James Fox wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Fox
(William Fox)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

James Fox - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.5.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Fox 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
James Fox
datum narození 19.5.1939
(herec, instagram)

James Fox - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - 1864 (TV seriál)
(2014) - Unknown Heart
(2014) - Effie Gray
(2013) - Utopia (TV seriál)
(2013) - Rosamunde Pilcher: Mein unbekanntes Herz
(2013) - A Long Way from Home
(2013) - The Great Train Robbery
(2013) - Dvojník
(2012) - Bez záznamu
(2011) - W.E.
(2010) - Wide Blue Yonder
(2010) - Kid
(2010) - Panství Downton (TV seriál)
(2009) - Vraždy v Yorkshiru: 1980
(2009) - Sherlock Holmes
(2009) - Margaret
(2009) - Bunny a býk
(2008) - Harley Street (TV seriál)
(2007) - Brando
(2007) - Célébration
(2005) - Útěk z Colditzu
(2005) - Karlík a továrna na čokoládu
(2004) - Slečna Marplová: Mrtvola v knihovně
(2004) - Princ a já
(2004) - Magická hlubina 2
(2004) - Hercule Poirot: Smrt na Nilu
(2003) - Pohádka mého života
(2003) - Cambridge Spies
(2002) - Trial & Retribution VI
(2002) - The Falklands Play
(2001) - Ztracený svět
(2001) - Shaka Zulu: Boj o pevnost
(2001) - Prokletý láskou
(2001) - The Mystic Masseur
(2001) - Armadillo (TV seriál)
(2000) - Zlatá číše
(2000) - Vila na kopci
(2000) - Sexy bestie
(2000) - Metropolis (TV seriál)
(1999) - The Making of a Mobster: 'Mickey Blue Eyes'
(1999) - Mickovy modré oči
(1998) - Donald Cammell: The Ultimate Performance
(1998) - Stínohra v F moll
(1998) - Kings in Grass Castles (TV seriál)
(1998) - Jinnah
(1997) - Anna Kareninová
(1996) - Never Ever
(1996) - Gulliverovy cesty
(1995) - Starožitníkův krám
(1995) - The Choir (TV seriál)
(1994) - Zbraň poslední zkázy
(1994) - Riskantní poslání
(1994) - Headhunters
(1994) - The Dwelling Place (TV seriál)
(1993) - Hollywood U.K. (TV seriál)
(1993) - Srdce temnoty
(1993) - Soumrak dne
(1992) - The Secret World of Spying
(1992) - Vysoká hra patriotů
(1992) - Rukojmí
(1992) - A Question of Attribution
(1992) - As You Like It
(1991) - Strach ze tmy
(1991) - A Perfect Hero (TV seriál)
(1990) - Ruský dům
(1990) - Never Come Back
(1990) - Cadavres exquis de Patricia Highsmith, Les (TV seriál)
(1989) - She's Been Away
(1989) - Sbohem, králi
(1989) - Quinnův případ
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1989) - Boys in the Island
(1988) - Sun Child
(1988) - Beryl Markham: A Shadow on the Sun
(1987) - Letní sezóna
(1986) - Úplní začátečníci
(1986) - Studená válka
(1986) - New World
(1986) - Comrades
(1984) - Tarzan
(1984) - The Road to 1984
(1984) - Cesta do Indie
(1983) - Útěky z dětství
(1983) - Anna Pavlovova
(1982) - Nancy Astor (TV seriál)
(1982) - Love Is Old, Love Is New (TV seriál)
(1978) - No Longer Alone
(1970) - Představení
(1968) - Isadora
(1968) - Duffy
(1967) - Správná dívka
(1967) - Arabella
(1966) - Štvanice
(1965) - Král Krysa
(1965) - Báječní muži na létajících strojích
(1963) - Tamahine
(1963) - Sluha
(1962) - What Every Woman Wants
(1962) - Osamělost přespolního běžce
(1951) - One Wild Oat
(1950) - The Miniver Story
(1950) - The Magnet
James Fox - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1941) Sarah Miles

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.5.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Fox 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Fox - herec

se narodil 19.5.1939 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Fox

Dnes se narodili
Spojené státy Vin Diesel
(*1967) herec, režisér scénárista, kulturista

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Česká republika Pavel Bém
(*1963) politik, lékař, poslanec, 19. primátor města Prahy

Česká republika Barbora Mottlová
(*1986) herečka, zpěvačka, moderátorka, modelka

Česká republika Ivo Jahelka
(*1954) zpěvák, písničkář


James Fox
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
27°36’
 
LunaLuna:
Blíženci
1°39’
 
MerkurMerkur:
Býk
7°55’
 
VenušeVenuše:
Beran
28°41’
 
MarsMars:
Kozoroh
28°13’
 
JupiterJupiter:
Beran
1°29’
 
SaturnSaturn:
Beran
25°37’
 
UranUran:
Býk
18°24’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°35’
R
PlutoPluto:
Rak
29°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°33’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
16°41’
 
CheirónCheirón:
Rak
7°24’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Nico
(*1938 - 1988) herečka, skladatelka

Velká Británie Jane Austen
(*1775 - 1817) spisovatelka

Francie Louis Bouilhet
(*1821 - 1869) francouzský dramatik a básník

Itálie Fabio Casartelli
(*1970 - 1995) italský profesionální silniční cyklista

Belgie André Castelot
(*1911 - 2004) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »