Ivan Letko wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Letko

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1934 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec

Ivan Letko - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1934 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Letko 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ivan Letko
datum narození v roce *1934
(herec, instagram)

Ivan Letko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2009) - Odsouzené (TV seriál)
(2009) - Mrázik (divadelní záznam)
(2008) - Kutyil s.r.o. (TV seriál)
(1998) - Senzi Senzus
(1998) - Ja nič neviem
(1994) - Trýzeň svedomia
(1993) - Mladé letá
(1991) - Mastný hrniec
(1991) - Garsónka
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Reverend
(1988) - Solúnski bratia
(1988) - Samo, kupec a kráľ
(1988) - O láske a slávikoch
(1988) - Na také prípady sa nezabúda
(1988) - Ja to vybavím
(1988) - Ako si Grétička trochu zdriemla
(1987) - Vizitka
(1986) - Pro forma
(1986) - O všetečnom zvedavcovi
(1986) - Nástupca
(1985) - Varič
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Sekera
(1985) - Karabínka
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - Stalo sa v našom mestečku
(1984) - Povstalecká história (TV seriál)
(1984) - Lásky dar
(1983) - Múdra Gabriela
(1983) - Anička Jurkovičová
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Krkavci
(1982) - Delenie majetku
(1981) - Škola žien
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV seriál)
(1981) - Figarova svadba (divadelní záznam)
(1981) - Dobrodružstvá Janka Hraška (TV seriál)
(1980) - Macbeth (divadelní záznam)
(1980) - Druhovia
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Najlepšie želanie
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Spevák Peter
(1978) - Portrét chlapce
(1978) - Na vysokej skale: Spievanka
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Zlaté klasy
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Kamarátka Jana
(1977) - Amok
(1976) - Štipku soli
(1976) - Neporaziteľná Vilma (TV seriál)
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Dni Turbinovcov
(1975) - Veľká poľovačka
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1974) - Šuster, drž sa kopyta!
(1974) - Nešťastník
(1974) - Cesta ženy
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1970) - Medený gombík
(1970) - Kráľ sa zabáva
(1970) - Kamenná bolesť
(1968) - Muž, který lže
(1967) - Profily (TV seriál)
(1967) - Paroháč
(1966) - Živý bič
(1966) - Škandál v Melodias banke

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Dřevo)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Letko 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Letko - herec

se narodil v roce *1934 v Česko-Slovensku
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Letko

Dnes se narodili
Spojené státy Christopher Lambert
(*1957) herec

Itálie Terence Hill
(*1939) herec, komik, scénárista, režisér

Velká Británie Eric Idle
(*1943) herec, komik, člen skupiny Monty Python

Česká republika Martin Frič
(*1902) režisér, scénárista, herec

Irsko Brendan Gleeson
(*1955) herec


Ivan Letko
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
16°44’
 
LunaLuna:
Kozoroh
24°11’
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°55’
 
VenušeVenuše:
Střelec
21°44’
 
MarsMars:
Panna
29°02’
 
JupiterJupiter:
Štír
12°40’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°05’
 
UranUran:
Beran
27°49’
R
NeptunNeptun:
Panna
14°33’
 
PlutoPluto:
Rak
25°42’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
3°26’
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°54’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
6°43’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Warren Beatty
(*1937) herec, režisér scénárista

Česká republika Jiří Hrzán
(*1939) herec, zpěvák, bavič

Spojené státy Norah Jones
(*1979) zpěvačka, pianistka

Velká Británie Eric Clapton
(*1945) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Michaela Jílková
(*1968) moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miroslav Moravec
(*1939 - 2009) herec

Německo Carl Orff
(*1895 - 1982) hudební skladatel, autor Carmina Burana

Francie Georges Seurat
(*1859 - 1891) francouzský malíř

Argentina Bernard Blier
(*1916 - 1989) herec

Francie Jean Sarment
(*1897 - 1976) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »