Ivo Kubečka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivo Kubečka

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1945 (?)
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Ivo Kubečka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1945 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivo Kubečka 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Ivo Kubečka
datum narození v roce *1945
(herec, instagram)

Ivo Kubečka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Oslava
(2015) - Stopy života - Poslední návrat
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2015) - Jan Hus
(2014) - Dog Hot
(2013) - Hořící keř
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2009) - Alda
(2009) - Schyzofrenia
(2008) - Sauna
(2008) - Minuta do dvanácté
(2008) - Ein Starkes Team - Mit aller Macht
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Boží duha
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Pojišťovna štěstí (TV seriál)
(2004) - I ve smrti sami
(2003) - Drátařík a hruška moudrosti
(2001) - Takový slušný člověk
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Der Lebensborn - Pramen života
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Pražák
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Zapomenuté světlo
(1996) - Maigret klade past
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1993) - Případ Auffenberg
(1992) - Tvář za sklem
(1992) - Sci-fi aneb Slavný Peterka
(1991) - Svlékání kůže
(1991) - Sen o bílém volu
(1991) - Příliš mnoho dobrých úmyslů
(1991) - Pravda visí na vlásku
(1991) - Honzík
(1991) - Černá Fortuna
(1990) - Zápas o člověka Nelibu
(1988) - Zkušební doba
(1988) - Herec
(1987) - Okřídlená hřídel
(1983) - Léto bez dovolené
(1981) - Beskydská epizoda
(1980) - Postel s nebesy (TV seriál)
(1979) - Hordubal
(1977) - Případ hodného vedoucího
(1975) - Kamenný řád (TV seriál)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Pavlínka
(1973) - Láska
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Půlnoční kolona

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivo Kubečka 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivo Kubečka - herec

se narodil v roce *1945 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivo Kubečka

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Ivo Kubečka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
19°15’
 
LunaLuna:
Ryby
6°33’
 
MerkurMerkur:
Beran
26°03’
R
VenušeVenuše:
Beran
29°05’
R
MarsMars:
Ryby
11°55’
 
JupiterJupiter:
Panna
19°21’
R
SaturnSaturn:
Rak
4°55’
 
UranUran:
Blíženci
10°15’
 
NeptunNeptun:
Váhy
4°40’
R
PlutoPluto:
Lev
7°56’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
13°35’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
16°24’
 
CheirónCheirón:
Panna
28°45’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »