Idil Üner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Idil Üner

Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
46 let

Idil Üner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.8.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Idil Üner 2017, 2018 - Wikipedie info)

Idil Üner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sibel & Max (TV seriál)
(2015) - Kriminálka Istanbul - Smrtící sázky
(2015) - Kriminálka Istanbul - Realitní makléř
(2015) - Kriminálka Istanbul - Club Royal
(2014) - Kriminálka Istanbul - Vražda v parku
(2014) - Kriminálka Istanbul - Dvojník
(2013) - Nur mit euch!
(2013) - Kriminálka Istanbul - Střet zájmů
(2013) - Kriminálka Istanbul - Němý svědek
(2013) - Einmal Hans mit scharfer Soße
(2013) - Der Große Schwindel
(2012) - Tatort - Tödliche Häppchen
(2012) - Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers
(2012) - Kriminálka Istanbul - Tranzit
(2012) - Kriminálka Istanbul - Pokrevní pouto
(2010) - Místo činu: Ztracená vzpomínka
(2010) - Kriminálka Istanbul - Dvojitý případ
(2009) - Kuře s ušima
(2009) - Kriminálka Istanbul - Vraždy na Bosporu
(2008) - Kriminálka Istanbul - Svatyně smrti
(2008) - Kriminálka Istanbul (TV seriál)
(2008) - Evet, beru si tě!
(2008) - Atentát na papeže
(2007) - KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
(2006) - Šest týdnů strachu
(2006) - Reine Formsache
(2006) - Kommissarin Lucas - Skizze einer Toten
(2005) - Die Bullenbraut - Ihr erster Fall
(2004) - Vizije Evrope
(2004) - Urban Guerillas
(2004) - Saniyes Lust
(2004) - Proti zdi
(2004) - Feuer in der Nacht
(2004) - Anlat İstanbul
(2003) - Schwer verknallt
(2003) - Klub snů - Cesta za ženou snů
(2001) - Verliebte Jungs
(2001) - Recept na lásku
(2001) - Die Liebenden vom Hotel von Osman
(2000) - Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres
(2000) - V červenci
(2000) - Spuren im Eis - Eine Frau sucht die Wahrheit
(1999) - Weites Meer
(1999) - T.E.A.M. Berlin - Tödlicher Wind
(1999) - Dealer
(1998) - Kurz und schmerzlos
(1996) - Polizeiruf 110 - Kurzer Traum
(1996) - Liebe, Leben, Tod
(1995) - Das Geheimnis
(1994) - Tatort - Die Sache Baryschna

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.8.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Idil Üner 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 1.8.1971 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Idil Üner

Dnes se narodili
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Idil Üner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
8°35’
 
LunaLuna:
Střelec
1°39’
 
MerkurMerkur:
Panna
5°34’
 
VenušeVenuše:
Lev
1°22’
 
MarsMars:
Vodnář
19°13’
R
JupiterJupiter:
Štír
26°41’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
4°29’
 
UranUran:
Váhy
10°17’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°20’
R
PlutoPluto:
Panna
27°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
14°42’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
6°52’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°45’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Crenna
(*1926 - 2003) herec

Velká Británie král Olaf V.
(*1903 - 1991) král

Spojené státy Bobby Fischer
(*1943 - 2008) šachista

Česká republika Josef Rössler-Ořovský
(*1869 - 1933) sportovec, sportovní organizátor

Slovensko Karol Polák
(*1934 - 2016) slovenský sportovní komentátor



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Novoluní ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »