Ilja Racek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ilja Racek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1930 (?)
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herec

Ilja Racek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1930 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ilja Racek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ilja Racek
datum narození v roce *1930
(herec, instagram)

Ilja Racek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Poslední cyklista
(2013) - Sanitka 2 (TV seriál)
(2013) - Jedlíci aneb Sto kilo lásky
(2013) - Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
(2011) - Vesnice roku
(2010) - Višňový sad (divadelní záznam)
(2010) - Famílie (divadelní záznam)
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2008) - Příběhy slavných: Pepíček
(2005) - Malostranská hraběnka
(2005) - Náves (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Strážce duší (TV seriál)
(2003) - PF 77
(2002) - Tváře českého filmu
(2001) - Popel a pálenka (divadelní záznam)
(2001) - Člověk v ZOO
(2000) - Ten čas je velkej prevít
(1999) - Cenzurované sny
(1999) - Zkrocení zakletého řetězu
(1998) - Stříbrný a Ryšavec
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1998) - Atentát na ministra financí
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)
(1996) - Tři blázni v jednom
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Srdeční slabosti
(1995) - O Šedivákovi
(1995) - Malostranské humoresky
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Zapomenuté tváře
(1994) - Návrat do cizí země
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Hvězdopravcův dar
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Lift story
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Erasmovy velké arkány
(1992) - Arachné
(1991) - Víla z jeskyně zla
(1991) - Honorární konzul
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Svobodné divadlo
(1989) - První sekunda
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Lovec senzací
(1987) - Vltavská víla
(1987) - Polom v bezvětří (TV seriál)
(1987) - Motovidla
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Mandarinkový pokoj
(1986) - Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Putování za měsíční nitkou
(1985) - O Honzovi a princezně Dorince
(1984) - Zlaté kapradí
(1984) - Zjasnělá noc
(1984) - V bludisku pamäti
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Bandité
(1983) - Vrak
(1983) - Radikální řez
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Schůzka se stíny
(1982) - Archimédův bod
(1981) - Upír z Feratu
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Pytláci
(1981) - Netopýr
(1981) - Mořská panna
(1980) - Vrchní, prchni
(1980) - Útěky domů
(1980) - Starožitníkův krám
(1980) - Každý má svůj stín
(1980) - Had z ráje
(1980) - Hadrián z Římsů (divadelní záznam)
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Džungle před tabulí
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1974) - Princ Chocholouš
(1974) - Padla kosa na kámen
(1973) - Kronika žhavého léta
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Neboť nevědí, co činí
(1970) - Mata Hari
(1970) - Kouzelný dům
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - Drobínek
(1969) - První láska
(1969) - Buřič Jejího Veličenstva
(1969) - Alchymista (divadelní záznam)
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Dreyfusova aféra (TV seriál)
(1967) - Princezna Pampeliška
(1966) - Transit Carlsbad
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1966) - Jak se čerti rojili
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Záhadný pan Hyde
(1964) - Pět hříšníků
(1964) - Marie
(1963) - Marianna Pinedová
(1963) - I chytrák se spálí (divadelní záznam)
(1963) - Ďábelská jízda na koloběžce
(1962) - Tarzanova smrt
(1961) - Reportáž psaná na oprátce
(1959) - Zkouška pokračuje
(1959) - Křižovatky
(1958) - Touha
(1956) - Příležitost
(1955) - Ztracená stopa
(1954) - Stříbrný vítr
(1948) - Návrat domů

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ilja Racek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ilja Racek - herec

se narodil v roce *1930 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ilja Racek

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Ilja Racek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
2°13’
 
LunaLuna:
Blíženci
4°05’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°41’
 
VenušeVenuše:
Lev
6°18’
 
MarsMars:
Býk
15°43’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
29°26’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
9°03’
R
UranUran:
Beran
15°04’
 
NeptunNeptun:
Panna
1°16’
 
PlutoPluto:
Rak
18°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
29°41’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
14°32’
 
CheirónCheirón:
Býk
17°13’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »