James Fleet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Fleet

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Staffordshire
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec, zpěvák

James Fleet - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.3.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Fleet 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
James Fleet
datum narození 11.3.1954
(herec, zpěvák, instagram)

James Fleet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Richard III
(2016) - Henry VI Part 2
(2015) - Partners in Crime (TV seriál)
(2015) - Love and Friendship
(2014) - Cizinka (TV seriál)
(2013) - Otec Brown (TV seriál)
(2013) - Murder on the Home Front
(2013) - Death Comes to Pemberley
(2013) - Blandings (TV seriál)
(2013) - Big Bad World (TV seriál)
(2012) - Just Around the Corner
(2011) - Smrt v ráji (TV seriál)
(2011) - Náhradnice
(2008) - Malá Dorritka (TV seriál)
(2007) - Lady Godiva: Back in the Saddle
(2005) - Tristram Shandy
(2004) - Sea of Souls - Amulet
(2004) - Fantom opery
(2003) - Promoted to Glory
(2003) - Blackball
(2003) - Al sur de Granada
(2002) - Young Arthur
(2002) - Fields of Gold
(2002) - Dva muži šli do války
(2002) - Dick Whittington
(2001) - Charlotte Gray
(2000) - Monarch of the Glen (TV seriál)
(2000) - Klub sráčů
(2000) - Chambers (TV seriál)
(1999) - The Nearly Complete and Utter History of Everything
(1999) - Milk
(1999) - Dog and Duck (TV seriál)
(1999) - Brotherly Love (TV seriál)
(1998) - Frenchman's Creek
(1997) - Vzpomínáš si na mě?
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Underworld (TV seriál)
(1997) - Spark (TV seriál)
(1997) - Gobble
(1997) - Cows
(1997) - A Dance to the Music of Time (TV seriál)
(1996) - Moll Flandersová
(1996) - Hurá do života!
(1996) - Filuta
(1996) - Crossing the Floor
(1995) - 3 Steps to Heaven
(1995) - Rozum a cit
(1995) - Groteska
(1995) - El Efecto mariposa
(1994) - The Vicar of Dibley (TV seriál)
(1994) - Milner
(1994) - Headhunters
(1994) - Čtyři svatby a jeden pohřeb
(1993) - Femme Fatale
(1993) - An Exchange of Fire
(1992) - Running Late
(1992) - Electric Moon
(1992) - Common Pursuit
(1992) - Blue Black Permanent
(1992) - Advocates II
(1991) - They Never Slept
(1989) - A Sleeping Life
(1987) - Still Crazy Like a Fox
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Obrana říše

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.3.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Fleet 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Fleet - herec, zpěvák

se narodil 11.3.1954 ve městě Staffordshire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Fleet

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


James Fleet
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
20°22’
 
LunaLuna:
Blíženci
17°18’
 
MerkurMerkur:
Ryby
2°13’
R
VenušeVenuše:
Beran
0°14’
 
MarsMars:
Střelec
15°46’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
17°47’
 
SaturnSaturn:
Štír
8°55’
R
UranUran:
Rak
19°06’
R
NeptunNeptun:
Váhy
25°34’
R
PlutoPluto:
Lev
23°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
21°04’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
19°20’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
26°49’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »