James Karen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Karen
(Jacob Karnofsky)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wilkes Barre
Země:
Povolání:
herec

James Karen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.11.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Karen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James Karen
datum narození 28.11.1923
(herec, instagram)

James Karen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Death House
(2016) - Bender
(2015) - Notfilm
(2013) - Rain from Stars
(2013) - America's Most Haunted
(2012) - Drew Peterson: Nedotknutelný
(2012) - The Butterfly Room
(2012) - Ambush at Dark Canyon
(2011) - More Brains! A Return to the Living Dead
(2010) - Let It Begin! A Filmmaker's Journey
(2010) - Jack and the Beanstalk
(2009) - Dark and Stormy Night
(2007) - Trail of the Screaming Forehead
(2006) - Štěstí na dosah
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Outlaw Trail: The Treasure of Butch Cassidy
(2005) - Movies That Shook the World (TV seriál)
(2005) - Garbo
(2005) - Unscripted (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - A House on a Hill
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2002) - Fatal Kiss
(2001) - Mulholland Drive
(2001) - Jane Bond
(2000) - Třináct dní
(1999) - Žít
(1999) - Vítězové a poražení
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1999) - Fly Boy
(1998) - Historie hororu
(1998) - Úder svobody
(1998) - Stín pochybnosti
(1998) - Nadaný žák
(1998) - Girl
(1998) - The Cowboy and the Movie Star
(1997) - Za čarou
(1997) - River Made to Drown In
(1997) - Projížďka
(1997) - NightMan
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Intimní detaily
(1996) - Always Say Goodbye
(1995) - Tough and Deadly
(1995) - Pirani útočí
(1995) - Nixon
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1995) - Kongo
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Bonanza: Vystaveni útoku
(1994) - Společník
(1994) - Smrtící iluze
(1994) - Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti
(1994) - A Kiss Goodnight
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - A Walton Thanksgiving Reunion
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Prváci (TV seriál)
(1993) - Obchod je obchod
(1992) - The Larry Sanders Show
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1991) - The Willies
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Nenarozený
(1991) - Lies Before Kisses
(1991) - Absolutní cizinci
(1990) - Vital Signs
(1990) - Thanksgiving Day
(1990) - Road Lawyers and Other Briefs
(1990) - Heart of the Deal
(1990) - Girlfriend from Hell
(1990) - Falešná idyla
(1990) - Drug Wars: The Camarena Story
(1990) - The Closer
(1990) - Bohatí muži, svobodné ženy
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - The Roommate
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Mancuso, FBI (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1989) - Booker (TV seriál)
(1988) - Návrat oživlých mrtvol 2
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1987) - Square One TV
(1987) - Wall Street
(1987) - Melba (TV seriál)
(1987) - Mathnet (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Eight Is Enough: A Family Reunion
(1987) - Billionaire Boys Club
(1986) - Vetřelci z Marsu
(1986) - Tvrdá těla 2
(1986) - Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1985) - Zubaté ostří
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Návrat oživlých mrtvol
(1985) - Moonlighting
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - Země kouzel a zázraků
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Three's a Crowd (TV seriál)
(1984) - Sam's Son
(1984) - Little House: The Last Farewell
(1984) - Charles in Charge (TV seriál)
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
(1982) - Tucker's Witch (TV seriál)
(1982) - Time Walker
(1982) - The Powers of Matthew Star (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Poltergeist
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Frances
(1982) - The Day the Bubble Burst
(1981) - Už nebudu mlčet
(1981) - Take This Job and Shove It
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - The Jazz Singer
(1980) - Portrait of a Rebel: The Remarkable Mrs. Sanger
(1980) - Once Upon a Family
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - F.D.R.: The Last Year
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Topper
(1979) - The Ordeal of Patty Hearst
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hry bez pravidel
(1979) - Čínský syndrom
(1979) - Blind Ambition (TV seriál)
(1978) - P.Ě.S.T.
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1978) - Kozoroh 1
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Something for Joey
(1977) - Rodinné setkání
(1977) - Premiéra
(1977) - Mary Jane Harper Cried Last Night
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1976) - Všichni prezidentovi muži
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Serpico (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Family (TV seriál)
(1976) - Executive Suite (TV seriál)
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1975) - The Invisible Man (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1974) - Úžasná Grace
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Rivals
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1970) - Nikdy jsem nezpíval svému otci
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1969) - Herkules v New Yorku
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1965) - Frankenstein Meets the Space Monster
(1965) - Film
(1961) - The Defenders (TV seriál)
(1960) - Directions (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.11.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Karen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Karen - herec

se narodil 28.11.1923 ve městě Wilkes Barre, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Karen

Dnes se narodili
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


James Karen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
5°13’
 
LunaLuna:
Lev
0°30’
 
MerkurMerkur:
Střelec
12°12’
 
VenušeVenuše:
Střelec
25°18’
 
MarsMars:
Váhy
26°24’
 
JupiterJupiter:
Střelec
0°50’
 
SaturnSaturn:
Váhy
27°56’
 
UranUran:
Ryby
13°38’
 
NeptunNeptun:
Lev
20°23’
R
PlutoPluto:
Rak
11°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
6°47’
R
Černá LunaLilith:
Býk
17°02’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°55’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Burt Lancaster
(*1913 - 1994) herec

Spojené státy Joel McCrea
(*1905 - 1990) herec

Spojené státy Herbert Hoover
(*1874 - 1964) 31. prezident usa

Spojené státy Steve Gaines
(*1949 - 1977) kytarista

Itálie Riccardo Carapellese
(*1922 - 1995) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »