - Moteki
(2011) - Manzai gyangu
(2011) - Korede iinoda! Eiga Akatsuka Fujio
(2011) - Douki
(2010) - Namae no nai onna-tachi
(2010) - Moteki (TV seriál)
(2010) - Kokuhaku
(2010) - Kenta to Jun to Kayo-chan no Kuni
(2010) - Doč Jakudzy
(2010) - Box: Hakamada jiken - inochi towa
(2009) - Yomigaeri no chi
(2009) - Viyon no tsuma
(2009) - Ueno Juri to Itsutsu no Kaban (TV seriál)
(2009) - Tsurugidake: ten no ki
(2009) - Kuhio Taisa
(2009) - Kanikōsen
(2009) - Fumô chitai (TV seriál)
(2008) - Yama no anata - Tokuichi no koi
(2008) - Saigo no senpan
(2008) - R246 Story
(2008) - Gururi no koto
(2008) - Average
(2008) - Aoi Yu x 4tsu no Uso Camouflage (TV seriál)
(2007) - Garireo (TV seriál)
(2006) - Na houpačce
(2006) - Matsugane ransha jiken
(2005) - Rinjin 13-gô
(2005) - Kuraimâzu hai (TV seriál)
(2005) - Gerumaniumu no yoru
(2004) - 69
(2004) - Tengoku no honya - koibi
(2004) - Rabudo gan
(2004) - Puraido (TV seriál)
(2004) - Krev a kosti
(2003) - Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
(2003) - Sayônara Kuro
(2003) - Joze to tora to sakana tachi
(2003) - Akame shijuya taki shinju misui
(2002) - Taiyou no Kisetsu (TV seriál)
(2002) - Jam Films
(2001) - Drsné jaro
(2001) - Běž!

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.1.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hirofumi Arai 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hirofumi Arai - herečka

se narodila 18.1.1979 ve městě Aomori
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hirofumi Arai

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Hirofumi Arai
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
27°47’
 
LunaLuna:
Panna
24°09’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
14°10’
 
VenušeVenuše:
Střelec
10°56’
 
MarsMars:
Kozoroh
28°16’
 
JupiterJupiter:
Lev
4°51’
R
SaturnSaturn:
Panna
13°23’
R
UranUran:
Štír
20°23’
 
NeptunNeptun:
Střelec
19°25’
 
PlutoPluto:
Váhy
19°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
20°17’
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°53’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°02’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
8xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »