James Colby wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Colby
(James Leo Colby)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Arlington, Massachusetts
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

James Colby - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.9.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Colby 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
James Colby
datum narození 20.9.1961
(herec, instagram)

James Colby - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Madoff
(2015) - Limitless (TV seriál)
(2015) - Keep in Touch
(2015) - Jessica Jones (TV seriál)
(2015) - Blindspot (TV seriál)
(2015) - Anatomy of the Tide
(2015) - Divorce (TV seriál)
(2014) - Taxi Brooklyn (TV seriál)
(2014) - Špinavý prachy
(2014) - Gotham (TV seriál)
(2014) - Forever (TV seriál)
(2014) - Amazing Spider-Man 2
(2013) - V nitru Llewyna Davise
(2013) - The Immigrant
(2013) - Deception (TV seriál)
(2013) - Černá listina (TV seriál)
(2013) - Clutter
(2012) - Safe
(2012) - Co všechno věděla Maisie
(2011) - Vzpomínky (TV seriál)
(2011) - Tělo jako důkaz (TV seriál)
(2011) - Mistrovský plán
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2010) - Ve znamení raka (TV seriál)
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2010) - Manažeři
(2010) - Madso's War
(2009) - Nemocnice Mercy (TV seriál)
(2009) - Muž v pokušení
(2006) - Waterfront (TV seriál)
(2005) - Slepá justice (TV seriál)
(2004) - Zachraň mě (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Protivník
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1997) - Peacemaker
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Noviny
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
James Colby - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Colby 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Colby - herec

se narodil 20.9.1961 ve městě Arlington, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Colby

Dnes se narodili
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


James Colby
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°16’
 
LunaLuna:
Vodnář
1°58’
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°02’
 
VenušeVenuše:
Lev
26°10’
 
MarsMars:
Váhy
22°23’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°20’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°16’
R
UranUran:
Lev
28°05’
 
NeptunNeptun:
Štír
9°30’
 
PlutoPluto:
Panna
8°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
25°26’
R
Černá LunaLilith:
Lev
25°42’
 
CheirónCheirón:
Ryby
3°08’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Pullman
(*1953) herec

Ukrajina Milla Jovovich
(*1975) herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Spojené státy Giovanni Ribisi
(*1974) herec

Česká republika Jaroslav Satoranský
(*1939) herec

Česká republika Iva Hüttnerová
(*1948) herečka, moderátorka, výtvarnice


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicol Williamson
(*1936 - 2011) herec, představitel Merlina z Excaliburu

Spojené státy Lee Van Cleef
(*1925 - 1989) herec padouchů ve westernech

Německo Wilhelm Grimm
(*1786 - 1859) sběratel pohádek, jazykovědec

Česká republika Ladislav Zápotocký-Budečský
(*1852 - 1916) novinář, politik, průkopník socialismu, spoluzakladatel ČSSD

Česká republika Jiří Steimar
(*1887 - 1968) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »