Hynek Bočan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hynek Bočan

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1938 (?)
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
režisér, herec

Hynek Bočan - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1938 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hynek Bočan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hynek Bočan
datum narození v roce *1938
(režisér, herec, instagram)

Hynek Bočan - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Piknik
(2012) - Zdivočelá země tentokrát nevážně
(2009) - Princezna Ano
(2009) - Láska rohatá
(2006) - Poslední sezona (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2001) - Žabák
(2001) - Uniforma
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země
(1996) - Bumerang
(1995) - Když se slunci nedaří (TV seriál)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Kučírek versus Kučírek
(1991) - Klauni a vlastenci
(1991) - Co teď a co potom: Dno
(1991) - Co teď a co potom? (TV seriál)
(1990) - O zapomnětlivém černokněžníkovi
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - V tomhle zámku straší, šéfe!
(1989) - Útěk ze seriálu
(1988) - Na dvoře je kůň, šéfe
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1987) - Otevřené okno
(1987) - Nezkušený duch
(1987) - Měsíční noc
(1986) - Smích se lepí na paty
(1986) - Rytíř
(1986) - Nám se to stát nemůže
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Šéfe, vrať se!
(1984) - Šéfe, jdeme na to!
(1984) - S čerty nejsou žerty
(1983) - Svatební cesta do Jiljí
(1983) - Díra ve zdi
(1982) - Vinobraní
(1982) - Šéfe, to je věc!
(1981) - Pytláci
(1980) - Změna napětí
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Nenechte se rušit!
(1980) - Hrdina se nebojí
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Lustr
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Dívka světových parametrů
(1978) - Řemen
(1978) - Pošli jim to písemně
(1978) - Plotýnky na tři dny
(1976) - Parta hic
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Plavení hříbat
(1974) - Muž z Londýna
(1972) - Česáč
(1970) - Zvláštní případ
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1968) - Pasťák
(1968) - Čest a sláva
(1967) - Tábor Černého delfína
(1967) - Soukromá vichřice
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1963) - Hlídač dynamitu
(1960) - Nenávist
(1959) - Návštěva
(1958) - Vodicí pes

Hynek Bočan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hynek Bočan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hynek Bočan - režisér, herec

se narodil v roce *1938 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hynek Bočan

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Hynek Bočan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
8°30’
 
LunaLuna:
Beran
28°47’
 
MerkurMerkur:
Beran
26°29’
R
VenušeVenuše:
Býk
29°24’
 
MarsMars:
Blíženci
3°56’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
28°03’
 
SaturnSaturn:
Beran
11°46’
 
UranUran:
Býk
13°22’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°36’
R
PlutoPluto:
Rak
27°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°56’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°39’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
27°38’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »