Ida Lupino wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ida Lupino

Pohlaví:
Žena
Narození:
4.2. 1918 - 23:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 77 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
3.8.1995 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herečka, režisérka

Ida Lupino - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
4.2.1918 - 23:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
4.2.1918 - 23:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ida Lupino 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Ida Lupino
datum narození 4.2.1918
(herečka, režisérka, instagram)

Ida Lupino - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2001) - Pulp Cinema
(1978) - My Boys Are Good Boys
(1976) - The Food of the Gods
(1975) - The Devil's Rain
(1974) - Columbo: Labutí píseň
(1973) - The Letters
(1973) - I Love a Mystery
(1973) - Female Artillery
(1973) - Deadhead Miles
(1972) - Women in Chains
(1972) - The Strangers in 7A
(1972) - Junior Bonner
(1972) - Columbo: Past
(1969) - Backtrack!
(1957) - Mr. Adams and Eve (TV seriál)
(1956) - While the City Sleeps
(1956) - Strange Intruder
(1955) - Women's Prison
(1955) - Velký nůž
(1954) - Private Hell 36
(1953) - The Bigamist
(1953) - Jennifer
(1952) - Four Star Playhouse (TV seriál)
(1952) - Beware, My Lovely
(1951) - On the Loose
(1951) - On Dangerous Ground
(1951) - Hard, Fast and Beautiful
(1950) - Woman in Hiding
(1949) - Lust for Gold
(1948) - Road House
(1947) - The Man I Love
(1947) - Escape Me Never
(1947) - Deep Valley
(1946) - Devotion
(1945) - Pillow to Post
(1944) - In Our Time
(1944) - Hollywood Canteen
(1943) - The Hard Way
(1943) - Thank Your Lucky Stars
(1943) - Forever and a Day
(1942) - Přístav lásky
(1942) - Life Begins at Eight-Thirty
(1941) - Vysoko v horách
(1941) - The Sea Wolf
(1941) - Out of the Fog
(1941) - Ladies in Retirement
(1940) - Jezdci noci
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 6
(1939) - The Light That Failed
(1939) - The Adventures of Sherlock Holmes
(1939) - The Lone Wolf Spy Hunt
(1939) - The Lady and the Mob
(1937) - Sea Devils
(1937) - Let's Get Married
(1937) - Fight for Your Lady
(1937) - Artists & Models
(1936) - Yours for the Asking
(1936) - The Gay Desperado
(1936) - One Rainy Afternoon
(1936) - Anything Goes
(1935) - Smart Girl
(1935) - Peter Ibbetson
(1935) - Paris in Spring
(1935) - La Fiesta de Santa Barbara
(1934) - Search for Beauty
(1934) - Ready for Love
(1934) - Come On, Marines!
(1933) - Prince of Arcadia
(1933) - Money for Speed
(1933) - I Lived with You
(1933) - High Finance
(1933) - Her First Affaire
(1933) - The Ghost Camera

Ida Lupino - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ida Lupino - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ida Lupino - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1913) Howard Duff - manžel
(*1908) Collier Young - manžel
(*1909) Louis Hayward - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1917) Steve Cochran
(*1912) Dane Clark
(*1904) Cary Grant
(*1905) Howard Hughes
(*1909) Errol Flynn
(*1914) Jackie Coogan
(*1905) Paul Henreid
(*1913) Tom Brown
(*1908) Buster Crabbe

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.2.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ida Lupino 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ida Lupino - herečka, režisérka

se narodila 4.2.1918 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ida Lupino

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Ida Lupino
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°20’
4
 
LunaLuna:
Štír
22°31’
2
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°28’
3
 
VenušeVenuše:
Vodnář
23°37’
4
R
MarsMars:
Váhy
3°03’
12
R
JupiterJupiter:
Blíženci
1°37’
8
 
SaturnSaturn:
Lev
10°45’
10
R
UranUran:
Vodnář
23°13’
4
 
NeptunNeptun:
Lev
5°27’
10
R
PlutoPluto:
Rak
3°45’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°11’
3
R
Černá LunaLilith:
Panna
20°37’
11
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°56’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
13°18’
3
Domy:
Váhy
20°29’
Beran
20°29’
2:
Štír
16°41’
8:
Býk
16°41’
3:
Střelec
19°17’
9:
Blíženci
19°17’
Kozoroh
27°04’
Rak
27°04’
5:
Ryby
1°45’
Panna
1°45’
6:
Ryby
29°17’
Panna
29°17’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
8°46’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
3°56’
3


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel

Francie André Bettencourt
(*1919 - 2007) politik

Belgie James Ensor
(*1860 - 1949) belgický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »