Ivo Niederle wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivo Niederle

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1929 (?)
Země:
Věk:
88 let
Povolání:
herec

Ivo Niederle - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1929 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivo Niederle 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ivo Niederle
datum narození v roce *1929
(herec, instagram)

Ivo Niederle - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
(2014) - Tajemství Stelly Zázvorkové
(2014) - Hrdý na svůj klub
(2013) - Stopy života - Dívčí sen
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2010) - 13. komnata Iva Niederleho
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Blízko nebe
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2002) - xXx
(2001) - Žabák
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(2001) - Politik a herečka
(2001) - Člověk v ZOO
(2001) - Au Pair II aneb Pohádka pokračuje
(1999) - NASTUPUJE AMFORA
(1999) - Urlaub auf Leben und Tod - Eine Familie hält zusammen
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1996) - Sestřička a princ ze snů
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - One for the Road (TV seriál)
(1994) - Diamantové meče
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1992) - Die Tigerin
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Kainovo znamení
(1988) - Pan Tau
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1988) - Burning Secret
(1987) - Otevřené okno
(1987) - Křeček v noční košili (TV seriál)
(1987) - Discopříběh
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Případ Jaruška
(1985) - Kvílení vlkodlaků II
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Oči pro pláč
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Zkouška
(1981) - Dostih
(1980) - Kluci z bronzu
(1980) - A máte nás, holky, v hrsti
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Příbuzenstvo
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Arabela (TV seriál)
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Brácha za všechny peníze
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Fanda
(1976) - Smrt na černo
(1976) - O Terezce a paní Madam
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Tanečník
(1974) - Motiv pro vraždu
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - O ševci Matějovi
(1973) - Kdo je kdo
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Lekce
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Bližní na tapetě: Šprýmař
(1969) - Pan Tau a samá voda
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Bellevue
(1968) - Maratón
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1967) - Jak se krade milión
(1966) - Kočár do Vídně
(1963) - Na laně
(1963) - Maškaráda
(1962) - Prosím, nebudit!
(1961) - Procesí k panence
(1960) - Těžká Barbora (divadelní záznam)
(1960) - Ledoví muži
(1952) - Začínáme žít
(1950) - Zvony z rákosu
(1950) - Past

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivo Niederle 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivo Niederle - herec

se narodil v roce *1929 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivo Niederle

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Ivo Niederle
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
4°15’
 
LunaLuna:
Štír
14°31’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°05’
 
VenušeVenuše:
Střelec
24°08’
 
MarsMars:
Střelec
27°47’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
8°27’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
3°03’
 
UranUran:
Beran
7°29’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°28’
R
PlutoPluto:
Rak
18°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
9°13’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°21’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°53’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »