Ian McNeice wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ian McNeice

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Basingstoke
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

Ian McNeice - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.10.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ian McNeice 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ian McNeice
datum narození 2.10.1950
(herec, instagram)

Ian McNeice - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - We Are Tourists
(2012) - Mystery of Edwin Drood (TV seriál)
(2011) - Just a Minute: Doctor Who Special
(2011) - Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
(2008) - Zombies: Den-D přichází
(2008) - Valkýra
(2006) - Černá Dahlia
(2005) - Řím (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Oliver Twist
(2005) - Hlas smrti
(2004) - Spartakus
(2004) - The Rocket Post
(2004) - Mrtvolka
(2004) - Frankenstein
(2004) - Doktor Martin (TV seriál)
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - Jsem s tebou
(2003) - Chaos and Cadavers
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - Paradise Heights (TV seriál)
(2002) - Nečistá hra
(2002) - Muž a chlapec
(2002) - Ashes and Sand
(2002) - Anazapta
(2002) - Amnèsia
(2001) - Z pekla
(2001) - Vražedná místa: Království kostí
(2001) - Taková rodinná romance
(2001) - Stíny mrtvých
(2001) - Konference ve Wannsee
(2001) - Čtvrtý anděl
(2001) - Armadillo (TV seriál)
(2000) - Zeměpisná délka
(2000) - Zapomenutý zločin
(2000) - Duna (TV seriál)
(2000) - Devět životů Tomase Katze
(1999) - Višňový sad
(1999) - Vánoční koleda
(1999) - Josef a jeho skvostný plášť
(1999) - David Copperfield
(1999) - The Auteur Theory
(1998) - Jistá spravedlnost
(1998) - Hornblower - Důstojnické zkoušky
(1997) - Kosmetička a zvíře
(1997) - Jonathan Creek (TV seriál)
(1997) - Jak si usteleš...
(1997) - Extra život
(1997) - The Canterville Ghost
(1996) - Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
(1995) - Smích ze záhrobí
(1995) - Sharpova bitva
(1995) - Angličan, který vylezl na kopec (a slezl z hory)
(1995) - Ace Ventura 2: Volání divočiny
(1994) - The Wimbledon Poisoner (TV seriál)
(1994) - Útěk z Absolomu
(1993) - Věk zrady
(1993) - The Scarlet and the Black (TV seriál)
(1993) - Neopouštěj mě
(1993) - Chef! (TV seriál)
(1992) - Running Late
(1992) - Rok komety
(1992) - Look at It This Way (TV seriál)
(1992) - The Cloning of Joanna May
(1992) - The Blackheath Poisonings (TV seriál)
(1992) - Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku
(1992) - B & B
(1991) - Secret Friends
(1991) - Murder Being Once Done
(1990) - 1871
(1990) - Ruský dům
(1990) - Dark River
(1989) - Valmont
(1989) - Stay Lucky (TV seriál)
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1988) - Wipe Out (TV seriál)
(1988) - The Raggedy Rawney
(1988) - Bláznivá apokalypsa
(1987) - Volání svobody
(1987) - A Perfect Spy (TV seriál)
(1987) - Osamělá vášeň Judith Hearnové
(1987) - Charing Cross Road č. 84
(1985) - Edge of Darkness (TV seriál)
(1984) - Přísně tajné!
(1983) - Voice Over
(1983) - The Cleopatras (TV seriál)
(1982) - The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ian McNeice 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ian McNeice - herec

se narodil 2.10.1950 ve městě Basingstoke, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ian McNeice

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Ian McNeice
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
8°43’
 
LunaLuna:
Blíženci
18°33’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°51’
 
VenušeVenuše:
Panna
27°49’
 
MarsMars:
Střelec
4°39’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
28°22’
R
SaturnSaturn:
Panna
24°42’
 
UranUran:
Rak
9°24’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°46’
 
PlutoPluto:
Lev
19°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°34’
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°19’
 
CheirónCheirón:
Střelec
17°06’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »