Hulk Hogan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hulk Hogan
(Terry Gene Bollea)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.8. 1953 - 06:13h
Místo:
Augusta, Georgie
Země:
Věk:
65 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, wrestler

Hulk Hogan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
11.8.1953 - 06:13  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.8.1953 - 10:13  
US, Augusta:
33°28' s.š., 82°1' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hulk Hogan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hulk Hogan
datum narození 11.8.1953
(herec, wrestler, instagram)

Hulk Hogan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Expendables 4
(2015) - WWE Royal Rumble
(2015) - WWE Hall of Fame 2015
(2015) - WrestleMania XXXI
(2015) - Sting: Into the Light
(2015) - NXT TakeOver: Unstoppable
(2015) - W.W.E. 24 (TV seriál)
(2015) - Killing Hasselhoff
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - WWE Hall of Fame 2014
(2014) - WrestleMania XXX
(2014) - NXT TakeOver: Fatal 4-Way
(2014) - WWE Presents True Giants
(2014) - Ultimate Warrior: The Ultimate Collection
(2014) - The Sheik
(2014) - The Best of Sting
(2013) - WWE Hall of Fame 2013
(2013) - TNA Wrestling: Slammiversary
(2013) - TNA Wrestling: Lockdown
(2013) - TNA Bound for Glory
(2013) - Goldberg - The Ultimate Collection
(2013) - WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
(2013) - WWE: The Best of WarGames
(2013) - WWE: Best of WWE at Madison Square Garden
(2013) - Skum rocks!
(2012) - WWE: The Best of WCW Clash of the Champions
(2012) - TNA Wrestling: Turning Point
(2012) - TNA Wrestling: Final Resolution
(2012) - TNA Wrestling: Bound for Glory
(2012) - WWE: You Think You Know Me - The Story of Edge
(2012) - The Epic Journey of Dwayne 'The Rock' Johnson
(2012) - nWo: The Revolution
(2012) - Zombie Hamlet
(2011) - Big Morning Buzz Live
(2011) - The True Story of WrestleMania
(2011) - Randy Orton: The Evolution of a Predator
(2011) - Big Show: A Giants World
(2011) - China, IL (TV seriál)
(2011) - Gnomeo & Julie
(2010) - Comedy Central Roast of David Hasselhoff
(2010) - WWE: Shawn Michaels - My Journey
(2010) - Breaking the Code: Behind the Walls of Chris Jericho
(2009) - Starrcade: The Essential Collection
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - WWE: The Best of SmackDown - 10th Anniversary 1999-2009
(2009) - Herkules 3D
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Větší, silnější, rychlejší
(2008) - Brooke Knows Best (TV seriál)
(2007) - The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph
(2007) - Robot Chicken: Star Wars
(2006) - 75th Annual Hollywood Christmas Parade
(2006) - WWE SummerSlam
(2006) - WWE Hall of Fame 2006
(2006) - WWE Cyber Sunday
(2006) - Royal Rumble
(2005) - WWE SummerSlam
(2005) - WWE Hall of Fame 2005
(2005) - WWE Backlash
(2005) - The Teen Choice Awards 2005
(2005) - Howard Stern on Demand
(2005) - Hogan má pravdu
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Damage Control
(2005) - The Contender
(2005) - Tombstone: The History of the Undertaker
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - TNA Impact! Wrestling
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2003) - WWE No Way Out
(2003) - WWE Judgment Day
(2003) - WrestleMania XIX
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - WWF No Way Out
(2002) - WWF Backlash
(2002) - WWE Vengeance
(2002) - WWE Velocity
(2002) - WWE King of the Ring
(2002) - WWE Judgment Day
(2002) - WWE Back In Black: NWO New World Order
(2002) - Wrestlemania X-8
(2002) - Hulk Still Rules
(2001) - WWE Undertaker - This Is My Yard
(2001) - WCW Greed
(1999) - WWE SmackDown
(1999) - WCW Uncensored
(1999) - WCW Souled Out
(1999) - WCW Road Wild '99
(1999) - Loose Women
(1999) - Halloween Havoc
(1999) - The Unreal Story of Professonal Wrestling
(1999) - Neviditelné komando II
(1999) - Muppeti z vesmíru
(1998) - WCW Uncensored
(1998) - WCW Thunder
(1998) - WCW Superbrawl VIII
(1998) - WCW Souled Out
(1998) - WCW Road Wild '98
(1998) - WCW/NWO Superstar Series: Diamond Dallas Page - Feel the Bang!
(1998) - WCW Fall Brawl
(1998) - WCW Bash at the Beach
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Halloween Havoc
(1998) - Jefftowne
(1998) - 3 nindžové v zábavním parku
(1998) - Voják cti
(1998) - Ostrov pokladů
(1997) - WCW Uncensored
(1997) - WCW SuperBrawl VII
(1997) - WCW Road Wild '97
(1997) - Starrcade
(1997) - NWO Souled Out
(1997) - Halloween Havoc
(1997) - Neviditelné komando
(1996) - WCW Uncensored
(1996) - WCW Hog Wild
(1996) - WCW Bash at the Beach
(1996) - Starrcade
(1996) - Halloween Havoc
(1996) - Svalnatý Santa Claus
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Klub tajných agentů
(1996) - Agent WC 40
(1995) - WCW Monday Nitro
(1995) - MADtv
(1995) - Halloween Havoc
(1995) - Thunder in Paradise 3
(1994) - Starrcade
(1994) - Halloween Havoc
(1994) - Thunder in Paradise II
(1994) - Blesk v ráji (TV seriál)
(1993) - WWF Raw Is War
(1993) - WWE Monday Night RAW
(1993) - WWE King of the Ring
(1993) - WrestleMania IX
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Circus of the Stars Gives Kids the World
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Pan chůva, neboli osobní strážce
(1993) - Hřmění v ráji
(1992) - WrestleMania VIII
(1992) - Royal Rumble
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - WWE Survivor Series
(1991) - WWE SummerSlam
(1991) - WrestleMania VII
(1991) - WCW Saturday Night
(1991) - Tuesday in Texas
(1991) - Royal Rumble
(1991) - Hulkamania 6
(1991) - Vesmírné komando
(1990) - WWE Survivor Series
(1990) - WWE SummerSlam
(1990) - Royal Rumble
(1990) - WrestleMania VI
(1990) - Happy Birthday, Bugs!: 50 Looney Years
(1990) - Gremlins 2
(1989) - WWE Survivor Series
(1989) - WWE SummerSlam
(1989) - WrestleMania V
(1989) - Royal Rumble
(1989) - Hulkmania 4
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Kladivo
(1988) - WWE Survivor Series
(1988) - WWE SummerSlam
(1988) - WrestleMania IV
(1988) - This Morning
(1988) - Royal Rumble
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - WWE Survivor Series
(1987) - WWE Survivor Series
(1987) - WrestleMania III
(1987) - Dolly
(1986) - WrestleMania II
(1985) - WWF Wrestling Classic
(1985) - WrestleMania
(1985) - Saturday Night's Main Event
(1985) - Larry King Live
(1985) - Wrestling's Country Boys
(1985) - Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
(1984) - WWF Superstars of Wrestling
(1984) - Goldie and the Bears
(1984) - Bimini Code
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Rocky III
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Elephant Parts
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Good Morning America
(1960) - AWA All-Star Wrestling
(1952) - Today

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.8.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hulk Hogan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hulk Hogan - herec, wrestler

se narodil 11.8.1953 ve městě Augusta, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hulk Hogan

Dnes se narodili
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Hulk Hogan
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
18°26’
1
 
LunaLuna:
Panna
7°47’
2
 
MerkurMerkur:
Rak
29°52’
12
 
VenušeVenuše:
Rak
8°22’
11
 
MarsMars:
Lev
8°07’
12
 
JupiterJupiter:
Blíženci
20°20’
11
 
SaturnSaturn:
Váhy
22°25’
3
 
UranUran:
Rak
20°36’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°31’
3
 
PlutoPluto:
Lev
22°46’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
2°18’
6
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°36’
2
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
16°21’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
21°06’
12
Domy:
Lev
10°28’
Vodnář
10°28’
2:
Panna
3°27’
8:
Ryby
3°27’
3:
Váhy
0°48’
9:
Beran
0°48’
Štír
3°01’
Býk
3°01’
5:
Střelec
7°39’
Blíženci
7°39’
6:
Kozoroh
10°44’
Rak
10°44’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
21°45’
11
Slun./Luna:
Lev
28°07’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Thomas A. Edison
(*1847 - 1931) vynálezce fonografu a žárovky

Německo Gudrun Ensslin
(*1940 - 1977) levicová teroristka, spoluzakladatelka a vůdkyně Frakce Rudé armády

Německo Andreas Baader
(*1943 - 1977) anarchista, levicový aktivista, terorista, spoluzakladatel a vůdce Frakce Rudé armády

Česká republika Josef Thomayer
(*1853 - 1927) lékař, zakladatel českého lékařského názvosloví

Francie Danielle Darrieux
(*1917 - 2017) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »