Hiroši Abe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hiroši Abe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kanagawa Ward
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec, režisér

Hiroši Abe (Hiroshi Abe) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.6.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hiroši Abe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hiroši Abe
datum narození 22.6.1964
(herec, režisér, instagram)

Hiroši Abe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Umi Yorimo Mada Fukaku
(2016) - Shippu Rondo
(2016) - Everest: Kamigami no Itadaki
(2015) - Shitamachi Rocket (TV seriál)
(2015) - Ichiban Densha ga Hashitta
(2014) - Zakuro Zaka no Adauchi
(2014) - Trick Shinsaku Special 3
(2014) - The Trick Movie: The Last Stage
(2014) - Terumae romae II
(2014) - Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
(2014) - Chocolate 2
(2014) - Fushigi na misaki no monogatari
(2013) - Tsuya no yoru
(2012) - Terumae Romae
(2012) - Kirin no tsubasa: Gekijouban Shinzanmono
(2012) - Karasu no Oyayubi
(2012) - Going My Home (TV seriál)
(2011) - Tengoku kara no êru
(2011) - Sutekina kanashibari
(2011) - Shiawase no Kiiroi Hankachi
(2011) - Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(2011) - Memories Corner
(2011) - Kiseki
(2011) - Bokutachi wa sekai o kaeru koto ga dekinai. But, we wanna build a school in Cambodia.
(2011) - Akai Yubi - Shinzanmono Kaga Kyouichiro Futatabi!
(2010) - Shinzanmono (TV seriál)
(2010) - Shikeidai no erebêtâ
(2010) - Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
(2009) - Tenchijin (TV seriál)
(2009) - Shiroi haru (TV seriál)
(2009) - Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
(2009) - Jeneraru rûju no gaisen
(2008) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Toki den
(2008) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Kenshirō den
(2008) - Kakushi toride no san akunin - The last princess
(2008) - Chīmu bachisuta no eikō
(2008) - CHANGE (TV seriál)
(2008) - Duch boje
(2008) - Aruitemo aruitemo
(2008) - Aoi tori
(2008) - Ano Senso wa Nan Datta no ka
(2007) - Tengoku to jigoku
(2007) - Taitei no ken
(2007) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken - Yuria den
(2007) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raōden - Gekitō no shō
(2007) - Mōryō no hako
(2007) - Jigyaku no uta
(2007) - Hero
(2007) - Densen uta
(2007) - Baburu e Go! Taimu mashin wa doramu shiki
(2006) - Trick: The Movie 2
(2006) - Shin kyūseishu densetsu Hokuto no Ken: Raō den - Jun'ai no shō
(2006) - Kekkon Dekinai Otoko (TV seriál)
(2006) - Hero
(2006) - Haruka naru Yakusoku
(2006) - Baruto no gakuen
(2006) - Ajiantamu Buru
(2005) - Yoshitsune (TV seriál)
(2005) - Ubume no natsu
(2005) - Onna no Ichidaiki (TV seriál)
(2005) - Kidan
(2005) - Hasami otoko
(2005) - Doragon-zakura (TV seriál)
(2004) - Survive Style 5+
(2004) - Koibito wa sunaipâ: Gekijô-ban
(2004) - Hana to Arisu
(2004) - Attohōmu daddo (TV seriál)
(2004) - Amemasu no kawa
(2003) - Trick 3 (TV seriál)
(2003) - Saigo no Bengonin (TV seriál)
(2003) - Musashi (TV seriál)
(2003) - Kantoku kansen
(2003) - Egao no Hosoku (TV seriál)
(2003) - Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
(2002) - Wedding Planner (TV seriál)
(2002) - Trick 2 (TV seriál)
(2002) - Trick: The Movie
(2002) - Mayonaka no ame (TV seriál)
(2002) - Mai ritoru shefu (TV seriál)
(2001) - Rush!
(2001) - Puratonikku sekusu
(2001) - Mukashi no otoko (TV seriál)
(2001) - Chi o suu uchuu
(2001) - Hero (TV seriál)
(2001) - Dekichatta kekkon (TV seriál)
(2001) - Antique (TV seriál)
(2000) - Zabijáci z Tokia
(2000) - Yasha (TV seriál)
(2000) - Trick (TV seriál)
(2000) - Shiawase kazoku keikaku
(2000) - Kamisama no Itazura (TV seriál)
(2000) - Hakkyousuru kuchibiru
(1999) - Shuumatsukon (TV seriál)
(1999) - Omizu no Hanamichi (TV seriál)
(1999) - Gojira ni-sen mireniamu
(1999) - Genroku ryôran (TV seriál)
(1998) - News no onna (TV seriál)
(1998) - Happy Mania (TV seriál)
(1998) - Furenchi doressingu
(1997) - Tao no tsuki
(1997) - Narita Rikon (TV seriál)
(1996) - Sanctuary: The Movie
(1996) - Kaze no katami
(1995) - Hitodenashi no koi
(1995) - Hito de nashi no koi
(1994) - Yamato Takeru
(1994) - Rampo
(1990) - A Xiu Luo

Hiroši Abe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.6.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hiroši Abe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hiroši Abe - herec, režisér

se narodil 22.6.1964 ve městě Kanagawa Ward
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hiroši Abe

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Hiroši Abe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
1°04’
 
LunaLuna:
Střelec
3°25’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
25°10’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
27°02’
R
MarsMars:
Blíženci
3°34’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°18’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°59’
R
UranUran:
Panna
6°36’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°22’
R
PlutoPluto:
Panna
11°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°10’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°49’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°47’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »