Ivan Vyskočil wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Vyskočil

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1946 (?)
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Ivan Vyskočil - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1946 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Vyskočil 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ivan Vyskočil
datum narození v roce *1946
(herec, instagram)

Ivan Vyskočil - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - Stopy života - Na dřeň
(2015) - Lovci a oběti
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Krásno
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2012) - Živě na jedničce
(2012) - Česká 30
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Aféry (TV seriál)
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
(2009) - Zlatá šedesátá (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2007) - 13. komnata Michaely Kudláčkové
(2007) - Angelika (divadelní záznam)
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Pátrání po Ester
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Řeka
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2003) - Telebazar
(2002) - Jak na to...
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(2001) - Kdo zaváhá, nejede! (TV seriál)
(2000) - Věštírna
(2000) - Na palmě
(2000) - Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Nevyjasněná úmrtí: Být, či nebýt?
(1999) - Policajti z předměstí (TV seriál)
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Vsaďte se!
(1997) - Úsměvy
(1997) - Maxirisk
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Na hraně
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Generál Eliáš
(1994) - Riskuj!
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Činčin
(1993) - Zámek v Čechách
(1993) - Nesmrtelná teta
(1992) - Ráj srdce
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
(1992) - Případ s černým vzadu
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Dva z nás
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1990) - Zabijáci
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - O Janovi a podivuhodném příteli
(1989) - Značka: Na dožití
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Přízraky (divadelní záznam)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Třetí táta
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Návrat
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Smrt krásných srnců
(1986) - Mladé víno
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Devadesát jedna bílých koní
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Velké sedlo (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - O Rozárce a zakletém králi
(1985) - Čekání na stříbrné zvonky
(1984) - Nade mnou země
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - O hodném Fridolínovi a zlé Józe
(1983) - Moje srdcová sedma (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1983) - Lešanské jesličky
(1982) - Vinobraní
(1982) - Poslední propadne peklu
(1982) - Odstřel
(1982) - Mrkáček Čiko
(1982) - Má láska s Jakubem
(1982) - Dialog s doprovodem děl
(1982) - A zlehka zazvoní
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Hodina života
(1981) - Fénix
(1980) - Taška
(1980) - Půl domu bez ženicha
(1980) - Muž přes palubu
(1980) - Cukrová bouda
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Drsná Planina
(1978) - Romance z Hlubočep
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Mladý muž a bílá velryba
(1978) - Já nechci být víla
(1978) - Babička je ráda
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1977) - Dvere dokorán
(1976) - Parta hic
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Plavení hříbat
(1974) - Vlajky na věžích
(1974) - Lidé z metra
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Horolezci
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Ctná paní Lucie (TV seriál)
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Zpěvačka
(1971) - Touha Sherlocka Holmese
(1971) - Soud
(1971) - Revizor (divadelní záznam)
(1971) - Metráček
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Jsem nebe
(1969) - Záhada hlavolamu (TV seriál)
(1969) - Panenství a kriminál
(1968) - Pasťák
(1968) - Maratón
(1968) - Bitva na Červeném poli
(1967) - Tábor Černého delfína
(1967) - Útěk
(1967) - Soukromá vichřice
(1967) - Jak se krade milión
(1965) - Souhvězdí Panny
(1965) - Perličky na dně
(1965) - Každý mladý muž
(1964) - Místo v houfu
(1964) - Místenka bez návratu
(1964) - Láska nebeská

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Vyskočil 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Vyskočil - herec

se narodil v roce *1946 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Vyskočil

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Ivan Vyskočil
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
29°49’
 
LunaLuna:
Kozoroh
28°42’
 
MerkurMerkur:
Býk
18°11’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
26°47’
 
MarsMars:
Lev
13°47’
 
JupiterJupiter:
Váhy
18°19’
R
SaturnSaturn:
Rak
21°12’
 
UranUran:
Blíženci
16°28’
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°01’
R
PlutoPluto:
Lev
9°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°02’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
1°48’
 
CheirónCheirón:
Váhy
15°22’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »