James Lew wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Lew
(James Jene Fae Lew)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Escalon
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

James Lew - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.9.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Lew 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James Lew
datum narození 6.9.1952
(herec, instagram)

James Lew - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Black Salt
(2015) - Underdog Kids
(2015) - The Art of Fighting
(2015) - Star Raiders: The Adventures of Saber Raine
(2015) - Frankenstein
(2015) - Clean Sweep
(2014) - Elwood
(2014) - Blunt Force
(2013) - Legacy of the Tengu
(2012) - The Girl from the Naked Eye
(2010) - Taken by Force
(2009) - The Honeysting
(2009) - Ballistica
(2008) - The Carbon Copy
(2006) - Bojová akademie
(2006) - 18 Fingers of Death!
(2006) - The Hitman Chronicles
(2006) - Circuit 3: The Street Monk
(2005) - Shira: The Vampire Samurai
(2005) - Dnes zemřeš!
(2004) - The Perfect Party
(2003) - Paříž
(2003) - Chapter 21
(2003) - Hřích
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Zákon: porušen
(2001) - Křižovatka smrti 2
(2001) - The Hunted (TV seriál)
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Nebezpečná hloubka
(2000) - Na ostří meče
(1999) - Clubland
(1998) - Střelci na útěku
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Boogie Boy
(1997) - Soul of the Avenger
(1997) - Robo Warriors
(1997) - Pomsta
(1997) - High Voltage
(1996) - Noční lovec
(1996) - Lovec přízraků
(1996) - Gladiátor
(1996) - Fox Hunt
(1996) - For Life or Death
(1995) - Půlnoční samuraj
(1995) - Nesmrtelní
(1995) - Neporazitelný II
(1994) - Timecop
(1994) - Ocelová aréna
(1994) - Muž stínu
(1994) - Klec rychlé smrti
(1994) - Aljaška v plamenech
(1993) - Žhavé výstřely 2
(1993) - Zúčtování
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Private Wars
(1993) - Pěst spravedlnosti
(1993) - Krvavý východ slunce
(1993) - Americký ninja 5
(1992) - Válečník 3000
(1992) - Ulterior Motives
(1992) - Martial Law 3
(1991) - Night of the Warrior
(1991) - Ideální zbraň
(1991) - Do or Die
(1990) - Zbraně
(1990) - Rebelové
(1989) - Picasso Trigger 2: Divoké pobřeží
(1989) - Ninja Academy
(1989) - Karate tiger 5: Nejlepší z nejlepších
(1988) - Action Jackson
(1986) - Velké nesnáze v Malé Číně
(1985) - Rváči z L.A.
(1984) - Killpoint
(1983) - Když chlap zešílí

James Lew - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.9.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Lew 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Lew - herec

se narodil 6.9.1952 ve městě Escalon, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Lew

Dnes se narodili
Spojené státy Trey Parker
(*1969) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park

Francie Auguste Lumière
(*1862) režisér, herec, jeden z prvních filmových tvůrců

Itálie Umberto Boccioni
(*1882) italský malíř, sochař, kritik umění, hlavní teoretik futurismu

Česká republika Zdeněk Tůma
(*1960) ekonom, 2. guvernér České národní banky

Spojené státy John Lithgow
(*1945) herec


James Lew
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°49’
 
LunaLuna:
Beran
16°29’
 
MerkurMerkur:
Lev
28°19’
 
VenušeVenuše:
Váhy
3°53’
 
MarsMars:
Střelec
5°57’
 
JupiterJupiter:
Býk
20°58’
 
SaturnSaturn:
Váhy
13°49’
 
UranUran:
Rak
17°31’
 
NeptunNeptun:
Váhy
20°05’
 
PlutoPluto:
Lev
21°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
20°14’
R
Černá LunaLilith:
Lev
17°58’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
6°38’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) herec

Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) herec

Slovensko Hana Hegerová
(*1931) herečka, zpěvačka

Velká Británie Danny Boyle
(*1956) režisér, scénárista, herec

Francie Daniel Prévost
(*1939) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Oldřich Lipský
(*1924 - 1986) scénárista, režisér

Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) etnolog, fotograf

Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) francouzská sochařka a grafička

Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) spisovatelka

Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987) anglická violoncellistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »