Irène Jacob wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Irène Jacob
(Irene Marie Jacob)

Pohlaví:
Žena
Narození:
15.7. 1966 - 08:30h
Místo:
Paříž
Země:
Věk:
53 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Irène Jacob - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
15.7.1966 - 08:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
15.7.1966 - 07:30  
FR, Paříž:
48°52' s.š., 2°14' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Irène Jacob 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Irène Jacob
datum narození 15.7.1966
(herečka, instagram)

Irène Jacob - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sayônara
(2015) - Arnaud fait son 2ème film
(2014) - Rebel Francois Truffaut
(2014) - Salaud, on t'aime
(2014) - Poslední šance na pomstu
(2014) - Les Enfants rouges
(2013) - Le Clan des Lanzac
(2012) - La solitude du pouvoir
(2011) - Amore carne
(2009) - Hezounci
(2009) - Déchaînées
(2008) - Prach času
(2007) - Cannes, 60 ans d'histoires
(2007) - Nessuna qualità agli eroi
(2007) - The Inner Life of Martin Frost
(2006) - Kouzelná moc víly
(2004) - Miradas 2 (TV seriál)
(2004) - Matinale, La (TV seriál)
(2004) - Nová Francie
(2004) - Automne
(2003) - Nés de la mère du monde
(2003) - La Légende de Parva
(2002) - Mille millièmes
(2001) - Lettre d'une inconnue
(2001) - Léaud l'unique
(2001) - Čtyřhra
(2000) - L'Affaire Marcorelle
(1999) - Film-Fest DVD: Issue 2 - Cannes
(1999) - Takový jsem byl
(1999) - Hra na špióny
(1999) - Cuisine chinoise
(1999) - The Big Brass Ring
(1998) - Šerifové
(1998) - Pod pokličkou
(1998) - Jack's potes
(1997) - Inkognito
(1995) - Fare un film per me è vivere
(1995) - Za mraky
(1995) - Victory
(1995) - Útěky
(1995) - Othello
(1995) - All Men Are Mortal
(1994) - Tři barvy: Červená
(1993) - Tajemná zahrada
(1993) - Predskazanije
(1993) - Claude
(1992) - Le Moulin de Daudet
(1992) - Enak
(1991) - Le Secret de Sarah Tombelaine
(1991) - Dvojí život Veroniky
(1990) - La Veillée
(1989) - Nick chasseur de têtes (TV seriál)
(1989) - Les Mannequins d'osier
(1989) - Erreur de jeunesse
(1989) - La Compagnie de Sarah
(1988) - La Bande des quatre
(1987) - Na shledanou, chlapci

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.7.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Irène Jacob 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Irène Jacob - herečka

se narodila 15.7.1966 ve městě Paříž
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Irène Jacob

Dnes se narodili
Spojené státy Anne Archer
(*1947) herečka

Velká Británie Rupert Grint
(*1988) herec, představitel Rona Weasleyho z Harryho Pottera

Francie Jean-Michel Jarre
(*1948) zpěvák, skladatel

Česká republika Jan Rosák
(*1947) moderátor, hlasatel, herec, scénárista

Spojené státy Pavel Telička
(*1965) europoslanec, někdejší lobbista, diplomat


Irène Jacob
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
22°21’
11
 
LunaLuna:
Blíženci
14°16’
10
 
MerkurMerkur:
Lev
11°24’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
22°20’
10
 
MarsMars:
Rak
2°49’
11
 
JupiterJupiter:
Rak
15°17’
11
 
SaturnSaturn:
Ryby
29°40’
8
R
UranUran:
Panna
16°39’
1
 
NeptunNeptun:
Štír
19°28’
3
R
PlutoPluto:
Panna
16°24’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°18’
10
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°42’
7
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°07’
8
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
21°02’
11
Domy:
Lev
29°07’
Vodnář
29°07’
2:
Panna
19°43’
8:
Ryby
19°43’
3:
Váhy
16°15’
9:
Beran
16°15’
Štír
19°53’
Býk
19°53’
5:
Střelec
27°34’
Blíženci
27°34’
6:
Vodnář
1°27’
Lev
1°27’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
9°30’
11
Slun./Luna:
Rak
3°19’
11


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Richard Attenborough
(*1923 - 2014) herec, režisér

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752 - 1770) anglický básník období preromantismu

Švýcarsko Andy Hug
(*1964 - 2000) karatista

Česká republika Antonín Baudyš
(*1946 - 2010) astrolog, pedagog, politik

Itálie Giorgio Abetti
(*1882 - 1982) astronom



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »