Hiroši Tamaki wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hiroši Tamaki

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nagoja
Země:
Věk:
38 let
Povolání:
herec

Hiroši Tamaki (Hiroshi Tamaki) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.1.1980 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hiroši Tamaki 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hiroši Tamaki
datum narození 14.1.1980
(herec, instagram)

Hiroši Tamaki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Seiro no Umi Tantei Mitarai no Jikenbo
(2015) - Zannenna Otto (TV seriál)
(2015) - Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File
(2015) - Oriental Kyuukou Satsujin Jiken
(2015) - Kamisama wa Bali ni Iru
(2015) - Asa ga kita (TV seriál)
(2014) - Watashi no Kirai na Tantei (TV seriál)
(2014) - Sakura Housara
(2014) - Kyou wa Kaisha Yasumimasu (TV seriál)
(2014) - Bakumatsu Kôkôsei
(2013) - Subete wa Kimi ni Aeta kara
(2013) - dinner (TV seriál)
(2012) - Taira no Kiyomori (TV seriál)
(2012) - Reberu 7
(2012) - Krvavé císařství
(2012) - Kekkon Shinai (TV seriál)
(2012) - Kazoku, Kashimasu
(2012) - Kagi no Kakatta Heya (TV seriál)
(2011) - Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(2011) - Purinsesu Toyotomi
(2010) - Ôoku
(2010) - Nodame Kantâbire saishû gakushô - Zenpen
(2010) - Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen
(2010) - Giruti: Akuma to keiyaku shita onna (TV seriál)
(2009) - Rabu shaffuru (TV seriál)
(2009) - MW Dai-0-sho
(2009) - MW
(2009) - Manatsu no Orion
(2008) - Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
(2008) - Nodame kantâbire in Yôroppa
(2008) - Kids
(2007) - Zázrak vánoční noci
(2007) - Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
(2007) - Půlnoční orel
(2007) - Hoshi hitotsu no yoru
(2006) - Toppu kyasutâ (TV seriál)
(2006) - Tada, kimi wo aishiteru
(2006) - Nodame cantabile (TV seriál)
(2006) - Komyo ga tsuji (TV seriál)
(2006) - Hyoheki (TV seriál)
(2005) - Nagurimono
(2005) - Henshin
(2005) - Akai Unmei (TV seriál)
(2004) - Ren'ai-Shousetsu
(2004) - Rasuto kurisumasu (TV seriál)
(2004) - Itoshi Kimi e (TV seriál)
(2004) - Gosuto shauto
(2004) - Amemasu no kawa
(2003) - Waterboys (TV seriál)
(2003) - Rokkazu
(2003) - Revolver - Aoi haru
(2003) - Kokoro (TV seriál)
(2002) - Tsuhan-Man (TV seriál)
(2002) - Sabu
(2002) - Rimōto (TV seriál)
(2002) - Remote (TV seriál)
(2002) - Gosuto shisutemu
(2001) - Waterboys
(1998) - GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.1.1980 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hiroši Tamaki 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hiroši Tamaki - herec

se narodil 14.1.1980 ve městě Nagoja
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hiroši Tamaki

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Hiroši Tamaki
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
23°28’
 
LunaLuna:
Střelec
9°41’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
19°08’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
27°58’
 
MarsMars:
Panna
15°19’
 
JupiterJupiter:
Panna
9°40’
R
SaturnSaturn:
Panna
26°58’
R
UranUran:
Štír
24°38’
 
NeptunNeptun:
Střelec
21°23’
 
PlutoPluto:
Váhy
21°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
1°10’
R
Černá LunaLilith:
Panna
20°55’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°08’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »