Igor Bareš wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Igor Bareš

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1966 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Igor Bareš - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1966 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Igor Bareš 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Igor Bareš
datum narození v roce *1966
(herec, instagram)

Igor Bareš - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zádušní oběť
(2016) - Trapný padesátky (TV seriál)
(2016) - Rapl (TV seriál)
(2016) - Případ pro malíře
(2016) - Prázdniny v Provence
(2016) - Policejní historky
(2016) - Pět mrtvých psů (TV seriál)
(2016) - Lída Baarová
(2016) - Četníci z Luhačovic (TV seriál)
(2016) - Anthropoid
(2015) - Český lev 2014
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Mamon (TV seriál)
(2015) - David
(2015) - Cesta do Říma
(2015) - Americké dopisy
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Na druhý pohled
(2014) - Listopad
(2014) - Fair Play
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Hořící keř
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - 7 dní hříchů
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Vánoční hvězda
(2012) - Můj vysvlečenej deník
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Znamení koně (TV seriál)
(2011) - Vetřelci a lovci: Užij si se psem
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Sny o tátovi
(2010) - Největší z Čechů
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Škola pro život (TV seriál)
(2009) - První krok (TV seriál)
(2009) - Post Bellum
(2009) - Nepolepšitelný
(2009) - Muži v říji
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - 13. komnata Igora Bareše
(2008) - Trofej
(2008) - Šejdrem
(2008) - Prádlo, prádlo, spodní prádlo
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - El Paso
(2008) - David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)
(2008) - Aljona
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Tajnosti
(2007) - Láska In Memoriam
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2007) - Boží duha
(2006) - Čétéčko
(2006) - To horké léto v Marienbadu
(2006) - Swingtime
(2006) - Schröderův báječný svět
(2006) - Poslední vlak
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Sluneční stát
(2005) - Rajónové blues
(2005) - Krev zmizelého
(2005) - Kamenný klíč
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - Hodný chlapec
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Taťka
(2003) - Pátek čtrnáctého
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Janek nad Janky
(2002) - Výlet
(2002) - Udělení milosti se zamítá
(2002) - Byla láska...
(2001) - Podzimní návrat
(1999) - Startování za tepla
(1998) - Stromy umírají vstoje
(1998) - Andělé
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Tomáš Becket (divadelní záznam)
(1995) - Posel
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Zobani
(1993) - Racek
(1993) - Případ Auffenberg
(1993) - Kouzelná noc
(1992) - Smrt Anežky Hrůzové
(1992) - Zítra to spustíme
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Sci-fi aneb Slavný Peterka
(1992) - Dáma a smrt
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Sen o bílém volu
(1991) - Černá Fortuna
(1990) - O Radkovi a Mileně
(1989) - Poklad rytíře Miloty
(1988) - Zkušební doba
(1988) - O komtesce a zbojníkovi
(1988) - Bratr Paleček

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Igor Bareš 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Igor Bareš - herec

se narodil v roce *1966 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Igor Bareš

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Igor Bareš
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
25°03’
 
LunaLuna:
Vodnář
25°26’
 
MerkurMerkur:
Ryby
27°51’
 
VenušeVenuše:
Ryby
8°54’
 
MarsMars:
Beran
28°14’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
26°27’
 
SaturnSaturn:
Ryby
24°07’
 
UranUran:
Panna
16°06’
R
NeptunNeptun:
Štír
21°30’
R
PlutoPluto:
Panna
16°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°06’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
1°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°59’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Fred Astaire
(*1899 - 1987) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Spojené státy Judy Garland
(*1922 - 1969) herečka, zpěvačka

Spojené státy James Horner
(*1953 - 2015) herec, skladatel

Švédsko Ted Gärdestad
(*1956 - 1997) zpěvák, textař, hudebník

Francie Philippe Chatrier
(*1928 - 2000) francouzský tenista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »