Hugh Jackman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hugh Jackman
(Hugh Michael Jackman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.10. 1968 - 13:00h
Místo:
Sydney, NSW, Nový Jižní Wales
Země:
Věk:
48 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Hugh Jackman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (X)
Datum narození a čas (místní čas):
12.10.1968 - 13:00  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.10.1968 - 03:00  
AU, Sydney, NSW:
33°52' j.š., 151°13' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hugh Jackman 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Hugh Jackman
datum narození 12.10.1968
(herec, instagram)

Hugh Jackman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Untitled Wolverine Sequel
(2017) - Unbound Captives
(2017) - The Greatest Showman on Earth
(2016) - X-Men: Apokalypsa
(2016) - Orel Eddie
(2016) - Broadway 4D
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Pan
(2015) - Já, Earl a holka na umření
(2015) - Chappie
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - The 68th Annual Tony Awards
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - That Sugar Film
(2014) - Interstellar: Nolan's Odyssey
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Noc v muzeu: Tajemství hrobky
(2013) - 85. Annual Academy Awards
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - CIRCUS HALLIGALLI
(2013) - Six by Sondheim
(2013) - Bond's Greatest Moments
(2013) - Zmizení
(2013) - Wolverine
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2012) - The Orange BAFTA Film Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - The Jeff Probst Show
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Out of My Dreams: Oscar Hammerstein II
(2012) - Legendární parta
(2012) - Bídníci
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Xuehua yu Mishan
(2011) - X-Men: První třída
(2011) - Ocelová pěst
(2011) - Máslo
(2010) - Daybreak
(2010) - Conan
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - Oh My God
(2009) - X-Men Origins: Wolverine
(2008) - The Burning Season
(2008) - Podvod
(2008) - Austrálie
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - V zákulisí Fontány: Smrt a znovuzrození
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2007) - Deník: Dokonalý trik - Lehká ruka Christophera Nolana
(2007) - Viva Laughlin (TV seriál)
(2006) - Odkaz Steva Irwina
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Spláchnutej
(2006) - Sólokapr
(2006) - Příběhy ztracených duší
(2006) - Happy Feet
(2006) - Fontána
(2006) - Dokonalý trik
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Van Helsing: Londýnská mise
(2004) - Van Helsing
(2004) - Standing Room Only
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2001) - The Making of 'Swordfish'
(2001) - Swordfish: Operace Hacker
(2001) - Kate a Leopold
(2001) - Animální přitažlivost
(2000) - Rove Live
(2000) - X-Men
(1999) - Fox Studios Australia: The Grand Opening
(1999) - Oklahoma! (divadelní záznam)
(1999) - Halířový román
(1999) - Erskineville Kings
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Hey, Mr Producer! The Musical World of Cameron Mackintosh (koncert)
(1997) - The View
(1997) - InFashion (TV seriál)
(1997) - Halifaxová, soudní psychiatr - Strach z temnoty
(1995) - Correlli (TV seriál)
(1993) - Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1984) - Cinema 3
(1981) - Entertainment Tonight

Hugh Jackman - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Hugh Jackman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.10.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hugh Jackman 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hugh Jackman - herec

se narodil 12.10.1968 ve městě Sydney, NSW, Nový Jižní Wales, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hugh Jackman

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Hugh Jackman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
18°50’
9
 
LunaLuna:
Blíženci
21°24’
5
 
MerkurMerkur:
Váhy
26°29’
9
R
VenušeVenuše:
Štír
18°53’
10
 
MarsMars:
Panna
12°42’
8
 
JupiterJupiter:
Panna
23°26’
8
 
SaturnSaturn:
Beran
22°20’
3
R
UranUran:
Váhy
0°50’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
24°55’
10
 
PlutoPluto:
Panna
23°37’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
8°53’
3
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
12°53’
4
 
CheirónCheirón:
Beran
0°16’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
18°15’
9
Domy:
Vodnář
15°42’
Lev
15°42’
2:
Ryby
9°03’
8:
Panna
9°03’
3:
Beran
6°55’
9:
Váhy
6°55’
Býk
9°22’
Štír
9°22’
5:
Blíženci
13°42’
Střelec
13°42’
6:
Rak
16°19’
Kozoroh
16°19’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
8xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Střelec
27°32’
11
Slun./Luna:
Lev
20°07’
7


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Novoluní ve Lev Lvu
ukázat kalendář »