Ivan Mládek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Mládek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Ivan Mládek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Mládek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ivan Mládek
datum narození v roce *1942
(zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista, instagram)

Ivan Mládek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tajemství Luďka Soboty
(2015) - Tajemství Dalibora Jandy
(2012) - Legendy: Ivan Mládek: Šel tudy, měl banjo
(2012) - Tajemství Josefa Dvořáka
(2012) - Síň slávy televizní zábavy
(2011) - Splněné sny
(2011) - 13. komnata Olgy Matuškové
(2011) - Noha 22 (TV seriál)
(2011) - Ivan Mládek: Jožin z bažin a další největší hity
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - TýTý 2009
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Mazec
(2010) - Slyšet znít dřevo
(2009) - Talkshow Jana Saudka
(2009) - Politická střelnice
(2009) - Karneval na Barrandově
(2008) - Zlaté televizní úsměvy aneb To nejlepší z televizní zábavy
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Elán je Elán
(2008) - Děti kreslí písničky
(2008) - Cyranův ostrov (TV seriál)
(2006) - To nejlepší z televizního humoru
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Evergreen show
(2006) - Dixie jako Brno
(2006) - Předčasná úmrtí: Já si ten život sním syrovej
(2005) - Silvestr 2005
(2004) - 10 let s vámi
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Řekněte mi, kdo to je
(2004) - Ranč
(2004) - Kam zmizel ten starý song
(2004) - Báječný ženský
(2004) - Český Woodstock
(2003) - Volenka
(2003) - Silvestrovský božský výběr
(2003) - Silvestrovské taneční hodiny
(2003) - Drišľakoviny
(2002) - Silvestr 2002
(2002) - Panoptikum Ivana Mládka
(2002) - Country mlyn
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Country estráda
(2001) - Ať se lidi mají rádi... aspoň dnes
(2000) - Velký rodinný souboj
(2000) - Souhvězdí Novy
(2000) - Silvestr 2000
(2000) - Lucie na bílo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor
(1999) - Silvestrovský koktejl 1999
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Bolkoviny
(1995) - Tak neváhej a toč – speciál!
(1995) - Humor barevně a černobíle
(1995) - Horoskopičiny
(1994) - Proměny Jiřího Wimmera
(1994) - Čundrcountryshow
(1994) - Caruso Show
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Deset malých běloušků
(1992) - Šance
(1992) - Moje omyly
(1992) - Legendy taneční hudby
(1992) - Kufr
(1990) - Šaráda
(1990) - Sportovní hry na Kozím Hrádku
(1989) - Karel Gott v Lucerně
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Dárky
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Klip klap
(1987) - Jedeme dál
(1985) - Námořnický karneval
(1985) - Galasuperšou
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1981) - V divadélku pod věží
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Trhák
(1979) - Z melodie do melodie aneb Televizní samoobsluha
(1979) - Ring volný
(1978) - Přineste si židli
(1978) - Sláva, nazdar výletu!
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1976) - Písničky z obrazovky
(1976) - Když je v Praze abnormální hic
(1976) - Inventura Písniček pod rentgenem
(1976) - Případ zamilovaného synovce
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1973) - Kronika žhavého léta
(1971) - Vtipnejší vyhráva

Ivan Mládek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Mládek - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Mládek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Mládek - zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

se narodil v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Mládek

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Ivan Mládek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
18°05’
 
LunaLuna:
Štír
3°31’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
23°22’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
10°22’
R
MarsMars:
Býk
14°01’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
11°23’
 
SaturnSaturn:
Býk
21°51’
 
UranUran:
Býk
26°21’
 
NeptunNeptun:
Panna
29°30’
R
PlutoPluto:
Lev
4°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
14°51’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
7°28’
 
CheirónCheirón:
Lev
10°57’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »