Hugh Williams wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hugh Williams
(Hugh Anthony Glanmor Williams)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bexhill-on-Sea
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Hugh Williams - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
6.3.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hugh Williams 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Hugh Williams
datum narození 6.3.1904
(herec, instagram)

Hugh Williams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1967) - Doktor Faust
(1966) - Chartúm
(1960) - Somerset Maugham Hour (TV seriál)
(1954) - Star of My Night
(1953) - Twice Upon a Time
(1953) - The Fake
(1953) - The Intruder
(1952) - The Holly and the Ivy
(1952) - Darovaný kůň
(1949) - The Romantic Age
(1949) - Paper Orchid
(1948) - Elizabeth of Ladymead
(1948) - The Blind Goddess
(1947) - Jde o můj život
(1947) - Ideální manžel
(1946) - A Girl in a Million
(1942) - Talk About Jacqueline
(1942) - Tajné poslání
(1942) - One of Our Aircraft Is Missing
(1942) - The Day Will Dawn
(1941) - Ships with Wings
(1940) - Premiere
(1939) - His Lordship Goes to Press
(1939) - Na Větrné hůrce
(1939) - Mrtvé oči Londýna
(1939) - Inspector Hornleigh
(1939) - Dead Men Tell No Tales
(1938) - The Dark Stairway
(1938) - Bank Holiday
(1937) - The Windmill
(1937) - The Perfect Crime
(1937) - Side Street Angel
(1937) - Gypsy
(1937) - Brief Ecstasy
(1936) - The Amateur Gentleman
(1936) - The Man Behind the Mask
(1936) - The Last Journey
(1936) - Her Last Affaire
(1936) - The Happy Family
(1935) - Lieut. Daring R.N.
(1935) - Let's Live Tonight
(1935) - David Copperfield
(1934) - Outcast Lady
(1934) - Elinor Norton
(1934) - All Men Are Enemies
(1933) - Sorrell and Son
(1933) - The Jewel
(1933) - Bitter Sweet
(1933) - The Acting Business
(1932) - White Face
(1932) - Římský expres
(1932) - Insult
(1932) - In a Monastery Garden
(1932) - Down Our Street
(1932) - After Dark
(1931) - Night in Montmartre
(1931) - A Gentleman of Paris
(1930) - Charley's Aunt
Hugh Williams - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.3.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hugh Williams 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hugh Williams - herec

se narodil 6.3.1904 ve městě Bexhill-on-Sea, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hugh Williams

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Hugh Williams
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
15°30’
 
LunaLuna:
Štír
14°47’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°38’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
13°52’
 
MarsMars:
Beran
6°25’
 
JupiterJupiter:
Beran
1°16’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
15°37’
 
UranUran:
Střelec
29°35’
 
NeptunNeptun:
Rak
3°09’
R
PlutoPluto:
Blíženci
18°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
28°22’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°26’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
27°55’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »