Ittoku Kišibe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ittoku Kišibe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kjóto
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Ittoku Kišibe (Ittoku Kishibe) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.1.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ittoku Kišibe 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ittoku Kišibe
datum narození 9.1.1947
(herec, instagram)

Ittoku Kišibe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 99.9: Keiji Senmon Bengoshi (TV seriál)
(2016) - Chikaemon (TV seriál)
(2016) - Bocchan
(2015) - Yuzuriha no koro
(2015) - Tadashiku Ikiru
(2015) - Shingari ~ Yamaichi Shoken Saigo no Seisen (TV seriál)
(2015) - Isan Souzoku (TV seriál)
(2015) - Fukushu Houtei (TV seriál)
(2015) - Foujita
(2014) - Seijo (TV seriál)
(2014) - Maiko wa redî
(2014) - Mahoro Ekimae Kyousoukyoku
(2014) - Iryû: Team Medical Dragon 4 (TV seriál)
(2014) - Doctor X ~ Gekai Daimon Michiko 3 (TV seriál)
(2013) - Shônen H
(2013) - Olympic no Minoshirokin (TV seriál)
(2013) - Meoto Zenzai (TV seriál)
(2013) - Meido in Japan (TV seriál)
(2013) - Jôkyô monogatari
(2013) - Jinrui shikin
(2013) - Doctor-X 2 (TV seriál)
(2012) - Šógunův astronom
(2012) - Kaeru no ôjosama (TV seriál)
(2012) - Hitori Shizuka (TV seriál)
(2012) - Dokuta-X ~Gekai・ Daimon Michiko~ (TV seriál)
(2011) - Sukuru!! (TV seriál)
(2011) - Ooshikamura Soudouki
(2011) - Mahoro ekimae Tada benriken
(2010) - 13 samurajů
(2010) - Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
(2010) - Hisshiken torisashi
(2010) - Box: Hakamada jiken - inochi towa
(2010) - Aibô: Gekijô-ban II
(2009) - Nonchan noriben
(2009) - Fumô chitai (TV seriál)
(2009) - Damashie Utamaro
(2009) - Arifureta Kiseki (TV seriál)
(2008) - Za shôto fuirumuzu: Minna, hajime wa kodomo datta
(2008) - Tomorrow (TV seriál)
(2008) - Ôsaka Hamuretto
(2008) - Maison ikkoku: kanketsu hen
(2008) - Jirochô sangokushi
(2008) - Inu to watashi no 10 no yakusoku
(2008) - Chameleon
(2008) - Happî furaito
(2008) - Dandan (TV seriál)
(2008) - Asahiyama dôbutsuen: Pengin ga sora o tobu
(2008) - Aibo gekijo-ban: Zettai zetsumei! 42.195km Tôkyô Biggu Shiti Marason
(2007) - Zō no senaka
(2007) - Tenten
(2007) - Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
(2007) - Shabake
(2007) - Maison ikkoku
(2007) - Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
(2007) - Himawari Masako Natsume 27-sai no Shougai to Haha no Ai
(2007) - Batterî
(2006) - Machiben (TV seriál)
(2006) - Kurai tokoro de machiawase
(2006) - Kanashiki tenshi
(2006) - Kana shiki tenshi
(2006) - Iryû: Team Medical Dragon (TV seriál)
(2006) - Inugamike no ichizoku
(2006) - Imo Tako Nankin (TV seriál)
(2006) - Havajské tance
(2005) - Umoregi
(2005) - Ruri no Shima (TV seriál)
(2005) - Nezu no ban
(2005) - Kuraimâzu hai (TV seriál)
(2005) - Itsuka dokusho suruhi
(2005) - Bôkoku no îjisu
(2004) - 69
(2004) - Vital
(2004) - Tokyo genpatsu
(2004) - Survive Style 5+
(2004) - Riyū
(2004) - Ranpo R (TV seriál)
(2004) - Niwatori wa hadashi da
(2004) - Musume Dojoji - jyaen no koi
(2004) - Mukouda Kuniko no Koibumi
(2004) - Lady Joker
(2003) - Samuraj
(2003) - Pretty Woman
(2003) - Mirâ o fuku otoko
(2003) - Get Up!
(2003) - Bokunchi
(2002) - Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
(2002) - Sazanami
(2001) - Sukedachi-ya Sukeroku
(2001) - Pî-Pî kyodai
(2001) - Geomant
(2001) - Ao no toki
(2000) - Zawa-zawa Shimokita-sawa
(2000) - Shin jingi naki tatakai
(2000) - Sebunzu feisu
(2000) - Kōrei
(2000) - Kao
(2000) - Black Jack
(1999) - 39 keihô dai sanjûkyû jô
(1999) - Yodogawa Nagaharu monogatari - Kobe-hen: Sainara
(1998) - Samehada otoko to momojiri onna
(1998) - Rakuen eno hashi
(1998) - Kaze no uta ga kikitai
(1998) - D-Zaka no satsujin jiken
(1998) - Beautiful Sunday
(1997) - Natsu jikan no otonatachi
(1997) - Gozonji! Fundoshi zukin
(1996) - Yatsu haka-mura
(1996) - Nemuru otoko
(1996) - Kaze no katami
(1996) - Futarikko (TV seriál)
(1995) - Mâkusu no yama
(1995) - Heisei musekinin-ikka: Tokyo de luxe
(1995) - East Meets West
(1995) - Ashita
(1994) - Rampo
(1994) - Onna zakari
(1994) - Nettai rakuen kurabu
(1993) - Mizu no tabibito: Samurai kizzu
(1993) - Kyōso tanjō
(1993) - Kaettekite Kogarashi Monjiro
(1993) - Byôin de shinu to iu koto
(1993) - Bokura wa minna ikiteiru
(1992) - Seishun dendekedekedeke
(1992) - Onna goroshi abura no jigoku
(1992) - Haruka, nosutarujii
(1991) - Tenkawa densetsu satsujin jiken
(1991) - Futari
(1991) - Daiyukai
(1991) - Aitsu
(1990) - Shi no toge
(1989) - Ten chlap je magor!
(1989) - Kaze no matasaburo - Garasu no manto
(1987) - Yoshiwara enjo
(1987) - Gorufu yoakemae
(1986) - Kinema no tenchi
(1986) - Kare no ōtobai, kanojo no shima
(1985) - Yumechiyo nikki
(1985) - Sabishinbou
(1985) - Ikite mitai mô ichido: Shinjuku basu hôka jiken
(1985) - Hitohira no yuki
(1985) - Hana ichimonme
(1984) - Tokimeki ni shisu
(1984) - Pohřeb
(1983) - Toki wo kakeru shoujo
(1983) - Sasame-yuki
(1983) - Daburu betto
(1979) - Ashura no gotoku II (TV seriál)
(1977) - Jitsuroku furyo shoujo: kan
(1968) - Za taigazu: Sekai wa bokura o matteiru

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.1.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ittoku Kišibe 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ittoku Kišibe - herec

se narodil 9.1.1947 ve městě Kjóto
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ittoku Kišibe

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Ittoku Kišibe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°23’
 
LunaLuna:
Lev
20°30’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
9°57’
 
VenušeVenuše:
Střelec
3°04’
 
MarsMars:
Kozoroh
17°35’
 
JupiterJupiter:
Štír
21°48’
 
SaturnSaturn:
Lev
6°46’
R
UranUran:
Blíženci
18°38’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°48’
 
PlutoPluto:
Lev
12°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°41’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
27°37’
 
CheirónCheirón:
Štír
6°56’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »