Ilse Pagé wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ilse Pagé
(Ilse Hinniger)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herečka

Ilse Pagé - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.5.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ilse Pagé 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ilse Pagé
datum narození 29.5.1939
(herečka, instagram)

Ilse Pagé - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie
(1993) - Die Lok
(1990) - Hotel Paradies (TV seriál)
(1990) - Bei mir liegen Sie richtig
(1988) - Velitel
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Komplizinnen
(1985) - Alte Gauner (TV seriál)
(1983) - Spider Murphy Gang
(1983) - Die Beine des Elefanten
(1982) - Domino
(1981) - Engel aus Eisen
(1980) - Warum die UFOs unseren Salat klauen
(1980) - Mein Gott, Willi!
(1980) - Bühne frei für Kolowitz
(1979) - St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
(1979) - Plechový bubínek
(1973) - Vom Hackepeter und der kalten Mamsell
(1971) - Wie man Wünsche beim Schwanz packt
(1971) - Hurra, wir sind mal wieder Junggesellen!
(1969) - Kellerassel
(1969) - Helgalein
(1969) - Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
(1969) - Der Mann mit dem Glasauge
(1968) - Im Banne des Unheimlichen
(1968) - Der Hund von Blackwood Castle
(1968) - Der Gorilla von Soho
(1967) - 48 Stunden bis Acapulco
(1967) - Der Mönch mit der Peitsche
(1967) - Die Blaue Hand
(1966) - Past sklapne o půlnoci
(1966) - Leben wie die Fürsten
(1966) - Ganovenehre
(1966) - Der Bucklige von Soho
(1964) - Lausbubengeschichten
(1964) - Der Doktor
(1963) - Die Unzufriedenen
(1963) - Die Mondvögel
(1963) - Lásce se musíte učit
(1963) - Das Haus in Montevideo
(1961) - Und sowas nennt sich Leben
(1961) - Der Traum von Lieschen Müller
(1961) - Schwarzer Kies
(1961) - Die Pariser Komödie
(1961) - Davon träumen alle Mädchen
(1960) - ...und noch frech dazu!
(1959) - Blühende Träume
(1959) - Arzt aus Leidenschaft
(1957) - Berlín - rozdělené město

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.5.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ilse Pagé 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ilse Pagé - herečka

se narodila 29.5.1939 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ilse Pagé

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Ilse Pagé
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
7°13’
 
LunaLuna:
Váhy
22°48’
 
MerkurMerkur:
Býk
26°39’
 
VenušeVenuše:
Býk
10°44’
 
MarsMars:
Vodnář
1°16’
 
JupiterJupiter:
Beran
3°14’
 
SaturnSaturn:
Beran
26°43’
 
UranUran:
Býk
18°58’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°32’
R
PlutoPluto:
Rak
29°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°01’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°48’
 
CheirónCheirón:
Rak
8°17’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »