Jake Busey wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jake Busey
(William Jacob Busey)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Jake Busey - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.6.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jake Busey 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jake Busey
datum narození 15.6.1971
(herec, instagram)

Jake Busey - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Dead Ant
(2015) - Classic Hollywood Cinemas
(2015) - The Original Play James Play
(2015) - Most Likely to Die
(2015) - Hrdinové od Alama (TV seriál)
(2015) - Good Ol' Boy
(2015) - Fractured
(2015) - Expendable Assets
(2015) - A Christmas Reunion
(2015) - Deserted
(2014) - Wicked Blood
(2014) - Reaper
(2014) - Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
(2014) - Alongside Night
(2013) - Sparks
(2013) - Peace and Riot
(2013) - Paranormal Movie
(2013) - Don't Pass Me By
(2013) - The Devil's Dozen
(2012) - Invaze zombie nácků
(2012) - Čivava z Beverly Hills 3
(2012) - Crazy Eyes
(2012) - A Beary Scary Movie
(2011) - Kříž
(2010) - Ve smrtelné pasti
(2010) - Táta k pronajmutí (TV seriál)
(2010) - Good Vibes (TV seriál)
(2009) - Play Dead
(2008) - Time Bomb
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Comanche Moon (TV seriál)
(2007) - Playing Chicken
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Sebevrazi - Love story z onoho světa
(2006) - Road House 2
(2006) - Death Row
(2006) - Broken
(2005) - Vyvolávači deště
(2005) - Sex, láska a tajemství (TV seriál)
(2005) - Invaze světů
(2005) - Code Breakers
(2004) - Vánoce naruby
(2004) - The Tao of Pong
(2003) - Ztráta souvislostí
(2003) - Stopař II: Čekám...
(2003) - Karen Sisco (TV seriál)
(2003) - Identita
(2002) - Death From Above: The Making of 'Starship Troopers'
(2002) - Prvních 20 milionů je nejtěžších
(2001) - Supersvůdníci
(2001) - Na plný pecky
(1999) - Zatraceně divná jízda
(1999) - Shasta McNasty (TV seriál)
(1999) - Blázniví únosci
(1998) - Making of 'The Frighteners, The'
(1998) - Nepřítel státu
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Co se doma usmaží
(1998) - Běh černé kočky
(1997) - Quiet Days in Hollywood
(1997) - Kontakt
(1997) - Hvězdná pěchota
(1996) - Twister
(1996) - Přízraky
(1995) - Rychlejší než vítr
(1994) - Rockmánie
(1994) - Princezna
(1994) - PCU - Univerzita nebo klášter
(1994) - Motorkářský gang
(1994) - The Foot Shooting Party
(1994) - Do háje, no a co
(1993) - Shimmer
(1992) - Trýznivé pochybnosti
(1989) - Cizinec v domě
(1982) - Psanec Barbarosa
(1978) - Na svobodě

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.6.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jake Busey 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jake Busey - herec

se narodil 15.6.1971 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jake Busey

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Jake Busey
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°44’
 
LunaLuna:
Ryby
16°22’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
16°31’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
3°54’
 
MarsMars:
Vodnář
18°02’
 
JupiterJupiter:
Štír
28°49’
R
SaturnSaturn:
Býk
29°36’
 
UranUran:
Váhy
9°26’
R
NeptunNeptun:
Střelec
1°06’
R
PlutoPluto:
Panna
26°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
17°11’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°25’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »