Hynek Čermák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hynek Čermák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Hynek Čermák - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hynek Čermák 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Hynek Čermák
datum narození v roce *1973
(herec, instagram)

Hynek Čermák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Galavečer GRAND Festivalu smíchu (TV pořad)
(2016) - Český lev 2015 (TV pořad)
(2016) - Touha motýla
(2016) - Rapl (TV seriál)
(2015) - Pomáhej s humorem – Konto Bariéry
(2015) - Film o filmu GANGSTER KA
(2015) - Vybíjená
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2015) - Gangster Ka: Afričan
(2015) - Gangster Ka
(2015) - Americké dopisy
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Jak se točil seriál Až po uši
(2014) - Vinaři (TV seriál)
(2014) - Velká obrázková loupež
(2014) - Díra u Hanušovic
(2014) - Čtvrtá hvězda (TV seriál)
(2014) - Až po uši (TV seriál)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Něžné vlny
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2012) - Český lev 2011
(2012) - Ceny české filmové kritiky 2011
(2012) - Ve stínu
(2012) - Svatá čtveřice
(2012) - Signál
(2012) - Occamova břitva
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Villa Faber
(2011) - Santiniho jazyk
(2011) - Nevinnost
(2011) - Muži v naději
(2011) - Modrý tygr
(2011) - Czech Made Man
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2010) - Kajínek
(2010) - Bludičky
(2009) - V jiném stavu
(2009) - Klub osamělých srdcí
(2009) - Jménem krále
(2009) - Ať žijí rytíři!
(2009) - Ať žijí rytíři! (TV seriál)
(2008) - Benefice Lubomíra Lipského
(2008) - Taková normální rodinka
(2008) - Mr. Johnson
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Konec dobrodružství
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2007) - Tři životy
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2007) - ...a bude hůř
(2006) - Ro(c)k podvraťáků
(2006) - Poslední sezona (TV seriál)
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Eden - Zlatá karta
(2005) - Eden (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
(2004) - Návrat zbloudilého pastýře
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Kousek nebe
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Město bez dechu
(2001) - Svatební dary
(2001) - Domov
(2000) - Vlci ve městě
(2000) - Smrtící vlna
(1999) - Nejlepší čtenářka na světě
(1999) - Johanka z Arku
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Kníže Václav
(1993) - Stalingrad

Hynek Čermák - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Hynek Čermák - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hynek Čermák 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hynek Čermák - herec

se narodil v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hynek Čermák

Dnes se narodili
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Hynek Čermák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
25°40’
 
LunaLuna:
Rak
17°25’
 
MerkurMerkur:
Ryby
8°24’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
12°09’
 
MarsMars:
Kozoroh
1°34’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
28°04’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
13°38’
 
UranUran:
Váhy
22°54’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°17’
 
PlutoPluto:
Váhy
4°00’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°53’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
9°49’
 
CheirónCheirón:
Beran
14°02’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Španělsko Salvador Dalí
(*1904 - 1989) malíř, sochař, spisovatel, herec, umělec a filmový režisér

Česká republika Jaroslav Foglar
(*1907 - 1999) spisovatel

Spojené státy Paul Robeson
(*1898 - 1976) herec, zpěvák

Francie Eugène Labiche
(*1815 - 1888) scénárista

Francie Edmond Aman-Jean
(*1858 - 1936) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »