Iain Glen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Iain Glen
(Iain Alan Sutherland Glen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.6. 1961 - 19:10h
Místo:
Edinburgh, Skotsko
Země:
Věk:
57 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Iain Glen - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Gerard (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.6.1961 - 19:10  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.6.1961 - 18:10  
GB, Edinburgh:
55°57' s.š., 3°13' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Iain Glen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Iain Glen
datum narození 24.6.1961
(herec, instagram)

Iain Glen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - What About Love
(2017) - Resident Evil 6
(2016) - Dusty and Me
(2016) - Cleverman (TV seriál)
(2015) - Hra o trůny V. - Den na natáčení
(2015) - The Bad Education Movie
(2015) - Eye in the Sky
(2014) - Záhadné ruské spisy
(2014) - Autopsy: The Last Hours Of (TV seriál)
(2014) - Červený stan
(2013) - Kick-Ass 2
(2013) - Jack Taylor: The Dramatist
(2013) - Jack Taylor: Shot Down
(2013) - Hercule Poirot: Sloni mají paměť
(2013) - Breathless (TV seriál)
(2012) - V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl)
(2012) - Ripper Street (TV seriál)
(2012) - Resident Evil: Odveta
(2012) - Prisoners Wives (TV seriál)
(2012) - Jack Taylor: Priest
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2011) - Železná lady
(2011) - Jack Taylor: The Pikemen
(2011) - Jack Taylor: The Magdalen Martyrs
(2011) - Borgia (TV seriál)
(2011) - Hra o trůny (TV seriál)
(2010) - Protiúder (TV seriál)
(2010) - The Guards
(2010) - Panství Downton (TV seriál)
(2009) - V srdci bouře: Churchill ve válce
(2009) - Případ nevěrné Kláry
(2009) - Legenda o Janě
(2009) - Harry Brown
(2009) - Deník Anny Frankové (TV seriál)
(2008) - The Players: The Cast of 'Extinction'
(2008) - Beyond Raccoon City: Unearthing 'Resident Evil: Extinction'
(2008) - Band of the Sand: Actors Unite
(2008) - City of Vice (TV seriál)
(2007) - Revoluce paní Ratcliffové
(2007) - Resident Evil: Zánik
(2007) - The Relief of Belsen
(2007) - Poslední legie
(2007) - Nové začátky
(2006) - Neu im Kino (TV seriál)
(2006) - Malá oprava motoru
(2005) - Z očí do očí
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Království nebeské
(2005) - Kidnapped
(2005) - Dům na Tara Road
(2004) - Resident Evil: Apokalypsa
(2003) - Spy Sorge
(2003) - Píseň za chudého chlapce
(2003) - Carla
(2002) - Temnota
(2002) - Prendimi l'anima
(2002) - Impact
(2001) - Lara Croft - Tomb Raider
(2001) - Gabriel & Me
(2000) - The Wyvern Mystery
(2000) - Paranoia
(2000) - Holčičky na zabití
(2000) - Glasgow Kiss (TV seriál)
(2000) - Anchor Me
(1999) - Manželky a dcery (TV seriál)
(1998) - Trial & Retribution II
(1998) - Mararía
(1997) - Painted Lady
(1996) - Death of a Salesman
(1993) - Mladí Američané
(1993) - Missus
(1992) - Frankie's House
(1992) - Black and Blue
(1991) - Ferdydurke
(1991) - Adam Bede
(1990) - Silent Scream
(1990) - Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi
(1990) - Oběti osudu
(1990) - Měsíční hory
(1988) - Paris by Night
(1988) - Gorily v mlze
(1988) - The Fear (TV seriál)
(1987) - Will You Love Me Tomorrow
(1985) - Screen Two (TV seriál)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.6.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Iain Glen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Iain Glen - herec

se narodil 24.6.1961 ve městě Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Iain Glen

Dnes se narodili
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Iain Glen
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
2°58’
7
 
LunaLuna:
Štír
12°51’
11
 
MerkurMerkur:
Rak
7°10’
8
R
VenušeVenuše:
Býk
17°20’
6
 
MarsMars:
Lev
27°31’
9
 
JupiterJupiter:
Vodnář
5°46’
2
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°16’
2
R
UranUran:
Lev
23°00’
9
 
NeptunNeptun:
Štír
8°43’
11
R
PlutoPluto:
Panna
5°54’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
0°05’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°59’
8
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°35’
3
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
10°44’
4
Domy:
Střelec
0°50’
Blíženci
0°50’
2:
Kozoroh
5°01’
8:
Rak
5°01’
3:
Vodnář
22°19’
9:
Lev
22°19’
Beran
2°06’
Váhy
2°06’
5:
Beran
28°25’
Váhy
28°25’
6:
Býk
16°41’
Štír
16°41’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
1°28’
11
Slun./Luna:
Panna
7°54’
9


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Yvetta Blanarovičová
(*1963) herečka, zpěvačka

Česká republika Veronika Freimanová
(*1955) herečka

Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) herec

Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Howard Hughes
(*1905) režisér, letec, zakladatel a majitel Hughes Aircraft, jeden z nejbohatších lidí planety v 70. letech


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Bourvil
(*1917 - 1970) herec, zpěvák

Česká republika Sigmund Freud
(*1856 - 1939) lékař, psychiatr

Spojené státy Bob Fosse
(*1927 - 1987) herec

Spojené státy Robert Abel
(*1937 - 2001) tvůrce vizuálních efektů

Francie Prosper Mérimée
(*1803 - 1870) dramatik, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »