Hóka Kinošita wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hóka Kinošita

Narození:
Místo:
Ósaka
Země:
Věk:
56 let

Hóka Kinošita (Hôka Kinoshita) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.1.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hóka Kinošita 2019, 2020 - Wikipedie info)

Hóka Kinošita - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Love Song (TV seriál)
(2016) - Doctor Car (TV seriál)
(2015) - Tatakau! Shoten Girl (TV seriál)
(2015) - Solomon no Gisho Zenpen
(2015) - Solomon no Gisho Kohen
(2015) - Shitamachi Rocket (TV seriál)
(2015) - Shikaku Tantei Higurashi Tabito (TV seriál)
(2015) - Kiyamachi Daruma
(2015) - Kazoku Gokko
(2015) - Harajuku Denier
(2015) - Gesu no ai
(2015) - Enka: Gold Rush (TV seriál)
(2015) - D zaka no satsujin jiken
(2014) - Nezumi, Edo wo Hashiru (TV seriál)
(2014) - Mozaiku Jyapan (TV seriál)
(2014) - Itsukano, genkantachi to
(2014) - Hirugao (TV seriál)
(2014) - Danna-sama wa FBI: ai no misshon
(2013) - Tenshin
(2013) - Sayonara keikoku
(2013) - Hangure vs. Yakuza
(2013) - Boku no naka no otoko no ko
(2012) - Hyakunen no tokei
(2012) - Higashino Keigo Mysteries (TV seriál)
(2012) - Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
(2012) - Eden
(2011) - Iryū sōsa (TV seriál)
(2010) - Ushiro kara mae kara
(2010) - Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
(2010) - Cheisu: Kokuzei sasatsukan (TV seriál)
(2010) - Hiro sho
(2009) - Samayou yaiba
(2009) - Nene
(2008) - Team Batista no Eiko (TV seriál)
(2008) - Shiawase no kaori
(2008) - Kamen Rider Kiva (TV seriál)
(2008) - Joshidaisei Kaikeishi no Jikenbo (TV seriál)
(2008) - Jirochô sangokushi
(2008) - Gekijōban Kamen Raidā Kiba Makaijō no Ō
(2007) - Yaneura no sanposha
(2007) - Tobo kusotawake
(2007) - Pacchigi! Love & Peace
(2007) - Grow
(2006) - Red Letters
(2006) - Moyuru Toki: The Excellent Company
(2006) - M
(2006) - Kiraware Matsuko no isshō
(2006) - Humoresque: Sakasama no chou
(2006) - Gekidan Engimono (TV seriál)
(2005) - Shinobi
(2005) - Nezu no ban
(2005) - Irasshaimase, kanja-sama
(2005) - In za pûru
(2004) - Rikon Bengoshi (TV seriál)
(2004) - Déracine
(2003) - Kamachop
(2003) - Ikka
(2003) - Get Up!
(2002) - Kin'yū hametsu Nippon: Tōgenkyō no hito-bito
(2001) - Kogoeru Kiba
(2001) - Ichi the Killer
(2001) - Geomant
(2001) - Gaichu
(2000) - Swing Man
(2000) - Senrigan
(2000) - Kurayami no rekuiemu
(2000) - Isola: Tajuu jinkaku shôjo
(2000) - Aibou (TV seriál)
(1999) - Nodo jiman
(1999) - Kin'yuu fushoku rettô: Jubaku
(1999) - Kin'yū fushoku rettō: Jubaku
(1999) - Dokomademo ikô
(1998) - Neptune in Dotsuki-Dotsukare
(1998) - Kizuna
(1998) - Issho asonde kurashitai
(1998) - Gakkō no kaidan G
(1997) - Marutai no onna
(1996) - Kishiwada shônen gurentai
(1996) - Ikenie
(1994) - Oshioki haihiiru
(1994) - Gojira VS Supesugojira
(1993) - Sonatine

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.1.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hóka Kinošita 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 24.1.1964 ve městě Ósaka
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hóka Kinošita

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Hóka Kinošita
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
3°31’
 
LunaLuna:
Blíženci
3°33’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°00’
 
VenušeVenuše:
Ryby
9°00’
 
MarsMars:
Vodnář
8°49’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°34’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
22°59’
 
UranUran:
Panna
9°23’
R
NeptunNeptun:
Štír
17°39’
 
PlutoPluto:
Panna
13°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
10°06’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
1°10’
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°03’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »