James D'Arcy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James D'Arcy
(Simon D'Arcy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec

James D'Arcy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
24.8.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James D'Arcy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James D'Arcy
datum narození 24.8.1975
(herec, instagram)

James D'Arcy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Snowman
(2016) - Gernika
(2015) - Poslední přežije
(2015) - Jupiter vychází
(2015) - Enemy of Man
(2015) - Agent Carter (TV seriál)
(2014) - Those Who Kill (TV seriál)
(2014) - Falešní poldové
(2013) - Filosofové
(2013) - Broadchurch (TV seriál)
(2012) - Noc v letadle
(2012) - The Making of a Lady
(2012) - In Their Skin
(2012) - Hitchcock
(2012) - The Domino Effect
(2012) - Atlas mraků
(2011) - W.E.
(2011) - To petagma tou kyknou
(2011) - Screwed
(2011) - Čas hrdinů
(2009) - V srdci bouře: Churchill ve válce
(2009) - Virtuality
(2008) - Temné vzpomínky
(2008) - Commander, The: Abduction
(2007) - Them
(2007) - Tajný deník call girl (TV seriál)
(2007) - Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele
(2007) - Oběť: Lovec krve
(2007) - Mansfieldské panství
(2007) - Fallen Angel (TV seriál)
(2006) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot
(2006) - Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku
(2006) - The Battle for Rome (TV seriál)
(2005) - Hercule Poirot: Záhada modrého expresu
(2005) - Americká kletba
(2004) - Essential Poems for Christmas
(2004) - Vymítač ďábla: Zrození
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2003) - P.O.W. (TV seriál)
(2003) - Master & Commander: Odvrácená strana světa
(2003) - Láska a .
(2002) - Sir Gawain and the Green Knight
(2002) - Sherlock Holmes: Případ zla
(2002) - Dokonalý pár
(2001) - Vykradači hrobek
(2001) - Rebel Heart (TV seriál)
(2001) - The Life and Adventures of Nicholas Nickleby
(1999) - Zákop
(1999) - Velký blázinec v malém hotelu
(1998) - Norman Ormal: A Very Political Turtle
(1998) - Hiccup
(1997) - Oscar Wilde
(1997) - The Ice House
(1997) - The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
(1997) - The Canterville Ghost
(1997) - Bribery and Corruption
(1997) - A Dance to the Music of Time (TV seriál)
(1996) - Dalziel and Pascoe: An Advancement of Learning
James D'Arcy - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1977) Lucy Punch

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.8.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James D'Arcy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James D'Arcy - herec

se narodil 24.8.1975 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James D'Arcy

Dnes se narodili
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


James D'Arcy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
0°42’
 
LunaLuna:
Ryby
29°58’
 
MerkurMerkur:
Panna
20°47’
 
VenušeVenuše:
Panna
5°31’
R
MarsMars:
Blíženci
5°48’
 
JupiterJupiter:
Beran
24°32’
R
SaturnSaturn:
Rak
27°29’
 
UranUran:
Váhy
29°20’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°01’
 
PlutoPluto:
Váhy
7°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
26°07’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
22°24’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°56’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nizozemsko Rutger Hauer
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Richard Dean Anderson
(*1950) herec, představitel MacGyvera

Francie Jeanne Moreau
(*1928) herečka

Česká republika Jan Keller
(*1955) sociolog, filozof, publicista, environmentalista, poslanec

Francie Stendhal
(*1783) spisovatel, představitel kritického realismu a romantismu


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Jean Simmons
(*1929 - 2010) herečka

Austrálie Heath Ledger
(*1979 - 2008) herec, zpěvák

Spojené státy Telly Savalas
(*1924 - 1994) herec, režisér

Spojené státy Lyndon B. Johnson
(*1908 - 1973) 36. prezident usa

Velká Británie královna Viktorie
(*1819 - 1901) britská královna a indická císařovna



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »