Jakub Kohák wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jakub Kohák

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1974 (?)
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec, komik, scénárista, reklamní režisér, Bombucman na rádiu Evropa 2

Jakub Kohák - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1974 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jakub Kohák 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Jakub Kohák
datum narození v roce *1974
(herec, komik, scénárista, reklamní režisér, Bombucman na rádiu Evropa 2, instagram)

Jakub Kohák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2016) - Teorie tygra
(2016) - Nebezpečná kořist
(2016) - Instalatér z Tuchlovic
(2016) - Dvojníci
(2015) - Zlatá hokejka 2015
(2015) - Show Leoše Mareše
(2015) - Kombo
(2015) - Hrajeme s Alim
(2015) - Ceny Czech Grand Design 2014
(2015) - Správnej dres
(2015) - Korunní princ
(2015) - Burácení
(2014) - U Haliny v kuchyni
(2014) - TýTý 2013
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Souboj národů
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Mattoni Koktejl Festival 2014
(2014) - Konfrontace Petra Fischera
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Tělo plné štěstí
(2014) - Vejška
(2014) - Pečený sněhulák (TV seriál)
(2013) - Živě z PALLADIA
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - QI XL
(2013) - QI - na vše máme odpověď
(2013) - Kurňa, co to je?
(2013) - Copak bych vám lhal?
(2013) - Cena Nadácie Tatra banky za umenie 2013
(2013) - Artefakta
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - 7 pádů Honzy Dědka
(2012) - V luftě
(2012) - Snídejte šampaňské
(2012) - Mixxxer
(2012) - Drzá Diana
(2012) - Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
(2012) - Martin a Venuše
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - Playhouse uvádí (TV seriál)
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Kapka naděje
(2010) - Okresní přebor (TV seriál)
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Báječná léta bez opony
(2008) - One Man Show
(2008) - U mě dobrý
(2008) - Hlídač č. 47
(2007) - Paní z Izieu
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Eurotrip
(2004) - Clochemerle
(2003) - Nadměrné maličkosti: Drámo
(2003) - Čert ví proč
(2002) - I Survived the Redesign
(2001) - Na cestě
(2001) - Dissident
(2000) - Dům
(1999) - Kino
(1998) - Tunel
(1997) - Bublina
(1987) - Manéž Bolka Polívky

Jakub Kohák - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jakub Kohák - Knihy

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jakub Kohák 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jakub Kohák - herec, komik, scénárista, reklamní režisér, Bombucman na rádiu Evropa 2

se narodil v roce *1974 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jakub Kohák

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Jakub Kohák
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
16°48’
 
LunaLuna:
Lev
8°54’
 
MerkurMerkur:
Štír
9°59’
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°51’
 
MarsMars:
Váhy
18°07’
 
JupiterJupiter:
Ryby
8°56’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°29’
 
UranUran:
Váhy
27°25’
 
NeptunNeptun:
Střelec
7°34’
 
PlutoPluto:
Váhy
7°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
12°57’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°47’
 
CheirónCheirón:
Beran
22°27’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »