Jack Warden wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Warden
(John H. Lebzelter)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.9. 1920 - 17:00h
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.7.2006 (Příčina: Selhání ledvin)
Povolání:
herec

Jack Warden - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
18.9.1920 - 17:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.9.1920 - 21:00  
US, Newark:
40°44' s.š., 74°11' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Warden 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jack Warden
datum narození 18.9.1920
(herec, instagram)

Jack Warden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - Náhradníci
(1999) - Flanderský pes
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Bláznivý boss
(1997) - The Volunteers
(1997) - Øen i Fuglegaden
(1996) - Ed
(1995) - Zatímco jsi spal
(1995) - Ten kluk je postrach 3
(1995) - Mocná Afrodité
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1994) - Výstřely na Broadwayi
(1993) - Ďáblův advokát
(1992) - Noc a město
(1992) - Náš milý nebožtík
(1992) - Hračky
(1991) - Ten kluk je postrach 2
(1990) - Ten kluk je postrach
(1990) - Soud
(1990) - Každý vyhrává
(1989) - Knight & Daye (TV seriál)
(1988) - Police Story: The Watch Commander
(1988) - Pevnost
(1988) - Dead Solid Perfect
(1987) - Září
(1987) - Three Wishes for Jamie
(1987) - The Three Kings
(1987) - Still Crazy Like a Fox
(1987) - Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The Cosmic Eye
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1985) - Pilotův návrat
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Koumáci
(1984) - Helen Keller: The Miracle Continues
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - Dcera svého otce
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Rozsudek
(1981) - Tmavohnědá kopie
(1981) - Je to fajn
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1981) - The Great Muppet Caper
(1980) - A Private Battle
(1980) - Ojetá auta
(1979) - Topper
(1979) - Šampion
(1979) - Po dobrodružství Poseidonu
(1979) - Dreamer
(1979) - Byl jsem při tom
(1979) - The Bad News Bears (TV seriál)
(1979) - ...a spravedlnost pro všechny
(1978) - Death on the Nile: Making of Featurette
(1978) - Smrt na Nilu
(1978) - Nebe může počkat
(1977) - Bílý bizon
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - Operace Blesk
(1976) - Jigsaw John (TV seriál)
(1975) - They Only Come Out at Night
(1975) - Šampón
(1975) - Journey from Darkness
(1974) - Učňovská léta Duddyho Kravitze
(1974) - Remember When
(1974) - A Memory of Two Mondays
(1974) - The Godchild
(1974) - Dva klobouky
(1973) - Wheeler and Murdoch
(1973) - Muž, který miloval Kočičí tanec
(1972) - Man on a String
(1972) - Lieutenant Schuster's Wife
(1972) - Dig
(1971) - What's a Nice Girl Like You...?
(1971) - Welcome to the Club
(1971) - The Sporting Club
(1971) - Letní strom
(1971) - Kdo je Harry Kellermann a proč o mně říká ty strašné věci?
(1971) - The Face of Fear
(1971) - Brianova píseň
(1968) - Bye Bye Braverman
(1967) - N.Y.P.D. (TV seriál)
(1965) - The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
(1965) - Naslepo
(1965) - The Adventures of Gallegher (TV seriál)
(1964) - The Thin Red Line
(1963) - Donovanův útes
(1962) - Útěk ze Zahrainu
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Flashing Spikes
(1961) - The Lawbreakers
(1961) - The Asphalt Jungle (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Wake Me When It's Over
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - That Kind of Woman
(1959) - The Sound and the Fury
(1958) - Pluj tiše, pluj hluboko
(1958) - Darby's Rangers
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Lark
(1957) - Edge of the City
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1957) - The Bachelor Party
(1955) - Norby (TV seriál)
(1954) - Justice (TV seriál)
(1954) - Center Stage (TV seriál)
(1953) - Odtud až na věčnost
(1952) - Red Ball Express
(1952) - Mister Peepers (TV seriál)
(1951) - You're in the Navy Now
(1951) - The Frogmen
(1951) - Man with My Face

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Warden 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Warden - herec

se narodil 18.9.1920 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Warden

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Jack Warden
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
25°37’
7
 
LunaLuna:
Střelec
11°04’
10
 
MerkurMerkur:
Váhy
3°44’
8
 
VenušeVenuše:
Váhy
16°30’
8
 
MarsMars:
Střelec
9°11’
10
 
JupiterJupiter:
Panna
4°52’
7
 
SaturnSaturn:
Panna
16°22’
7
 
UranUran:
Ryby
2°49’
1
R
NeptunNeptun:
Lev
12°50’
7
 
PlutoPluto:
Rak
8°50’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
8°31’
9
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°09’
11
 
CheirónCheirón:
Beran
8°46’
2
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
25°14’
2
Domy:
Vodnář
9°46’
Lev
9°46’
2:
Ryby
27°30’
8:
Panna
27°30’
3:
Býk
4°21’
9:
Štír
4°21’
Blíženci
0°26’
Střelec
0°26’
5:
Blíženci
21°47’
Střelec
21°47’
6:
Rak
13°00’
Kozoroh
13°00’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
5°06’
11
Slun./Luna:
Štír
3°21’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »