Ivanka Devátá wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivanka Devátá

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1935 (?)
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herečka, spisovatelka

Ivanka Devátá - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1935 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivanka Devátá 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ivanka Devátá
datum narození v roce *1935
(herečka, spisovatelka, instagram)

Ivanka Devátá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Hvězdy na Barrandově
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Stopy života - Svatba
(2015) - Fotograf
(2014) - Barrandovský Silvestr 2014
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Galashow 60
(2013) - Barrandovský Silvestr
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Školní výlet
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - 13. komnata Ivanky Deváté
(2010) - Prostřeno!
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2000) - P.F.
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1997) - Úsměvy
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1993) - Anička s lískovými oříšky
(1992) - Šance
(1992) - Pochodeň (TV seriál)
(1992) - Ecce Constantia
(1990) - Maryša (divadelní záznam)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1986) - O Popelákovi
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1983) - Sešlost
(1983) - Stopy zločinu: Alibi jako řemen
(1980) - Nezralé maliny
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Stopař
(1978) - Polská krev
(1978) - Cesta domů
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Dva na koni, jeden na oslu (divadelní záznam)
(1975) - Vlčí halíř
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Padla kosa na kámen
(1973) - Bláznova smrt
(1972) - Svatá noc
(1972) - Jako padlý sníh
(1970) - Velká neznámá
(1969) - S láskou nejsou žádné žerty (divadelní záznam)
(1968) - Nejlepší ženská mého života
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Větrný robot
(1967) - Obrácení Ferdyše Pištory
(1967) - Amatér
(1965) - Samota
(1965) - Pohádkový zeměpis (TV seriál)
(1964) - Zapomenutý čert
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1963) - I. třída
(1962) - Neomylní
(1960) - Černá sobota
(1959) - Rodina Bláhova (TV seriál)
(1959) - Mstitel
(1958) - Povodeň
(1957) - V proudech
Ivanka Devátá - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivanka Devátá 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivanka Devátá - herečka, spisovatelka

se narodila v roce *1935 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivanka Devátá

Dnes se narodili
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Ivanka Devátá
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
4°19’
 
LunaLuna:
Střelec
20°57’
 
MerkurMerkur:
Štír
27°10’
 
VenušeVenuše:
Váhy
17°52’
 
MarsMars:
Kozoroh
22°30’
 
JupiterJupiter:
Střelec
4°04’
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°50’
 
UranUran:
Býk
2°19’
R
NeptunNeptun:
Panna
16°38’
 
PlutoPluto:
Rak
27°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
14°45’
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°12’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
14°07’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert De Niro
(*1943) herec

Spojené státy Sean Penn
(*1960) herec, scénárista, režisér

Irsko Maureen O'Hara
(*1920) herečka, zpěvačka

Spojené státy Mae West
(*1892) herečka

Česká republika Filip Renč
(*1965) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882 - 1956) herec

Spojené státy Elvis Presley
(*1935 - 1977) zpěvák

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950 - 2004) hokejista a trenér českého týmu

Česká republika Antonín Sova
(*1864 - 1928) spisovatel

Spojené státy Big Mama
(*1905 - 2015) nejstarší žijící veteránka USA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »