James Belushi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Belushi
(James Adam Belushi)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec

James Belushi - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.6.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Belushi 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James Belushi
datum narození 15.6.1954
(herec, instagram)

James Belushi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Urban Cowboy
(2016) - Undrafted
(2016) - The Whole Truth
(2016) - The Hollow Point
(2016) - Katie Says Goodbye
(2016) - A Change of Heart
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Live From New York!
(2015) - Všude dobře, doma peklo
(2015) - Najděte mi hrdinu (TV seriál)
(2015) - Good Girls Revolt
(2014) - Stan Lee’s Mighty 7
(2013) - The Secret Lives of Dorks
(2013) - Legenda Země OZ: Dorotka se vrací
(2012) - Blesk z čistého nebe
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Šťastný Nový rok
(2011) - Doktorka Plyšáková (TV seriál)
(2011) - Cougars, Inc.
(2010) - Obhájci (TV seriál)
(2010) - Muž ve stínu
(2008) - Sněžní přátelé
(2008) - Scooby-Doo a král skřítků
(2007) - Superpes
(2006) - Holky jdeme na to aneb putování tučňáků
(2006) - Divočina
(2006) - Behind the Smile
(2005) - Tugger - Džíp, který chtěl létat
(2005) - Karcoolka
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - DysEnchanted
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - ABC 50th Anniversary Blooper Celebration
(2003) - ABC's 50th Anniversary Celebration
(2003) - A Life of Laughter: Remembering John Ritter
(2003) - Easy Six
(2002) - TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration
(2002) - American Bandstand's 50th Anniversary Celebration
(2002) - The Directors: Oliver Stone
(2002) - Sněžní psi
(2002) - Pinocchio
(2002) - Není úniku
(2002) - K-9: Soukromý detektiv
(2001) - Second to None
(2001) - Into the Valley of Death
(2001) - Svět podle Jima (TV seriál)
(2001) - K. O.
(2000) - Vrať se mi
(2000) - Kdo zabil děti z Atlanty?
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
(1999) - Zmotaný Louskáček
(1999) - Tvrdá spravedlnost
(1999) - Tanec smrti
(1999) - Sob Robbie a Velké sobí závody
(1999) - Mrtvý muž
(1999) - K-9 II. Můj přítel se studeným čumákem
(1999) - Bar Florentine
(1998) - John Belushi: The E! True Hollywood Story
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Vrtěti psem
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - Retroactive
(1997) - Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
(1997) - Království hraček
(1997) - It's Good to Be King (TV seriál)
(1997) - Gang policajtů
(1997) - Dog's Best Friend
(1997) - The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
(1997) - Bad Baby
(1996) - Sluneční šíp
(1996) - Rolničky, kam se podíváš
(1996) - Mighty Ducks (TV seriál)
(1996) - Gold in the Streets
(1996) - Arnoldovy patálie (TV seriál)
(1995) - Sahara
(1995) - Oddělené životy
(1995) - Oblázek a tučňák
(1995) - Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
(1995) - Kanadská slanina
(1995) - Johnny zapíná rádio
(1995) - Irving
(1994) - Howard Stern
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Tajný agent Royce
(1994) - Parallel Lives
(1993) - Poslední akční hrdina
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1992) - Rudé stopy
(1992) - Byl jednou jeden zločin
(1991) - Sám a sám
(1991) - Kudrnatá holka
(1991) - Hitman
(1990) - Wedding Band
(1990) - Zapomenout na Palermo
(1990) - Takový je byznys
(1990) - Pan Osud
(1990) - Ďáblové na kolech
(1990) - Abraxas: Strážce vesmíru
(1989) - K-9, můj přítel se studeným čumákem
(1989) - Kdo je Harry Crumb?
(1989) - Homer a Eddie
(1988) - Rudé horko
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Ředitel školy
(1987) - Opravdoví muži
(1986) - Salvador
(1986) - Ohledně minulé noci
(1986) - Malý krámek hrůz
(1986) - Jumpin' Jack Flash
(1986) - The Birthday Boy
(1985) - Muž s červenou botou
(1984) - The Best Legs in the 8th Grade
(1983) - Záměna
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Zloděj
(1979) - Working Stiffs (TV seriál)
(1978) - Zuřivost
(1978) - Who's Watching the Kids (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.6.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Belushi 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Belushi - herec

se narodil 15.6.1954 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Belushi

Dnes se narodili
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


James Belushi
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
23°50’
 
LunaLuna:
Střelec
12°23’
 
MerkurMerkur:
Rak
16°39’
 
VenušeVenuše:
Rak
27°22’
 
MarsMars:
Kozoroh
5°18’
R
JupiterJupiter:
Rak
4°55’
 
SaturnSaturn:
Štír
3°00’
R
UranUran:
Rak
21°31’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°23’
R
PlutoPluto:
Lev
22°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
15°59’
R
Černá LunaLilith:
Štír
0°06’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
27°39’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bob Gunton
(*1945) herec

Česká republika Lucie Zedníčková
(*1968) herečka

Česká republika Pavel Vondruška
(*1925) herec, dirigent orchestru, člen Divadla Járy Cimrmana

Velká Británie Jonny Lee Miller
(*1972) herec

Argentina Daniel Barenboim
(*1942) argentinsko-izraelsko-španělský pianista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Jungmann
(*1773 - 1847) spisovatel a překladatel, filolog, lexikograf

Německo Gottfried Wilhelm Leibniz
(*1646 - 1716) filosof, vědec, matematik, teolog, polyhistorik

Spojené státy Joseph Bernardin
(*1928 - 1996) kardinál

Španělsko Manuel de Falla
(*1876 - 1946) španělský skladatel a klavírista

Německo Paul Jean
(*1763 - 1825) německý spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »