Ilona Csáková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ilona Csáková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1970 (?)
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
zpěvačka

Ilona Csáková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1970 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ilona Csáková 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ilona Csáková
datum narození v roce *1970
(zpěvačka, instagram)

Ilona Csáková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Dobrovolní hasiči roku 2015
(2015) - Vánoční koncert Orchestru Gustava Broma (koncert)
(2014) - Královny popu - Pocta legendám
(2014) - Dobrovolní hasiči roku 2014
(2014) - Dobročinná akademie aneb Paraple 2014
(2014) - Šťastná
(2013) - S láskou... královny popu
(2013) - Silvestr 2013
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Máme rádi Česko
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Felix 70 (koncert)
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Hlas Česko Slovenska
(2012) - Kat Mydlář (divadelní záznam)
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Světla ramp : Pocta Barrandovu
(2011) - Splněná přání - Srdce pro děti
(2011) - Silvestr 2011
(2011) - Pokondr live
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Laura a její tygři - Big Bang! (koncert)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Michal David 50 - Mejdan roku (koncert)
(2010) - ČT Live - Pocta Petru Mukovi (koncert)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Karneval na Barrandově
(2009) - Lucie Bílá Best of Video
(2009) - Muži v říji
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2007) - Souboj hitů
(2007) - Mejdan roku z Václaváku 2007
(2007) - Člověče, nezlob se
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Inkognito
(2006) - ČT Live - Laura a její tygři (koncert)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Silvestr 2005
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Šlitr mezi nebem a zemí
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2004) - Česko hledá SuperStar
(2004) - Lucie Bílá: Láska je Láska
(2004) - Karel Svoboda 65 (koncert)
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Kleopatra (divadelní záznam)
(2003) - Dětská pyramidová show (koncert)
(2002) - Ilona Csáková: Krásná (hudební videoklip)
(2002) - Ilona Csáková feat. Bára Basiková & Monika Absolonová: Teď královnou jsem já (hudební videoklip)
(2002) - Ilona Csáková: Babylon (hudební videoklip)
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2001) - Ilona Csáková: Vždycky jsem si přála mít (hudební videoklip)
(2001) - Vabank
(2001) - Šestnáct růží pro Gotta
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Bylo nebylo v Silvestru 2001
(2001) - Lesk a bída země České
(2000) - Ilona Csáková: Nepočítej (hudební videoklip)
(2000) - Ilona Csáková: Lháři (hudební videoklip)
(2000) - Věštírna
(2000) - Největší české hity 20. století
(2000) - Lucie na bílo
(2000) - Hogo Fogo
(2000) - HIT STOLETÍ
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Ilona Csáková: Zavři oči když se červenám (hudební videoklip)
(1999) - Ilona Csáková: Tornero (hudební videoklip)
(1999) - Ilona Csáková: Jedno tajemství (hudební videoklip)
(1999) - Ilona Csáková feat. Davide Mattioli: Giorni di Parole (hudební videoklip)
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Vánoce Daniela Hůlky (koncert)
(1998) - Ilona Csáková: Proč mě nikdo nemá rád (hudební videoklip)
(1998) - Ilona Csáková: La Isla Bonita (hudební videoklip)
(1998) - Ilona Csáková: Když zbývá pár slov (hudební videoklip)
(1998) - Rychlý prachy
(1998) - Rozjezdy pro hvězdy
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Český slavík ’98
(1997) - Ilona Csáková: Vrať se zpátky domů (hudební videoklip)
(1997) - Ilona Csáková: Noc kouzelná (hudební videoklip)
(1997) - Senzibilšou
(1997) - Rande
(1997) - Novoty
(1996) - Ilona Csáková: Pink (hudební videoklip)
(1996) - Ilona Csáková: Léto (hudební videoklip)
(1996) - Je to jenom rokenrol
(1996) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1995) - Ilona Csáková: Malý vůz (hudební videoklip)
(1995) - Ilona Csáková: Amsterdam (hudební videoklip)
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Eso
(1993) - Ilona Csáková: 2000 (hudební videoklip)
(1993) - Ilona Csáková: Tanec v čase (hudební videoklip)
(1993) - Ilona Csáková: Střemhlav (hudební videoklip)
(1992) - Lucie Bílá - Láska je láska (hudební videoklip)
(1992) - Šance
Ilona Csáková - Knihy

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ilona Csáková 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ilona Csáková - zpěvačka

se narodila v roce *1970 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ilona Csáková

Dnes se narodili
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Ilona Csáková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
7°53’
 
LunaLuna:
Váhy
17°53’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°33’
 
VenušeVenuše:
Štír
19°01’
 
MarsMars:
Panna
17°58’
 
JupiterJupiter:
Štír
8°09’
 
SaturnSaturn:
Býk
21°59’
R
UranUran:
Váhy
9°06’
 
NeptunNeptun:
Štír
28°50’
 
PlutoPluto:
Panna
27°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
0°48’
R
Černá LunaLilith:
Panna
3°06’
 
CheirónCheirón:
Beran
8°05’
R
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911) tanečnice, herečka a zpěvačka

Spojené státy Barbara Stanwyck
(*1907) herečka

Česká republika Regina Rázlová
(*1947) herečka

Česká republika Stanislav Neumann
(*1902) herec, syn S. K. Neumanna

Francie Jean-Baptiste Dumas
(*1800) chemik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Martin Landau
(*1928 - 2017) herec

Rusko Anton Pavlovič Čechov
(*1860 - 1904) spisovatel

Itálie Gianni Versace
(*1946 - 1997) italský módní návrhář

Švýcarsko Gottfried Keller
(*1819 - 1890) básník, prozaik

Itálie Edoardo Agnelli
(*1892 - 1935) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »