Ice-T wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ice-T
(Tracy Lauren Marrow)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
rapper, herec

Ice-T - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.2.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ice-T 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ice-T
datum narození 16.2.1958
(rapper, herec, instagram)

Ice-T - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hustlers Convention
(2015) - What Now
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Jungle Fighters
(2014) - Chicago P.D. (TV seriál)
(2014) - Crossed the Line
(2013) - Assaulted: Civil Rights Under Fire
(2013) - Santorini Blue
(2013) - Goat
(2012) - Uprising: Hip Hop & The LA Riots
(2012) - Iceberg Slim: Portrait of a Pimp
(2011) - Ice Loves Coco
(2011) - The University of Sing Sing
(2011) - The (R)evolution of Immortal Technique
(2010) - Conan
(2010) - Celebrity Close Calls
(2010) - The Weird World of Blowfly
(2010) - Sounds Like a Revolution
(2010) - Lemmy
(2010) - Everyday Sunshine: The Story of Fishbone
(2010) - Benga v záloze
(2009) - I Get That a Lot
(2009) - Good Hair
(2009) - A Family Underground
(2009) - Tommy and the Cool Mule
(2009) - The Magic 7
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - 2 Turntables and a Microphone
(2007) - Comedy Central Roast of Flavor Flav
(2006) - MTV Video Music Awards 2006
(2005) - Smoke Out Festival Presents: Body Count (koncert)
(2005) - Fuck
(2005) - Body Count: Live in L.A. (koncert)
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Hip-Hop Honors
(2004) - Fashion News Live
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2004) - Blood on the Turntable
(2004) - Lexie
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - 100 Most Irresistible Women
(2003) - Příběh pop music a politiky (TV seriál)
(2003) - Beef
(2003) - Chappelle's Show (TV seriál)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - The Ultimate Song
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(2002) - It's Black Entertainment
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2002) - Trosečníci vesmíru
(2002) - Tracks
(2002) - On the Edge
(2001) - D12: Fight Music (hudební videoklip)
(2001) - Crossover
(2001) - Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
(2001) - I Love 1990's (TV seriál)
(2001) - I Love 1980's (TV seriál)
(2001) - 3000 mil na útěku
(2001) - Strážce
(2001) - 'R Xmas
(2001) - Profesionál
(2001) - Point Doom
(2001) - Peklo ve městě
(2001) - Past
(2001) - Out Kold
(2001) - Operace Boeing 747
(2001) - Krysy
(2001) - Gangland
(2001) - Deadly Rhapsody
(2001) - Crime Partners 2000
(2000) - WrestleMania 2000
(2000) - Lost Angeles
(2000) - I Love 1970's (TV seriál)
(2000) - Transport
(2000) - Luck of the Draw
(2000) - Leprechaun in the Hood
(2000) - Falešný únos
(2000) - Elitní komando
(1999) - Paris dernière (TV seriál)
(1999) - Líc pro pasáky, rub pro šlapky
(1999) - Hollywood: Wild in the Streets
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - The Wrecking Crew
(1999) - Urban Menace
(1999) - Soudný den
(1999) - Poslední plavba
(1999) - Neviditelná smrt
(1999) - Jacob Two Two Meets the Hooded Fang
(1999) - The Heist
(1999) - Frezno Smooth
(1999) - The Disciples
(1999) - Corrupt
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Straight from the Streets
(1998) - Vyhnanec
(1998) - Crazy Six
(1997) - Rhyme & Reason
(1997) - Playboy: Jenny McCarthy - The Playboy Years
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Pod podlahou
(1997) - Podlé zbraně
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1997) - The Deli
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - The Best of Jenny McCarthy
(1996) - Frankenpenis
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - Mr. Payback: An Interactive Movie
(1995) - Johnny Mnemonic
(1994) - The Legend of Dolemite
(1994) - Baadasss TV (TV seriál)
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Hra o přežití
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Seven Deadly Sins: An MTV News Special Report
(1993) - Gift
(1993) - Kdo je kdo
(1993) - CB4: Cesta ke slávě
(1992) - Good Morning Australia
(1992) - Why Colors?
(1992) - Lotři
(1991) - Paul Rodriguez: Behind Bars
(1991) - Říše drog
(1991) - Ricochet: Odražená střela
(1990) - West Coast Rap All-Stars: We're All in the Same Gang (hudební videoklip)
(1990) - Listen Up: The Lives of Quincy Jones
(1986) - Oprah show
(1985) - Rappin'
(1984) - Breakin': Electric Boogaloo
(1984) - Breakin'
(1983) - Breakin' 'n' Enterin'

Ice-T - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ice-T - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1979) Coco Austin - manželka

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.2.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ice-T 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ice-T - rapper, herec

se narodil 16.2.1958 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ice-T

Dnes se narodili
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Ice-T
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
27°19’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°10’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
15°35’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
0°44’
R
MarsMars:
Kozoroh
9°06’
 
JupiterJupiter:
Štír
1°39’
R
SaturnSaturn:
Střelec
23°54’
 
UranUran:
Lev
8°52’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°44’
R
PlutoPluto:
Panna
1°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
4°55’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
29°39’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°12’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Dáda Patrasová
(*1956) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Lenka Vlasáková
(*1972) herečka

Česká republika Ivan Vyskočil
(*1929) spisovatel, dramatik a herec

Česká republika Leoš Mareš
(*1976) moderátor, herec, zpěvák

Spojené státy Frank Abagnale
(*1948) podvodník, podnikatel a konzultant zachycený v příběhu - Chyť mě, když to dokážeš


Výročí úmrtí dnes mají
Norsko Bjørnstjerne Bjørnson
(*1832 - 1910) norský kriticko-realistický prozaik

Jižní Korea Masutacu Ójama
(*1923 - 1994) karatista, zakladatel Kyokushin karate

Japonsko Morihei Uešiba
(*1883 - 1969) zakladatel bojového umění Aikido

Spojené státy Jonathan Demme
(*1944 - 2017) režisér, herec

Německo Michael Bohnen
(*1887 - 1965) operní pěvec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »