James McAvoy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James McAvoy
(James Andrew McAvoy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
21.4. 1979 - 17:25h
Místo:
Glasgow, Skotsko
Země:
Věk:
39 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

James McAvoy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
21.4.1979 - 17:25  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
21.4.1979 - 16:25  
GB, Glasgow:
55°53' s.š., 4°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James McAvoy 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James McAvoy
datum narození 21.4.1979
(herec, instagram)

James McAvoy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes
(2017) - Submergence
(2017) - Split
(2016) - X-Men: Apokalypsa
(2016) - The Coldest City
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - Viktor Frankenstein
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Zmizení Eleanor Rigbyové: Oni
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2013) - Zmizení Eleanor Rigbyové: Ona
(2013) - Zmizení Eleanor Rigbyové: On
(2013) - Trans
(2013) - Sviňák
(2013) - Chceš pěstí?
(2011) - Children of the Atom: Filming X-Men: First Class
(2011) - X-Men: První třída
(2011) - Velká vánoční jízda
(2011) - Gnomeo & Julie
(2010) - Konspirátor
(2009) - BAFTA Film Awards 2009
(2009) - Ein russischer Sommer
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - Bringing the Past to Life: The Making of 'Atonement'
(2008) - Wanted
(2007) - Xposé
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Vášeň a cit
(2007) - Pokání
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - Zahřívací kolo
(2006) - Poslední skotský král
(2006) - Penelope
(2005) - ShakespeaRe-Told (TV seriál)
(2005) - Macbeth
(2005) - Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň
(2004) - Wimbledon
(2004) - Uvnitř tančím
(2004) - Strings
(2004) - Shameless Christmas Special
(2004) - Shameless (TV seriál)
(2003) - State of Play (TV seriál)
(2003) - Rozverná mládež
(2003) - Early Doors (TV seriál)
(2003) - Děti planety Duna (TV seriál)
(2002) - White Teeth (TV seriál)
(2002) - Případy inspektora Lynleyho: Prkna, jež znamenají smrt
(2002) - Foylova válka (TV seriál)
(2002) - Bollywood Queen
(2001) - Krůček k vraždě (TV seriál)
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2001) - Bazén
(2000) - Lorna Doone
(1997) - Za přední linií
(1997) - An Angel Passes By
(1995) - The Near Room
(1981) - Entertainment Tonight
James McAvoy - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1970) Anne-Marie Duff - manželka

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.4.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James McAvoy 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James McAvoy - herec

se narodil 21.4.1979 ve městě Glasgow, Skotsko, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James McAvoy

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


James McAvoy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
0°58’
8
 
LunaLuna:
Vodnář
26°15’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
3°40’
7
 
VenušeVenuše:
Ryby
28°12’
6
 
MarsMars:
Beran
11°20’
7
 
JupiterJupiter:
Lev
0°06’
10
 
SaturnSaturn:
Panna
7°21’
11
R
UranUran:
Štír
19°44’
2
R
NeptunNeptun:
Střelec
20°16’
3
R
PlutoPluto:
Váhy
17°28’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
15°21’
12
R
Černá LunaLilith:
Lev
21°14’
11
 
CheirónCheirón:
Býk
8°49’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
26°03’
10
Domy:
Váhy
0°45’
Beran
0°45’
2:
Váhy
23°41’
8:
Beran
23°41’
3:
Štír
23°33’
9:
Býk
23°33’
Kozoroh
1°03’
Rak
1°03’
5:
Vodnář
8°23’
Lev
8°23’
6:
Ryby
8°02’
Panna
8°02’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
15°54’
11
Slun./Luna:
Ryby
28°37’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »