Iggy Pop wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Iggy Pop
(James Newell Osterberg Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.4. 1947 - 11:34h
Místo:
Muskegon, Michigan
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, punker, rocker, herec

Iggy Pop - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Best (A)
Datum narození a čas (místní čas):
21.4.1947 - 11:34  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.4.1947 - 16:34  
US, Muskegon:
43°14' s.š., 86°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Iggy Pop 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Iggy Pop
datum narození 21.4.1947
(zpěvák, punker, rocker, herec, instagram)

Iggy Pop - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Sandman
(2016) - Gimme Danger
(2016) - An Electric Samurai in London
(2016) - Gutterdammerung
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Danny Says
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Blood Orange
(2014) - The Seeds: Pushin' Too Hard
(2014) - Super Duper Alice Cooper
(2014) - Astma
(2013) - Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
(2013) - Jako malí kluci
(2012) - L'étoile du jour
(2011) - Příběh heavy metalu (TV seriál)
(2010) - Arthur a souboj dvou světů
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Bulles de Vian
(2009) - Vysaj si
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Provinssirock 30 (TV seriál)
(2008) - Iggy and the Stooges: Escaped Maniacs
(2008) - Flicker
(2007) - From the Basement
(2007) - Punk's Not Dead
(2007) - Persepolis
(2007) - Lil' Bush: Resident of the United States (TV seriál)
(2006) - Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down (hudební videoklip)
(2006) - New York Dolls: On the Lip
(2006) - Coachella (koncert)
(2006) - Blondie: One Way or Another
(2005) - 3-D Rocks (koncert)
(2005) - NotNa
(2005) - Madonna: Bilance s tajemstvím
(2005) - Iggy Pop: Live San Fran 1981 (koncert)
(2005) - All We Are Saying
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Le Grand journal de Canal+
(2004) - Iggy & the Stooges: Live in Detroit (koncert)
(2003) - Iggy Pop feat. Sum 41: Little Know It All (hudební videoklip)
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - End of the Century
(2003) - Kafe a cigára
(2002) - American Idol
(2002) - You See Me Laughin'
(2002) - David Bowie
(2002) - Fastlane (TV seriál)
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - 25 Years of Punk
(2000) - It's Only Rock 'n' Roll
(2000) - Sněhová kalamita
(1998) - Nobody Does It Better: The Music of James Bond
(1998) - John Cale
(1998) - Lumpíci
(1997) - Metropolis
(1997) - Soukromé neřesti
(1997) - Bojovník
(1996) - Iggy Pop - Lust For Life (hudební videoklip)
(1996) - Vrána: Město andělů
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 9
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 6
(1995) - Dancing Barefoot
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - Mrtvý muž
(1995) - Káva a cigarety III - Někde v Kalifornii
(1995) - Atolladero
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1991) - Punk
(1991) - Iggy Pop - Kiss my Blood: Live at the Olympia (koncert)
(1990) - Iggy Pop - Candy (hudební videoklip)
(1990) - The Howard Stern Show
(1990) - Red Hot and Blue
(1990) - Zbraň
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Cry-Baby
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1987) - Rolling Stone Presents Twenty Years of Rock & Roll
(1986) - Sid a Nancy
(1986) - Barva peněz
(1983) - Rock & Rule
(1982) - Late Night with David Letterman
(1970) - Midsummer Rock
(1969) - Evening of Light (hudební videoklip)
(1964) - Top of the Pops

Iggy Pop - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Iggy Pop - Knihy
1992 - Chci víc
Iggy Pop - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1953) Bebe Buell
(*1938) Nico
(*1947) David Bowie
(*1945) Debbie Harry (fáma)
(*1958) Nancy Spungen

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.4.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Iggy Pop 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Iggy Pop - zpěvák, punker, rocker, herec

se narodil 21.4.1947 ve městě Muskegon, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Iggy Pop

Dnes se narodili
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Iggy Pop
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
0°43’
10
 
LunaLuna:
Býk
7°25’
10
 
MerkurMerkur:
Beran
8°07’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°53’
9
 
MarsMars:
Beran
7°32’
9
 
JupiterJupiter:
Štír
25°24’
5
R
SaturnSaturn:
Lev
2°14’
1
 
UranUran:
Blíženci
19°02’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°51’
3
R
PlutoPluto:
Lev
10°58’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°17’
11
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
8°57’
6
 
CheirónCheirón:
Štír
5°53’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
6°02’
1
Domy:
Rak
29°20’
Kozoroh
29°20’
2:
Lev
18°37’
8:
Vodnář
18°37’
3:
Panna
11°59’
9:
Ryby
11°59’
Váhy
12°08’
Beran
12°08’
5:
Štír
19°23’
Býk
19°23’
6:
Střelec
27°24’
Blíženci
27°24’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
5°44’
11
Slun./Luna:
Býk
4°04’
10


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christopher Lee
(*1922) herec

Spojené státy Vincent Price
(*1911) herec

Česká republika Luděk Sobota
(*1943) herec, scénárista, režisér, bavič

Velká Británie Paul Bettany
(*1971) herec

Velká Británie Jamie Oliver
(*1975) kuchař, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sydney Pollack
(*1934 - 2008) režisér, herec

Česká republika František Palacký
(*1798 - 1876) literární kritik, zakladatel českého dějepisectví

Česká republika Štěpán Koníček
(*1928 - 2006) dirigent, skladatel

Itálie Alberto Ascari
(*1918 - 1955) závodník F1

Itálie Laura Biagiotti
(*1943 - 2017) módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »