Ivan Gogál wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Gogál

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1959 (?)
Země:
Věk:
60 let
Povolání:
herec

Ivan Gogál - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1959 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Gogál 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ivan Gogál
datum narození v roce *1959
(herec, instagram)

Ivan Gogál - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Po stopách Martina Luthera
(2015) - Horná Dolná (TV seriál)
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2014) - Vdova (TV seriál)
(2014) - Stopy života - Ašský chlapec
(2014) - Doktori (TV seriál)
(2013) - Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
(2013) - Legenda o rytieroch zo Sitna - Viva zbor! (divadelní záznam)
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2013) - Jama
(2012) - Rodinné prípady (TV seriál)
(2012) - Horúca krv (TV seriál)
(2012) - Dr. Dokonalý (TV seriál)
(2011) - Dušičky seniorov
(2010) - Aj kone sa hrajú
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Bez servítky
(2009) - Osobnosti a udalosti (TV seriál)
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2009) - Dôverní nepriatelia
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Chodili sme spolu
(2008) - Priateľky (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Hviezdy na ľade
(2005) - Medzi nami (TV seriál)
(2003) - Oběti: Jiný člověk
(2002) - Čierna pani
(1999) - O ľuďoch a čarodejníkoch
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Knieža
(1998) - Ja nič neviem
(1997) - Za tajomstvom spevov veľkomoravských
(1997) - Nech hodí kameňom
(1997) - Blúznenie srdca a rozumu
(1996) - Starožitné zrkadlo
(1996) - Normálny cvok
(1996) - Matúš
(1996) - Lea
(1996) - Herodes a Herodias
(1995) - Z môjho denníka
(1995) - Škriatok (TV seriál)
(1993) - Tisíci džbán
(1993) - Mátohy rárohaté
(1993) - Hvížďal
(1993) - Dobrou chuť
(1992) - Starec a cár
(1992) - Putá osudu
(1992) - Most
(1992) - Klinec
(1991) - Trpký voz nádeje
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Ružová Anička
(1991) - Rošáda
(1991) - Čerti nespia
(1990) - Útrapy z rozumu
(1990) - Rozmar starej dámy
(1990) - Keď báčik z Chochoľova umrie
(1990) - Dávajte si pozor!
(1990) - Celý deň obchádzam panelák
(1990) - Ako som plával ku kráľovnej severu
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Tokamak
(1988) - Synovec strýkom
(1988) - Prípad poručíka Seeborna
(1988) - Parazit
(1988) - Marhuľový lekvár
(1987) - Predohra
(1987) - Páni Glembayovci (divadelní záznam)
(1987) - O živé vodě
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1987) - Lakomec (divadelní záznam)
(1987) - Koník z ebenu
(1987) - Južná pošta
(1987) - Henrich IV. (divadelní záznam)
(1987) - Gottšalk
(1986) - Výnosné miesto (divadelní záznam)
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1986) - Chlapec do náručia
(1986) - Hriech
(1986) - Eygletiérovci
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Mladší brat
(1985) - Ďakujem ti za láskavosť
(1985) - Ako sa husár učiteľom stal
(1984) - Všechno nebo nic
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Múdra princezná
(1983) - Smejeme sa storočiami
(1983) - Zuzana Vojířová
(1983) - Kováčova múdrosť
(1983) - Hasičský plášť
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Kouzelné dobrodružství
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1982) - Dedičstvo
(1981) - Obyčajné rozmery
(1981) - Mojmír II.
(1981) - Macbeth
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Hodiny
(1980) - Dnes z tretej strany
(1979) - Žiadne veľké slová
(1979) - Mandarínka a Sokrates
(1978) - Putička Li
(1978) - Posledná fáza zatmenia
(1978) - Horúci dych
(1977) - Dravý prúd
(1976) - Dvakrát do tej istej rieky
(1976) - Americká tragédia
(1971) - "... Aj vtedy rozkvitli kvety"
(1968) - Sladký čas Kalimagdory
(1968) - Maroško
(1967) - Mister Scrooge

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Gogál 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Gogál - herec

se narodil v roce *1959 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Gogál

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Ivan Gogál
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°31’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°15’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°06’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°12’
 
MarsMars:
Býk
19°29’
 
JupiterJupiter:
Štír
25°49’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°40’
 
UranUran:
Lev
15°17’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°45’
 
PlutoPluto:
Panna
3°54’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°29’
R
Černá LunaLilith:
Býk
6°07’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
20°25’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »