James DuMont wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James DuMont

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

James DuMont - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.8.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James DuMont 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
James DuMont
datum narození 12.8.1965
(herec, instagram)

James DuMont - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Mind Puppets
(2016) - Midnight Special
(2015) - Trumbo
(2015) - Little Boy
(2015) - Jurský svět
(2015) - I Saw the Light
(2014) - Hello, My Name Is Frank
(2014) - Get On Up - Příběh Jamese Browna
(2014) - Catch Hell
(2014) - Barefoot
(2014) - American Horror Story: Freak Show (TV seriál)
(2013) - Remember Sunday
(2013) - Komorník
(2013) - Klub poslední naděje
(2013) - Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
(2013) - American Horror Story: Coven (TV seriál)
(2012) - Univerzální voják 4: Odplata
(2012) - Speed Demons
(2012) - Rock Jocks
(2012) - Grázlové z vidlákova
(2011) - Úkryt
(2011) - Tikot hodin
(2011) - Seconds Apart
(2011) - Mstitel Cape (TV seriál)
(2011) - Lovci lebek (TV seriál)
(2011) - Inside Out
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2011) - Garde na výletě
(2011) - Flypaper
(2011) - Divoká karta
(2010) - Treme (TV seriál)
(2010) - Super pes
(2010) - Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
(2010) - Predátor X
(2010) - Knucklehead
(2010) - Chameleon
(2010) - Enemies Among Us
(2010) - Cesta do hlubin země Prométhea
(2009) - Transplantační jednotka (TV seriál)
(2009) - Tara a její svět (TV seriál)
(2009) - Open Road
(2009) - Men of a Certain Age (TV seriál)
(2009) - Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
(2009) - Drool
(2008) - Infekce
(2008) - Dívka na rychlých kolech
(2007) - Pandemie
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2007) - The Cellar Door
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Statistics
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Válka světů
(2005) - Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Dating Games People Play
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Riskni to s Polly
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
(2003) - Seabiscuit
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2003) - Divoká karta (TV seriál)
(2002) - That Was Then (TV seriál)
(2002) - Rozbal to naplno
(2002) - Chyť mě, když to dokážeš
(2000) - Titus (TV seriál)
(2000) - Then Came You (TV seriál)
(2000) - Láska a basket
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Bellyfruit
(1998) - Winchell
(1998) - Války Pentagonu
(1998) - That's Life (TV seriál)
(1998) - In Quiet Night
(1998) - Erasable You
(1998) - Becker (TV seriál)
(1998) - Barvy moci
(1997) - Peacemaker
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Bomba
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - Can't Hurry Love (TV seriál)
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nebezpečná rychlost
(1994) - The George Carlin Show (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Combination Platter
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1983) - Třída
(1983) - Listen to Your Heart
(1980) - Bratři Bluesovi

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.8.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James DuMont 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James DuMont - herec

se narodil 12.8.1965
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James DuMont

Dnes se narodili
Spojené státy John Gavin
(*1931) herec, politik, ambasádor

Spojené státy Patricia Arquette
(*1968) herečka, režisérka

Kanada Mary Pickford
(*1892) herečka, režisérka

Česká republika Iveta Bartošová
(*1966) herečka, zpěvačka

Česká republika Michaela Kuklová
(*1968) herečka, modelka, dabérka


James DuMont
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
21°12’
 
MerkurMerkur:
Lev
25°26’
R
VenušeVenuše:
Panna
21°33’
 
MarsMars:
Váhy
25°00’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°34’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°38’
R
UranUran:
Panna
13°35’
 
NeptunNeptun:
Štír
17°17’
 
PlutoPluto:
Panna
15°08’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
10°08’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
4°00’
 
CheirónCheirón:
Ryby
21°35’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kristen Stewart
(*1990) herečka

Spojené státy Dennis Quaid
(*1954) herec, scénárista, režisér

Česká republika Vlasta Burian
(*1891) herec, divadelní ředitel, sportovec

Francie Jean-Paul Belmondo
(*1933) herec

Spojené státy Jesse McCartney
(*1987) herec, zpěvák, model, textař


Výročí úmrtí dnes mají
Slovensko Juraj Herz
(*1934 - 2018) režisér, herec

Španělsko Pablo Picasso
(*1881 - 1973) malíř

Spojené státy Annette Funicello
(*1942 - 2013) herečka, zpěvačka

Francie Pierre Dumont
(*1884 - 1936) malíř

Velká Británie Margaret Thatcher
(*1925 - 2013) politička, předsedkyně britské vlády, Železná lady



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »