James Brolin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Brolin
(Craig Kenneth Bruderlin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
18.7. 1940 - 11:10h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
78 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

James Brolin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
18.7.1940 - 11:10  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.7.1940 - 19:10  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Brolin 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James Brolin
datum narození 18.7.1940
(herec, režisér, instagram)

James Brolin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 33 životů
(2015) - The Steps
(2015) - Sisters
(2015) - Life in Pieces (TV seriál)
(2015) - Accidental Love
(2014) - When Calls the Heart (TV seriál)
(2014) - Elsa & Fred
(2013) - Christmas with Tucker
(2012) - Megazkrat: Smrtící výpadek
(2011) - Závěť
(2011) - Royal Reunion
(2011) - Láska, svatba, manželství
(2010) - Varieté
(2010) - Obhájci (TV seriál)
(2010) - Angel Camouflaged
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Kšeftáři
(2009) - Hořko-sladko
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Ztracené město
(2008) - Poslední čas na lásku
(2008) - Podvody a lži
(2007) - Reinventing the Wheelers
(2007) - Lovci stínů
(2007) - Bad Girl Island
(2006) - Svatební války
(2006) - Alibi
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - The Contender
(2005) - Vdova s duší ďábla
(2005) - Stupeň 7: Konec světa
(2005) - Prokletí
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Identity Crisis: The Making of a Master
(2003) - Mužská záležitost
(2003) - Manželé Reaganovi
(2002) - Příběh Antwona Fishera
(2002) - Pán převleků
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2001) - A Tribute to Barbra Streisand
(2001) - Timeless: Live in Concert (koncert)
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Skyscrapers: Going Up
(2000) - Děti štěstí
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Vražda v rodině
(1998) - Behind the Planet of the Apes
(1998) - Manželství z rozumu
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Sbohem Ameriko
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Lewis, Clark a George
(1997) - The Haunted Sea
(1997) - California (TV seriál)
(1997) - Bratři ve zbrani
(1997) - El Aroma del Copal
(1996) - Únos letu 285
(1996) - Tváří ke své minulosti
(1996) - Stopy vraha
(1996) - Hart a Hartová: Hartovi uprostřed sezony
(1996) - Cannes Man
(1996) - Blood Money
(1995) - Terminal Virus
(1995) - Extreme (TV seriál)
(1995) - Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften
(1995) - Bojovník
(1994) - Zvláštní úkol - "Expert"
(1994) - We the People
(1994) - Relative Fear
(1994) - Perry Mason: Případ mrtvého guvernéra
(1994) - Parallel Lives
(1994) - Indecent Behavior II
(1993) - Visions of Murder
(1993) - Papírová srdce
(1993) - Gunsmoke: The Long Ride
(1993) - Angel Falls
(1992) - Gomorron
(1992) - Sestry dvojčata
(1992) - The Sands of Time
(1992) - Natankovat, najíst se a vyspat
(1992) - City Boy
(1991) - Ted and Venus
(1991) - Pravdu zná jen moře
(1990) - The Earth Day Special
(1990) - 27 divů světa (TV seriál)
(1990) - Zlý Jim
(1990) - Velká hra
(1990) - Nůž v zádech
(1990) - Nightmare on the 13th Floor
(1990) - Hlas srdce
(1989) - The Ultimate Challenge
(1989) - Cílová páska
(1987) - Dokonalá zrada
(1986) - Udržet sen
(1986) - Intimate Encounters
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Pee-Weeho velké dobrodružství
(1985) - Beverly Hills Cowgirl Blues
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - White Water Rebels
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Hotel
(1983) - Cowboy
(1982) - Mae West
(1982) - The Ambush Murders
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Vysoké riziko
(1980) - Night of the Juggler
(1979) - Horor v Amityville
(1978) - Steel Cowboy
(1978) - Kozoroh 1
(1977) - Auto
(1976) - Gable and Lombard
(1973) - Westworld
(1973) - Trapped
(1973) - Class of '63
(1972) - Skyjacked
(1972) - Short Walk to Daylight
(1970) - The 22nd Annual Primetime Emmy Awards
(1970) - The Virginia Graham Show
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D.
(1968) - Bostonský případ
(1967) - The Cape Town Affair
(1966) - Way... Way Out
(1966) - Náš muž Flint
(1966) - Fantastická cesta
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - Von Ryanův Expres
(1965) - John Goldfarb, Please Come Home!
(1965) - Drahá Brigitto
(1964) - Sbohem, Charlie
(1963) - Take Her, She's Mine
(1961) - Password

James Brolin - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
James Brolin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1942) Barbra Streisand - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1945) Linda Harrison

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Brolin 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Brolin - herec, režisér

se narodil 18.7.1940 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Brolin

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


James Brolin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
25°58’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
18°35’
4
 
MerkurMerkur:
Lev
1°32’
10
R
VenušeVenuše:
Blíženci
26°47’
9
 
MarsMars:
Lev
9°45’
10
 
JupiterJupiter:
Býk
12°09’
8
 
SaturnSaturn:
Býk
13°26’
8
 
UranUran:
Býk
25°20’
8
 
NeptunNeptun:
Panna
23°15’
12
 
PlutoPluto:
Lev
2°17’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°58’
1
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°11’
6
 
CheirónCheirón:
Rak
22°57’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
5°50’
6
Domy:
Váhy
13°12’
Beran
13°12’
2:
Štír
11°04’
8:
Býk
11°04’
3:
Střelec
11°51’
9:
Blíženci
11°51’
Kozoroh
14°26’
Rak
14°26’
5:
Vodnář
16°54’
Lev
16°54’
6:
Ryby
16°58’
Panna
16°58’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
28°49’
11
Slun./Luna:
Váhy
22°17’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »