James Garner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Garner
(James Scott Bumgarner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.4. 1928 - 18:00h
Místo:
Norman, Oklahoma
Země:
Věk:
† 86 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
19.7.2014 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

James Garner - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
7.4.1928 - 18:00  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
8.4.1928 - 00:00  
US, Norman:
35°13' s.š., 97°26' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Garner 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
James Garner
datum narození 7.4.1928
(herec, instagram)

James Garner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - I Am Steve McQueen
(2013) - The Ultimate Life
(2010) - Superman/Shazam!: Návrat černého Adama
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2007) - First Night
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2006) - The Trail of Tears: Cherokee Legacy
(2006) - 12 podmínek k dědictví
(2005) - Dust to Glory
(2004) - TV Land Moguls (TV seriál)
(2004) - Zápisník jedné lásky
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - The Making of 'Atlantis: The Lost Empire'
(2002) - Intimate Portrait: Suzanne Pleshette
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2002) - Podivná tajemství
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2001) - Atlantida: Tajemná říše
(2000) - The Making of 'Space Cowboys'
(2000) - Clint Eastwood: Dokument
(2000) - Bruce Lee: Cesta bojovníka
(2000) - Vesmírní kovbojové
(2000) - The Last Debate
(2000) - God, the Devil and Bob (TV seriál)
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Spřízněné duše
(1999) - The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - The Howard Stern Radio Show
(1998) - Bruce Lee: In His Own Words
(1998) - Soumrak
(1998) - Mezi námi právníky
(1997) - The Hidden Dimension
(1997) - Vražedné ticho
(1997) - The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Wild Bill: Hollywood Maverick
(1996) - The Rockford Files: Punishment and Crime
(1996) - The Rockford Files: If the Frame Fits...
(1996) - The Rockford Files: Godfather Knows Best
(1996) - The Rockford Files: Friends and Foul Play
(1996) - Mí drazí Američané
(1995) - Julie Andrews: Back on Broadway
(1995) - Ulice Lareda (TV seriál)
(1995) - The Rockford Files: A Blessing in Disguise
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Amy Grant: Building the House of Love
(1994) - The Rockford Files: I Still Love L.A.
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Maverick
(1994) - Lekce života
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Return to 'The Great Escape'
(1993) - Oheň v oblacích
(1993) - Barbaři za branou
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Dokonalý džentlmen
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Man of the People (TV seriál)
(1990) - Vyznamenání
(1989) - Jmenuji se Bill W.
(1988) - Západ slunce
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Promise
(1985) - Larry King Live
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1985) - Space (TV seriál)
(1985) - Murphyho dobrodružství
(1984) - Sunday Night Live
(1984) - Tank
(1984) - Policajt z Hollywoodu
(1984) - Heartsounds
(1982) - Lily for President?
(1982) - Viktor, Viktorie
(1982) - The Long Summer of George Adams
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Sixty Years of Seduction
(1981) - Ctitel
(1981) - Bret Maverick
(1981) - Bret Maverick (TV seriál)
(1980) - Zdraví
(1980) - Waylon
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Young Maverick (TV seriál)
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - The New Maverick
(1977) - Superstunt
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files
(1974) - The Castaway Cowboy
(1973) - One Little Indian
(1972) - They Only Kill Their Masters
(1971) - Once Upon a Wheel
(1971) - Švindl
(1971) - Podporujte svého pistolníka!
(1971) - Nichols (TV seriál)
(1970) - Sledge
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Andy Williams Show
(1969) - Za kokpitem
(1969) - Sestřička
(1969) - Podporujte svého šerifa!
(1968) - The Pink Jungle
(1968) - How Sweet It Is!
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - Hodina pušek
(1966) - Grand Prix: Challenge of the Champions
(1966) - Souboj u El Diablo
(1966) - Mister Buddwing
(1966) - A Man Could Get Killed
(1966) - Grand Prix
(1965) - 36 Hours
(1965) - The Art of Love
(1964) - Action On the Beach
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1963) - Velký útěk
(1963) - The Wheeler Dealers
(1963) - Později, miláčku!
(1963) - Nadšením bez sebe
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - Boys' Night Out
(1961) - Dětská hodinka
(1960) - Cash McCall
(1959) - The 11th Annual Primetime Emmy Awards
(1959) - Barakuda čeká
(1959) - Alias Jesse James
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Darby's Rangers
(1957) - Sugarfoot (TV seriál)
(1957) - Shoot-Out at Medicine Bend
(1957) - Sayonara
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Toward the Unknown
(1956) - The Girl He Left Behind
(1956) - Conflict (TV seriál)
(1955) - Wide Wide World (TV seriál)
(1955) - Warner Brothers Presents (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1950) - What's My Line?
(1948) - Toast of the Town

James Garner - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
James Garner - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.4.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Garner 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Garner - herec

se narodil 7.4.1928 ve městě Norman, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Garner

Dnes se narodili
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


James Garner
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
17°54’
7
 
LunaLuna:
Štír
19°01’
2
 
MerkurMerkur:
Ryby
25°08’
6
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°37’
6
 
MarsMars:
Ryby
0°18’
5
 
JupiterJupiter:
Beran
16°52’
7
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°02’
3
R
UranUran:
Beran
4°12’
6
 
NeptunNeptun:
Lev
26°37’
11
R
PlutoPluto:
Rak
15°00’
10
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
12°27’
9
R
Černá LunaLilith:
Štír
14°36’
2
 
CheirónCheirón:
Býk
4°32’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
8°16’
8
Domy:
Váhy
7°09’
Beran
7°09’
2:
Štír
4°34’
8:
Býk
4°34’
3:
Střelec
5°12’
9:
Blíženci
5°12’
Kozoroh
7°52’
Rak
7°52’
5:
Vodnář
10°26’
Lev
10°26’
6:
Ryby
10°40’
Panna
10°40’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
0xZeměZemě
3xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
22°30’
11
Slun./Luna:
Vodnář
3°28’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Karel Jaromír Erben
(*1811 - 1870) spisovatel

Francie Henri Charrière
(*1906 - 1973) spisovatel, kriminálník, autor románu Motýlek

Rakousko císař František Josef I.
(*1830 - 1916) rakouský císař

Rusko Ivan Andrejevič Krylov
(*1769 - 1844) básník, bajkař, dramatik, satirik, překladatel

Česká republika Jaroslav Bořita z Martinic
(*1582 - 1649) šlechtic vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »