James Gammon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Gammon
(James Richard Gammon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newman
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
16.7.2010 (Příčina: Rakovina, Játra)
Povolání:
herec

James Gammon - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.4.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Gammon 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James Gammon
datum narození 20.4.1940
(herec, instagram)

James Gammon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - V elektrizující mlze
(2009) - Otis E.
(2009) - Nová dcera
(2008) - Nick Nolte: No Exit
(2008) - Appaloosa
(2007) - Jesse Stone: Radikální změna
(2007) - The Final Season
(2006) - Uneseni
(2006) - Outlaw Trail: The Treasure of Butch Cassidy
(2006) - Odvrácená strana Jericha
(2006) - Co bych neudělal pro lásku…
(2005) - Nechoď klepat na dveře
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Silver City
(2004) - Paradise
(2004) - LAX (TV seriál)
(2003) - This So-Called Disaster: Sam Shepard Directs the Late Henry Moss
(2003) - Návrat do Cold Mountain
(2003) - Muž se srdcem kovboje
(2002) - Život nebo něco takového
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Fillmore! (TV seriál)
(2002) - Country Bears
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Cela
(1999) - Železný obr
(1999) - Znáš mé jméno
(1999) - Prapor sv. Patrika
(1998) - Candid Camera
(1998) - Pozdrav z bodu nula
(1998) - Muž se železnou maskou
(1998) - Loganova válka - Čest zavazuje
(1998) - Hi-Lo Country
(1998) - Bez návratu
(1997) - Kočovník
(1997) - Apoštol
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Dvě matky Zachariáše
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - Prezident Truman
(1995) - Divoký Bill
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - První liga 2
(1994) - Plavčík
(1994) - Hard Vice
(1993) - Running Cool
(1993) - Men Don't Tell
(1993) - Malovaná pustina
(1993) - Dobrodružství Hucka Finna
(1992) - Útěk z normálu
(1992) - Past na Chrise
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Middle Ages (TV seriál)
(1992) - Criminal Behavior
(1991) - Útěk před smrtí
(1991) - Mírová bojiště (TV seriál)
(1991) - Kovboj Conagher
(1990) - Pomsta
(1990) - Miluji tě k smrti
(1990) - Městský pohár
(1990) - Bagdad Cafe (TV seriál)
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - První liga
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1988) - Válka o fazolové pole
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Lincoln
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Žhavá laguna
(1987) - Láska nebeská
(1987) - Jako nepoddajný plevel
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1985) - Sylvester
(1985) - Stříbrná kulka
(1985) - Silverado
(1985) - Hledání vidiny
(1985) - Hell Town
(1985) - Hard Traveling
(1985) - Dlouhé horké léto
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - The Master (TV seriál)
(1983) - Women of San Quentin
(1983) - M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers
(1982) - Vražedné utkání
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Joe Dancer: Hořká pilulka
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Zuřivost
(1980) - Vždycky zvítězit
(1980) - On the Nickel
(1980) - Městský kovboj
(1980) - Jsem na řadě
(1980) - Below the Belt
(1979) - Bratři Sackettové
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - The Greatest
(1977) - Black Oak Conspiracy
(1976) - The Pom Pom Girls
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1976) - Monster Squad (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1976) - Bobbie Jo and the Outlaw
(1975) - The Wild McCullochs
(1975) - Masakr v Kansas City
(1974) - The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Nevěsta pro Zandyho
(1974) - Macon County Line
(1973) - Dusty's Trail (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Plač pro mě, Billy
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - Macho Callahan
(1970) - The Intruders
(1969) - Nálet tisícem letadel
(1969) - Muž, kterému říkali Kůň
(1968) - Lancer (TV seriál)
(1968) - Cesta do Shilohu
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1967) - Frajer Luke
(1967) - Captain Nice (TV seriál)
(1966) - The Road West (TV seriál)
(1966) - The Monroes (TV seriál)
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Gammon 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Gammon - herec

se narodil 20.4.1940 ve městě Newman, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Gammon

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


James Gammon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
0°14’
 
LunaLuna:
Váhy
6°36’
 
MerkurMerkur:
Beran
4°08’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
15°50’
 
MarsMars:
Blíženci
12°20’
 
JupiterJupiter:
Beran
23°54’
 
SaturnSaturn:
Býk
3°50’
 
UranUran:
Býk
20°42’
 
NeptunNeptun:
Panna
23°12’
R
PlutoPluto:
Lev
0°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
19°42’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
24°17’
 
CheirónCheirón:
Rak
14°48’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
5xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »