James Mason wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Mason
(James Neville Mason)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Huddersfield, Yorkshire
Země:
Věk:
† 75 let
Úmrtí:
27.7.1984 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

James Mason - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.5.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Mason 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
James Mason
datum narození 15.5.1909
(herec, instagram)

James Mason - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Pokoj 237
(2010) - A Star Is Born: Special Features
(2008) - Kam se hrabe Hollywood
(1985) - The Shooting Party
(1985) - Léta Páně (TV seriál)
(1985) - Dr. Fischer of Geneva
(1985) - The Assisi Underground
(1984) - TV's Funniest Gameshow Moments
(1984) - George Washington (TV seriál)
(1983) - Neznámý Chaplin
(1983) - Group Madness
(1983) - Žlutovous
(1983) - Alexandre
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - The Making of Agatha Christie's 'Evil Under the Sun'
(1982) - Zlo pod sluncem
(1982) - Rozsudek
(1982) - Ivanhoe
(1981) - A Dangerous Summer
(1980) - Hollywood (TV seriál)
(1980) - Film o filmu Osvícení
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1979) - The Royal Variety Performance 1979
(1979) - Vražda na úrovni
(1979) - Štvanci
(1979) - Salem's Lot
(1979) - Pokrevní příbuzní
(1979) - Ffolkes
(1978) - Vodní děti
(1978) - Nebe může počkat
(1978) - Hoši z Brazílie
(1977) - Homage to Chagall: The Colours of Love
(1977) - Železný kříž
(1977) - Ježíš Nazaretský
(1976) - People of the Wind
(1976) - Pouť zatracených
(1976) - Paura in città
(1976) - The Bananas Boat
(1976) - Alle origini della mafia (TV seriál)
(1975) - Zlatá lest
(1975) - Úctyhodní lidé
(1975) - La Polizia interviene: ordine di uccidere
(1975) - Mandingo
(1975) - La Citta sconvolta: caccia spietata ai rapitori
(1975) - Autobiography of a Princess
(1974) - 11 Harrowhouse
(1974) - Nadějné vyhlídky
(1974) - Marseillská smlouva
(1973) - Mackintoshův člověk
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Frankenstein: The True Story
(1972) - Child's Play
(1971) - The Search for the Nile (TV seriál)
(1971) - Kill!
(1971) - El Hombre de Río Malo
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - The Yin and Yang of Mr. Go
(1970) - Studený pot
(1970) - Jaro a portské víno
(1969) - Della
(1969) - A Tall, Stalwart Lancer
(1969) - Age of Consent
(1968) - Vienna: The Years Remembered
(1968) - The Sea Gull
(1968) - Mayerling
(1968) - The Legend of Silent Night
(1968) - Duffy
(1967) - Stranger in the House
(1967) - The London Nobody Knows
(1966) - The Tormentors
(1966) - Smrtelný případ
(1966) - Modrý Max
(1966) - Dívka Georgy
(1966) - Dare I Weep, Dare I Mourn
(1965) - Pianos mecánicos, Los
(1965) - Lord Jim
(1965) - Čingischán
(1964) - The Pumpkin Eater
(1964) - Pád říše římské
(1963) - Beta Som
(1962) - Útěk ze Zahrainu
(1962) - Tiara Tahiti
(1962) - Rebecca
(1962) - Lolita
(1962) - Hrdinův ostrov
(1961) - Password
(1961) - Theatre '62 (TV seriál)
(1961) - The Marriage-Go-Round
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Soudní procesy s Oscarem Wildem
(1960) - John Brown's Raid
(1959) - A Touch of Larceny
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Cesta do středu Země
(1958) - The Decks Ran Red
(1958) - Cry Terror!
(1957) - Island in the Sun
(1956) - Silnější než život
(1956) - Forever, Darling
(1954) - 20 000 mil pod mořem
(1954) - Zrodila se hvězda
(1954) - Princ Valiant
(1953) - Zrádné srdce
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - The Man Between
(1953) - Krysy pouště
(1953) - Julius Caesar
(1953) - Charade
(1953) - Botany Bay
(1952) - 5 Fingers
(1952) - Zajatec ze Zendy
(1952) - Lady Possessed
(1952) - Face to Face
(1951) - Pandora and the Flying Dutchman
(1951) - Liška pouště
(1950) - The Frank Sinatra Show
(1950) - One Way Street
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1949) - V pasti
(1949) - Madame Bovary
(1949) - Lehkovážný okamžik
(1949) - East Side, West Side
(1948) - Toast of the Town
(1947) - Štvanec
(1947) - Dokonalý zločin
(1945) - 3 sestry
(1945) - Sličná vražedkyně
(1945) - Sedmý závoj
(1945) - A Place of One's Own
(1944) - Setkání v Alžíru
(1944) - Hotel Reserve
(1944) - Fanny by Gaslight
(1943) - Setkání ve tmě
(1943) - Muž v šedém
(1943) - Londýn v plamenech
(1942) - Thunder Rock
(1942) - Tajné poslání
(1942) - The Night Has Eyes
(1942) - Hatter's Castle
(1942) - Alibi
(1941) - The Patient Vanishes
(1939) - I Met a Murderer
(1939) - Bees on the Boat-Deck
(1938) - The High Command
(1938) - Cyrano de Bergerac
(1937) - The Mill on the Floss
(1937) - Return of the Scarlet Pimpernel
(1937) - Požár nad Anglií
(1937) - Catch As Catch Can
(1936) - Twice Branded
(1936) - Troubled Waters
(1936) - Secret of Stamboul
(1936) - Prison Breaker
(1936) - Blind Man's Bluff
(1935) - Late Extra

James Mason - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

James Mason - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
James Mason - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1916) Pamela Mason - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1934) Inger Stevens
(*1922) Dorothy Dandridge
(*1909) Ann Todd
(*1925) Erica Beer

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.5.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Mason 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Mason - herec

se narodil 15.5.1909 ve městě Huddersfield, Yorkshire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Mason

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


James Mason
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
23°59’
 
LunaLuna:
Ryby
28°39’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°20’
 
VenušeVenuše:
Býk
28°26’
 
MarsMars:
Vodnář
23°23’
 
JupiterJupiter:
Panna
4°49’
 
SaturnSaturn:
Beran
18°07’
 
UranUran:
Kozoroh
20°55’
R
NeptunNeptun:
Rak
14°59’
 
PlutoPluto:
Blíženci
24°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°58’
R
Černá LunaLilith:
Panna
25°34’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
28°01’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jon Hall
(*1915 - 1979) herec

Rusko Vasilij Vasiljevič Kandinskij
(*1866 - 1944) ruský malíř, grafik a teoretik umění

Španělsko Maimonides
(*1135 - 1204) rabín, židovský filosof, lékařem

Francie Jules Claretie
(*1840 - 1913) spisovatel

Francie Victor de Laprade
(*1812 - 1883) francouzský básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »