Ivan Vyskočil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Vyskočil

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1929 (?)
Země:
Věk:
89 let
Povolání:
spisovatel, dramatik a herec

Ivan Vyskočil - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1929 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Vyskočil 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ivan Vyskočil
datum narození v roce *1929
(spisovatel, dramatik a herec, instagram)

Ivan Vyskočil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2010) - Ceny Thálie 2009
(2009) - Archivní mozaika
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Krajina osudu
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2005) - Všechnopárty
(2003) - Mazaný Filip
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Předčasná úmrtí: Lásko prokletá
(2001) - Předčasná úmrtí (TV seriál)
(2001) - Literárky - Zápas o mantinely
(2001) - Blues samotářky
(2000) - Andělé tě hlídají
(2000) - Kytice
(1999) - Třistatřicettři
(1999) - Semafor atd. (TV seriál)
(1998) - Na plovárně
(1996) - Král Ubu
(1995) - Herci
(1994) - Pokus a chyba Ivana Vyskočila
(1994) - Akumulátor 1
(1993) - Masák
(1991) - Nedělejte nic, pokud k tomu nemáte vážný důvod
(1991) - Cesta do Úbic
(1990) - ...téma Franz Kafka
(1989) - První sekunda
(1989) - Něžný barbar
(1989) - Atrakce švédského zájezdu
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Haprdáns (divadelní záznam)
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Černá punčocha
(1984) - Prodavač humoru
(1983) - Faunovo velmi pozdní odpoledne
(1982) - Schůzka se stíny
(1979) - AEIOU
(1978) - Wallenstein (TV seriál)
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Básník, služka a král
(1972) - Dvojník
(1970) - Gott - party
(1969) - Co nebylo v dějepise
(1969) - Ilusologie
(1967) - Ta naše písnička česká
(1966) - O slavnosti a hostech
(1966) - Autorevue
(1965) - Perličky na dně
(1965) - Jak si opatřit hodné dítě
(1960) - Setkání 1960

Ivan Vyskočil - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ivan Vyskočil - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Ivan Vyskočil - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Vyskočil 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Vyskočil - spisovatel, dramatik a herec

se narodil v roce *1929 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Vyskočil

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Ivan Vyskočil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
6°43’
 
LunaLuna:
Střelec
16°48’
 
MerkurMerkur:
Býk
17°51’
 
VenušeVenuše:
Beran
25°33’
R
MarsMars:
Rak
21°42’
 
JupiterJupiter:
Býk
19°12’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°15’
R
UranUran:
Beran
9°00’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°37’
R
PlutoPluto:
Rak
16°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
22°05’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
27°14’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°36’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »