Ilja Prachař wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ilja Prachař

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Malenovice u Zlína
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ilja Prachař - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.4.1924 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ilja Prachař 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ilja Prachař
datum narození 30.4.1924
(herec, instagram)

Ilja Prachař - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Ilínek
(2004) - Jak šly dějiny
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1994) - Písař Bartleby
(1994) - Pevnost
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Vlci
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - Návrat
(1988) - Lék pod kůži
(1987) - Ve vlaku je šerif
(1987) - Uloupené dětství
(1987) - Třináctý předseda
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1986) - Přijďte k nám na večeři
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Stopy zločinu: Otmar čeká spojku
(1986) - Kněžna Libuše
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Domek u lesa
(1985) - Škola hrou
(1985) - Stopy zločinu: Rezident s flétnou
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1985) - Dobré světlo
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Radosti života
(1984) - Nade mnou země
(1983) - 1. Máj v Národním divadle roku 1898
(1983) - Pasáček z doliny
(1983) - Parcela 60, katastr Lukovice
(1983) - Modrý kosatec
(1983) - Inzerát
(1982) - Zelená je tráva
(1982) - Tři cesty k domovu
(1982) - Slečna se špatnou pověstí
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Signum laudis
(1980) - Nešťastný šafářův dvoreček
(1980) - Královská hra
(1980) - Děti zítřků
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1979) - Tvář za sklem
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Nejhezčí příbeh z našeho JZD
(1979) - Král Krysa (divadelní záznam)
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Indiáni z Větrova
(1978) - Zastretý farebný svet
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Sázka pro dva
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Stíny horkého léta
(1977) - Stín létajícího ptáčka
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Penelopa
(1977) - O moravské zemi
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Paleta lásky
(1976) - Hra o jablko
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Holka na zabití
(1975) - Aby byla ze všech nejkrásnější
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
(1974) - Případ Adler
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Krkonošské pohádky (TV seriál)
(1974) - Královský gambit
(1974) - Hledá se Kurt
(1974) - Co budeme dělat v sobotu
(1974) - Balkón
(1973) - Ze života hmyzu
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Přijela k nám pouť
(1973) - Poklad krále Davida
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Jakou barvu má láska
(1973) - Horká zima
(1973) - Družina černého pera
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Pohádka o drakovi
(1972) - Medvěd pro hosta
(1972) - Lev je v ulicích
(1972) - Klíč pod rohožkou
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1971) - Zázrak v Oužlebičkách
(1971) - Strašidýlko Fanfulínek (TV seriál)
(1971) - Slaměný klobouk
(1971) - Psi a lidé
(1971) - Otcové a děti
(1971) - Lekce
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - Hlavní přelíčení
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Za ranních červánků
(1970) - Psíčci lorda Carltona
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Ďábelské líbánky
(1970) - Alexandr Dumas starší (TV seriál)
(1969) - Zabitá neděle
(1969) - Světáci
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Po stopách krve
(1969) - Popelka
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1969) - Alchymista (divadelní záznam)
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Všichni dobří rodáci
(1968) - Spalovač mrtvol
(1968) - Na Žižkově válečném voze
(1968) - Maltézský sokol
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1968) - České pohádky: Chytrý synek
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Pohádka z tisíce a jedné noci
(1967) - Odsouzený z Pinktownu
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Ženu ani květinou neuhodíš
(1966) - Znamení Raka
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Smrt za oponou
(1966) - Poklad byzantského kupce
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Dva tygři
(1965) - Zlatá reneta
(1965) - Škola hříšníků
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
(1965) - Kůzlátka otevřete...
(1965) - Hrdina má strach
(1965) - Bílá paní
(1965) - Anděl blažené smrti
(1964) - Povídky o dětech
(1964) - ...a pátý jezdec je Strach
(1963) - Král Králů
(1963) - Cesta hlubokým lesem
(1962) - Zámek pro Barborku
(1962) - Transport z ráje
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1962) - Neomylní
(1961) - Zločin na Volavčím jezeře
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1961) - Pouta
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (divadelní záznam)
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Rodina Bláhova (TV seriál)
(1959) - Návštěva
(1959) - Král Šumavy
(1957) - Bomba
(1951) - Raději dříve

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Dřevo)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.4.1924 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ilja Prachař 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ilja Prachař - herec

se narodil 30.4.1924 ve městě Malenovice u Zlína
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ilja Prachař

Dnes se narodili
Spojené státy Lillian Gish
(*1896) herečka

Velká Británie Roger Moore
(*1927) herec

Rakousko Karel Plicka
(*1894) národní umělec, fotograf, hudebník, režisér, kameraman, spoluzakladatel AMU v Praze

Spojené státy Usher
(*1978) herec, zpěvák, skladatel, model, choreograf, tanečník

Spojené státy Dwight D. Eisenhower
(*1890) generál, 34. prezident USA


Ilja Prachař
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
9°51’
 
LunaLuna:
Beran
1°12’
 
MerkurMerkur:
Býk
20°54’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
25°08’
 
MarsMars:
Vodnář
3°23’
 
JupiterJupiter:
Střelec
18°59’
R
SaturnSaturn:
Váhy
28°10’
R
UranUran:
Ryby
20°15’
 
NeptunNeptun:
Lev
17°35’
 
PlutoPluto:
Rak
10°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
28°37’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
4°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
21°40’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bing Crosby
(*1903 - 1977) herec, zpěvák

Austrálie Errol Flynn
(*1909 - 1959) herec

Spojené státy Leonard Bernstein
(*1918 - 1990) herec, skladatel, scénárista

Česká republika Gabriela Wilhelmová
(*1942 - 2002) herečka

Česká republika Bedřich Zelenka
(*1921 - 2011) herec, scénárista, dramaturg, humorista, satirik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »