Igor Chaun wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Igor Chaun

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1963 (?)
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
režisér, scénárista, kameraman, herec

Igor Chaun - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1963 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Igor Chaun 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Igor Chaun
datum narození v roce *1963
(režisér, scénárista, kameraman, herec, instagram)

Igor Chaun - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kouzelné bylinky
(2011) - Blanka Matragi 2012
(2011) - 24 hodin s... (TV seriál)
(2011) - Inventura Febia: Omyl doktora Horna a Tajemné kontakty
(2011) - Blanka Matragi - zrození pohádky
(2010) - Malá farma
(2009) - Mrtvý student, který se nikdy nenarodil
(2008) - Po stopách Listopadu II.
(2008) - Po stopách Listopadu I.
(2008) - Dveře k vítězství
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Gynekologie 2 (TV seriál)
(2006) - Česká filharmonie je také člověk
(2006) - Šťastní sebevrazi
(2006) - Malé velké gatě
(2005) - Pošta pro tebe
(2004) - Opera hokejdo
(2004) - Jamaica, Do You Remember?
(2004) - Olympijské příběhy
(2004) - Homo Pollert
(2003) - Václav Havel
(2002) - Úžasný rokenrol v Čechách aneb Jeď, Honzo, jeď!
(2001) - Červená karta
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(1999) - S Idou za zrcadlem
(1998) - Tibet, dalajlama, poselství
(1998) - Skutečný svět?
(1998) - Cesta do Indie
(1998) - Česká soda
(1997) - Eliadova knihovna
(1997) - Zblízka (TV seriál)
(1997) - Nesmrtelný život a smrt Mikiho Volka, rokenrolového krále
(1996) - Hledači zázračného kamene
(1995) - Klenot skutečné moudrosti
(1993) - GEN - Galerie elity národa
(1993) - Vánoce v psinci
(1993) - Česká soda (TV seriál)
(1992) - Oko - pohled na současnost
(1992) - Léčba Klausem
(1992) - Omyl doktora Horna
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Štědrý večer paní Hůlové
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Sousto
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Dlaždice
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Boží mlýny
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1990) - Otec, matka a já...
(1990) - Komunistický 1.máj 1990 v Praze Vokovicích
(1990) - Život po životě sira T.
(1990) - Stížnost ing. Petáka
(1990) - Ramóna má návštěvu
(1990) - Předávání štěrkárny v Davli původnímu majiteli
(1989) - Malé zpoždění
(1988) - Nejkrásnější portrét

Igor Chaun - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Igor Chaun - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Igor Chaun 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Igor Chaun - režisér, scénárista, kameraman, herec

se narodil v roce *1963 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Igor Chaun

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Igor Chaun
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°40’
 
LunaLuna:
Váhy
5°57’
 
MerkurMerkur:
Panna
25°54’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°36’
 
MarsMars:
Váhy
16°21’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°12’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
19°04’
R
UranUran:
Panna
5°12’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°05’
 
PlutoPluto:
Panna
11°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
18°19’
R
Černá LunaLilith:
Štír
13°53’
 
CheirónCheirón:
Ryby
13°12’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »