Jackie Chan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jackie Chan
(Kong-sang Chan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.4. 1954 - 09:45h
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
63 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

Jackie Chan - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
7.4.1954 - 09:45  (HKST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.4.1954 - 00:45  
HK, Hong Kong:
22°17' s.š., 114°10' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jackie Chan 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Jackie Chan
datum narození 7.4.1954
(herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf, instagram)

Jackie Chan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wolf Flag
(2017) - Manhattan
(2017) - Civilian
(2016) - Zui Quan 1945
(2016) - Wei Hu Shan
(2016) - Tie dao fei hu
(2016) - Tiaoyue Zhuizong
(2016) - The Foreigner
(2017) - Kung Fu Yoga
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - The Karate Kid 2
(2015) - Boj o Hedvábnou stezku
(2014) - Jiu huo ying xiong
(2013) - The Unbelievable
(2013) - Si ren ding zhi
(2013) - Ging Chaat Goo Si 2013
(2012) - Čínský zvěrokruh
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - 1911: Pád poslední říše
(2011) - Xin Shao Lin Si
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2010) - Malý Velký Bojovník
(2010) - The Legend of Silk Boy
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2010) - Karate Kid
(2010) - Chůva v akci
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2009) - Beijing
(2009) - Založení republiky
(2009) - Město zločinu
(2009) - Hledá se Jackie Chan
(2008) - Long de Chuanren
(2008) - Autour de 'Rush Hour 3' en 80 mots
(2008) - Zakázané království
(2008) - Kung Fu Panda
(2007) - Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
(2006) - Sei dai tinwong
(2006) - Akce nemluvně
(2005) - Mega města
(2005) - Mýtus
(2004) - New Police Story
(2004) - Návrat draka
(2004) - Fa dou daai jin
(2004) - Cesta kolem světa za 80 dní
(2003) - Miss World 2003
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Po stopách draka
(2003) - Cinema Hong Kong
(2003) - Rytíři ze Šanghaje
(2003) - Medailon
(2003) - Krotitelé upírů
(2002) - Umění akce
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Jackie Chan: Fast, Funny and Furious
(2002) - Tuxedo
(2001) - Making Magic Out of Mire
(2001) - Jackie Chan's Hong Kong Tour
(2001) - Hong Kong Superstars
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Culture Clash: West Meets East
(2001) - Křižovatka smrti 2
(2001) - Agent z Hong Kongu
(2000) - International Indian Film Awards
(2000) - Tenkrát na východě
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(1999) - TV total
(1999) - Jackie Chan: My Stunts
(1999) - Instinkt lovce
(1999) - Gen-X Cops
(1999) - Cesta na trůn komedie
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Masters of the Martial Arts Presented by Wesley Snipes
(1998) - Jackie Chan: My Story
(1998) - The Art of Influence
(1998) - Mstitel beze jména
(1998) - Křižovatka smrti
(1997) - The Making of Jackie Chan's 'Mr. Nice Guy'
(1997) - Terč
(1997) - Jak dobýt Hollywood...
(1996) - 68. Annual Academy Awards
(1996) - První rána
(1995) - Top Fighter
(1995) - Eastern Heroes: The Video Magazine
(1995) - Rachot v Bronxu
(1995) - Blesk
(1994) - Cinema of Vengeance
(1994) - Legenda o opilém Mistrovi
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Superpolda
(1993) - Příběh policajta
(1993) - Městský lovec
(1992) - To nejlepší z bojových umění
(1992) - Bruce Lee and Kung Fu Mania
(1992) - Xi Zang xiao zi
(1992) - Police Story 3
(1992) - Martin (TV seriál)
(1992) - Dračí dvojčata
(1991) - Božská relikvie 2
(1990) - Huo shao dao
(1989) - Jin ye bu she fang
(1989) - The Probe Team (TV seriál)
(1989) - Kantonský kmotr
(1988) - Police Story 2
(1988) - Navěky drakem
(1987) - Project A 2
(1987) - Ohnivý drak
(1986) - Nui Ji Zapai Jun
(1986) - Božská relikvie
(1985) - Jackie Chan - Hero Story (hudební videoklip)
(1985) - Šťastné hvězdy
(1985) - První úkol - Dračí srdce
(1985) - Police Story
(1985) - Ochránce
(1985) - Mé šťastné hvězdy
(1984) - Velký závod 2
(1984) - Shen yong shuang xiang pao
(1984) - Pojízdná kantýna
(1983) - Vítězové a hříšníci
(1983) - Projekt A
(1983) - Odvážná hyena 2
(1983) - Mise moci
(1982) - Pán draků
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Tajný závod
(1980) - Souboj cti
(1980) - Mladý mistr
(1979) - Pomsta tygra
(1979) - Odvážná hyena
(1979) - Kung-fu Kid
(1978) - Škola hada
(1978) - Stateční strážci
(1978) - Mistrův syn
(1978) - Kung-fu krotitel duchů
(1978) - Drak z chrámu Šaolin 2: Lehkomyslný bojovník
(1978) - Drak z chrámu Šaolin 1: Bojovníci ze Šaolinu
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - San shi liu mi xing quan
(1977) - Karate Tajfun
(1976) - Smrtící meteor
(1976) - Pěsti smrti
(1976) - Nové pěsti
(1976) - Mi zong sheng shou
(1976) - Křížová cesta Šaolinem
(1975) - Pai'an Jingji
(1975) - Hua fei man cheng chun
(1974) - Jin ping shuang yan
(1974) - E Hu Cun
(1973) - Tie wa
(1973) - Shipotianjing
(1973) - Qi lin zhang
(1973) - Pěst orla
(1973) - Mladý tygr
(1973) - Ma tou da jue dou
(1973) - Mai fu
(1973) - Chu ba
(1973) - Guangdong Xiao Laohu
(1973) - Drak přichází
(1973) - Crash! Che botte strippo strappo stroppio
(1973) - Bei di yan zhi
(1972) - Tang ran ke
(1972) - Pěst plná hněvu
(1972) - He qi dao
(1971) - Film '72
(1971) - Guinuchuan
(1971) - Dotek zenu
(1971) - Dao Bu Liu Ren
(1970) - Huangjiang Nüxia
(1966) - Spojení Shaolinů
(1966) - Lianghua Shiba Biao Xia Ji
(1966) - Lianghua Shiba Biao Shang Ji
(1964) - Qin Xiang Lian
(1962) - Daxiao Huang Tian Ba
(0) - Rush Hour 4

Jackie Chan - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jackie Chan - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.4.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jackie Chan 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jackie Chan - herec, režisér, zpěvák, kaskadér, choreograf

se narodil 7.4.1954 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jackie Chan

Dnes se narodili
Španělsko Penélope Cruz
(*1974) herečka

Spojené státy Jessica Alba
(*1981) herečka, modelka

Francie Jacques Dutronc
(*1943) herec, zpěvák, kytarista, skladatel

Irák Saddám Husajn
(*1937) politik, bývalý prezident

Česká republika Jiří Krytinář
(*1947) nejmenší český herec s výškou 124 cm


Jackie Chan
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
16°40’
11
 
LunaLuna:
Blíženci
6°07’
1
 
MerkurMerkur:
Ryby
20°42’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
3°07’
12
 
MarsMars:
Střelec
27°49’
8
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°05’
1
 
SaturnSaturn:
Štír
7°29’
6
R
UranUran:
Rak
19°02’
2
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°55’
6
R
PlutoPluto:
Lev
22°42’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°40’
8
R
Černá LunaLilith:
Váhy
22°19’
5
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°09’
9
 
Domy:
Blíženci
1°04’
Střelec
1°04’
2:
Blíženci
27°14’
8:
Střelec
27°14’
3:
Rak
21°33’
9:
Kozoroh
21°33’
Lev
17°43’
Vodnář
17°43’
5:
Panna
18°38’
Ryby
18°38’
6:
Váhy
24°37’
Beran
24°37’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
9°24’
11
Slun./Luna:
Býk
11°23’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Uma Thurman
(*1970) herečka

Velká Británie Daniel Day-Lewis
(*1957) herec

Spojené státy Michelle Pfeiffer
(*1958) herečka, zpěvačka

Česká republika Václav Vydra st.
(*1876) herec

Spojené státy Duke Ellington
(*1899) skladatel, pianista, dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Benito Mussolini
(*1883 - 1945) italský diktátor

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950 - 2002) populární ruský voják a politik

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894 - 1918) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Německo Ludwig Tieck
(*1773 - 1853) spisovatel

Francie Patrick Berhault
(*1957 - 2004) horolezec, popularizátor lezení



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »