Hugo Haas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hugo Haas

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Brno
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
1.12.1968 (Příčina: Astma)
Povolání:
herec, režisér

Hugo Haas - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.2.1901 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hugo Haas 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hugo Haas
datum narození 19.2.1901
(herec, režisér, instagram)

Hugo Haas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Filmy pod taktovkou FOK
(2013) - Příběhy slavných: Život v ofsajdu (TV seriál)
(2008) - Hvězdy slaví na Silvestra
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1991) - Umělec a člověk Hugo Haas
(1989) - Český herec Hugo Haas
(1978) - Magistři smíchu
(1968) - Na návštěvě u Hugo Haase
(1964) - Návštěva
(1963) - Hugo Haas v Praze
(1963) - Hugo Haas
(1962) - Paradise Alley
(1959) - Five Fingers (TV seriál)
(1959) - Born to Be Loved
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1957) - Srazit a ujet
(1957) - Lizzie
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Jednou nohou v pekle
(1955) - Něžná past
(1954) - Návnada
(1954) - Jiná žena
(1953) - Žena bližního tvého
(1953) - Přiznání jedné dívky
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Podivné okouzlení
(1951) - Hlídač č. 47
(1951) - Dívka na mostě
(1950) - Vendetta
(1950) - Doly krále Šalamouna
(1949) - Your Show Time (TV seriál)
(1949) - The Fighting Kentuckian
(1948) - My Girl Tisa
(1948) - For the Love of Mary
(1948) - Casbah
(1947) - The Private Affairs of Bel Ami
(1947) - Northwest Outpost
(1947) - Merton of the Movies
(1947) - Galileo Galilei
(1947) - The Foxes of Harrow
(1947) - Fiesta
(1946) - Two Smart People
(1946) - Holiday in Mexico
(1945) - Žárlivost
(1945) - Zvon pro Adano
(1945) - What Next, Corporal Hargrove?
(1945) - Dakota
(1944) - Summer Storm
(1944) - Strange Affair
(1944) - Princezna a pirát
(1944) - Mrs. Parkington
(1944) - Dny slávy
(1940) - Moře v plamenech
(1938) - Svět kde se žebrá
(1938) - Co se šeptá
(1938) - Andula vyhrála
(1937) - Továrna na iluze
(1937) - Mravnost nade vše
(1937) - Děvčata, nedejte se!
(1937) - Bílá nemoc
(1936) - Velbloud uchem jehly
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Tři muži ve sněhu
(1936) - Švadlenka
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Ať žije nebožtík
(1934) - Poslední muž
(1934) - Mazlíček
(1933) - Život je pes
(1933) - Okénko
(1933) - Madla z cihelny
(1933) - Její lékař
(1933) - Dům na předměstí
(1932) - Zapadlí vlastenci
(1932) - Sestra Angelika
(1932) - Načeradec král kibiců
(1931) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1931) - Muži v offsidu
(1931) - Kariéra Pavla Čamrdy
(1931) - Dobrý voják Švejk
(1930) - Když struny lkají
(1925) - Z českých mlýnů
(1925) - Josef Kajetán Tyl
(1925) - Jedenácté přikázání

Hugo Haas - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Hugo Haas - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.2.1901 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hugo Haas 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hugo Haas - herec, režisér

se narodil 19.2.1901 ve městě Brno
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hugo Haas

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Hugo Haas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
0°10’
 
LunaLuna:
Ryby
5°27’
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°15’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
12°24’
 
MarsMars:
Panna
4°03’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°09’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°06’
 
UranUran:
Střelec
16°28’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
26°31’
R
PlutoPluto:
Blíženci
15°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°12’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
20°40’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
3°23’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »