Ivan Vyskočil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Vyskočil

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1929 (?)
Země:
Věk:
89 let
Povolání:
spisovatel, dramatik a herec

Ivan Vyskočil - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1929 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Vyskočil 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ivan Vyskočil
datum narození v roce *1929
(spisovatel, dramatik a herec, instagram)

Ivan Vyskočil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2010) - Ceny Thálie 2009
(2009) - Archivní mozaika
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Krajina osudu
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2005) - Všechnopárty
(2003) - Mazaný Filip
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Literárky - Zápas o mantinely
(2001) - Blues samotářky
(2000) - Andělé tě hlídají
(2000) - Kytice
(1999) - Třistatřicettři
(1999) - Semafor atd. (TV seriál)
(1998) - Na plovárně
(1996) - Král Ubu
(1995) - Herci
(1994) - Pokus a chyba Ivana Vyskočila
(1994) - Akumulátor 1
(1993) - Masák
(1991) - Nedělejte nic, pokud k tomu nemáte vážný důvod
(1991) - Cesta do Úbic
(1990) - ...téma Franz Kafka
(1989) - První sekunda
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Atrakce švédského zájezdu
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Haprdáns (divadelní záznam)
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Černá punčocha
(1984) - Prodavač humoru
(1983) - Faunovo velmi pozdní odpoledne
(1982) - Schůzka se stíny
(1979) - AEIOU
(1978) - Wallenstein (TV seriál)
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Básník, služka a král
(1972) - Dvojník
(1970) - Gott - party
(1969) - Co nebylo v dějepise
(1969) - Ilusologie
(1967) - Ta naše písnička česká
(1966) - O slavnosti a hostech
(1966) - Autorevue
(1965) - Perličky na dně
(1965) - Jak si opatřit hodné dítě
(1960) - Setkání 1960

Ivan Vyskočil - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Vyskočil - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ivan Vyskočil - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Vyskočil 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Vyskočil - spisovatel, dramatik a herec

se narodil v roce *1929 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Vyskočil

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Ivan Vyskočil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
6°43’
 
LunaLuna:
Střelec
16°48’
 
MerkurMerkur:
Býk
17°51’
 
VenušeVenuše:
Beran
25°33’
R
MarsMars:
Rak
21°42’
 
JupiterJupiter:
Býk
19°12’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°15’
R
UranUran:
Beran
9°00’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°37’
R
PlutoPluto:
Rak
16°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°05’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
27°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°36’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »