Jack Kelly wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Kelly
(John A. Kelly Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 65 let
Úmrtí:
7.11.1992 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Jack Kelly - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.9.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Kelly 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jack Kelly
datum narození 16.9.1927
(herec, instagram)

Jack Kelly - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Skrytá vada
(2013) - One Step Ahead
(1995) - Svengoolie (TV seriál)
(1991) - The Gambler Returns: The Luck of the Draw
(1984) - The Master (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Sword of Justice (TV seriál)
(1978) - Spawn of the Slithis
(1978) - The New Maverick
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1978) - A Double Life
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Lidské tornádo
(1975) - The Family Holvak (TV seriál)
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Lucas Tanner (TV seriál)
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1973) - Toma (TV seriál)
(1973) - Chase (TV seriál)
(1973) - Faraday and Company (TV seriál)
(1972) - Ghost Story (TV seriál)
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1969) - Mladý Billy Young
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - Zvláštní jednotka
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - Run for Your Life (TV seriál)
(1965) - Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
(1965) - Love and Kisses
(1965) - Laredo (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - FBI Code 98
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Commies Are Coming, the Commies Are Coming
(1961) - What About Linda?
(1961) - A Fever in the Blood
(1960) - Here's Hollywood
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1958) - Hong Kong Affair
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Silent Service (TV seriál)
(1957) - Taming Sutton's Gal
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - She Devil
(1957) - Sally (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - Zakázaná planeta
(1956) - Strange Stories (TV seriál)
(1956) - State Trooper (TV seriál)
(1956) - Julie
(1956) - Canasta de cuentos mexicanos
(1955) - Wide Wide World (TV seriál)
(1955) - TV Reader's Digest (TV seriál)
(1955) - To Hell and Back
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Night Holds Terror
(1955) - Násilní muži
(1955) - King's Row (TV seriál)
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Frontier (TV seriál)
(1955) - Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
(1955) - Double Jeopardy
(1955) - Cult of the Cobra
(1954) - They Rode West
(1954) - The Bamboo Prison
(1954) - Studio 57 (TV seriál)
(1954) - Stories of the Century (TV seriál)
(1954) - Nádherná posedlost
(1954) - Drive a Crooked Road
(1954) - Black Tuesday
(1953) - The Redhead from Wyoming
(1953) - The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
(1953) - The Stand at Apache River
(1953) - Law and Order
(1953) - Gunsmoke
(1953) - The Glass Web
(1953) - Column South
(1953) - City Detective (TV seriál)
(1952) - This Is Your Life
(1952) - The Bob Hope Show
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1952) - Sally and Saint Anne
(1952) - Red Ball Express
(1952) - No Room for the Groom
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1952) - Bronco Buster
(1951) - The Wild Blue Yonder
(1951) - Submarine Command
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1951) - New Mexico
(1951) - Lidé budou pomlouvat
(1951) - Call Me Mister
(1950) - Where Danger Lives
(1950) - The West Point Story
(1950) - Peggy
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - Holiday Affair
(1949) - Fighting Man of the Plains
(1947) - Pantomime Quiz
(1939) - Zapomenutý
(1939) - Young Mr. Lincoln
Jack Kelly - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1931) Karen Steele
(*1930) Mara Corday

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.9.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Kelly 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Kelly - herec

se narodil 16.9.1927 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Kelly

Dnes se narodili
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Jack Kelly
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
22°37’
 
LunaLuna:
Blíženci
1°29’
 
MerkurMerkur:
Váhy
4°07’
 
VenušeVenuše:
Panna
13°33’
R
MarsMars:
Váhy
3°49’
 
JupiterJupiter:
Ryby
29°18’
R
SaturnSaturn:
Střelec
2°23’
 
UranUran:
Beran
1°47’
R
NeptunNeptun:
Lev
27°40’
 
PlutoPluto:
Rak
16°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°17’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
21°49’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°29’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Coburn
(*1928 - 2002) herec

Slovensko Gustáv Husák
(*1913 - 1991) 8. československý prezident

Francie Marcel Proust
(*1871 - 1922) prozaik

Spojené státy Gia Carangi
(*1960 - 1986) supermodelka

Dánsko Niels Bohr
(*1885 - 1962) fyzik a vědec v oblasti atomové a jaderné fyziky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »